bleidd 1 320 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Opowieść o pladze i niewinności, cz. III 11
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Top graficzka... Nie taka bieda jak u mnie w Delta 3
bleidd 1 320 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Właśnie odpaliłem Requiem. Przeskok graficzny jest potężny tam to dopiero grafika top. Ale i wymaganiami gniecie, w 4K nawet do 30 FPS mi spada 3
Ryszawy 757 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): @RyszawyNie no piękne, piękne... Nie mam pojęcia gdzie je wrzucasz, ale tylko na Twoich widzę takie coś. Mieszkasz na Wyspach? Czyli w Orwellowskim UK. To zwykły Imgur. Edytowane 2 Kwietnia przez Ryszawy
Lameismyname 4 096 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 48 minut temu, bleidd napisał(a): Właśnie odpaliłem Requiem. Przeskok graficzny jest potężny Grałem w Village, RE4 Remake, Biohazard itd. W Requiem rozbili bank. Szanuję. Ja przechodziłem w 1440p MAX + DLSSQ + PT + FG 4x. Jest na czym oko zawiesić.
bleidd 1 320 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ja mówiłem akurat o Plague Tale: Requiem ale Resident Requiem też graficznie topka
Marvf 183 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia RE:9 to chyba kolejny graficzny kamień milowy a dla mnie to pierwszy przypadek fotorealizmu niemal wybijającego cię z rytmu gry. Każda scena zmuszała cię do napajania się swoją epickością - klinika, miasto, ARK lab. Mimo że pojawiły się w grze już wcześniej przetarte schematy, Requiem pozwala ich doświadczyć na nowo poprzez wybitnie dobrany zarys artystyczny, wysoki poziom szczegółowości świata i animacji postaci. 8
sideband 3 101 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Daleko tej grze do fotorealizmu. Ale oświetlenie czasem spoko wygląda.
sideband 3 101 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To akurat uzyskasz odpowiednim filtrem, ale to co się dzieje ze światłem na włosach Grace to już inny poziom oświetlenia. Jak ktoś gra na TV z większej odległości to taka gra robi lepsze wrażenie bo nie widać niedoróbek, artefaktów, słabych textur itd.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Na przedostatnim ss, myślałem że to spider-man 3
DITMD 1 343 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Na przedostatnim ss, myślałem że to spider-man Lickera żeś pan nie rozpoznał? 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 19 minut temu, DITMD napisał(a): Lickera żeś pan nie rozpoznał? Może głupio to zabrzmi, ale w żadnego RE nie grałem trochę w RE7 i RE2R ale zupełnie nie moje klimaty, zawsze wolałem SH Spoiler
bbandi 602 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) FFVII Remake Edytowane 5 Kwietnia przez bbandi 6
krzysiek_1990 111 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia opowieść o Joelu i Ellie Part I 4 1
Stona 33 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) W dniu 2.04.2026 o 20:10, Element Wojny napisał(a): @RyszawyNie no piękne, piękne... Nie mam pojęcia gdzie je wrzucasz, ale tylko na Twoich widzę takie coś. IMGUR jest zbanowany w UK [*] Edytowane 7 Kwietnia przez Stona usunięcie zdjęcia
Ryszawy 757 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) A co nie jest? Retorycznie pytam Crimson Desert Edytowane 8 Kwietnia przez Ryszawy 7
Sawyer1916 172 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) W nic ładniejszego na ps5 chyba nie grałem (no może poza AW2). Edytowane 10 Kwietnia przez Sawyer1916 3
bbandi 602 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Spider Man Miles Morales Edytowane 13 Kwietnia przez bbandi 1
Kanzu 467 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Metro Exodus - Enhanced Edition Edytowane 18 Kwietnia przez Kanzu 9 1
Rekomendowane odpowiedzi