Phoenix. 6 908 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja To jest coś czego nikt nigdy nie zrobił, wydać po ponad 10latach dodatek do gry 😀 To nawet rockstar tak nie potrafi. 3
Reddzik 3 838 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Jestem ciekaw jak z grafiką, czy coś będzie ulepszane, jakiś czas temu dali RT, czy coś jeszcze można polepszyć?
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): To jest coś czego nikt nigdy nie zrobił, wydać po ponad 10latach dodatek do gry 😀 To nawet rockstar tak nie potrafi. a mogli hurtowo odcinak kupony każdego roku. jak dodatki do np cities skylines, i każdy by to kupował - a przynajmniej nasza garsta 10 ludzi by łyknęła wszystko, to nie- trzeba było 10 lat na to by wydać dodatek
CrooV 94 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Fajny stwór wogóle na grafice jakaś baba leszy albo co....
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 14 minut temu, Phoenix. napisał(a): To jest coś czego nikt nigdy nie zrobił, wydać po ponad 10latach dodatek do gry 😀 To nawet rockstar tak nie potrafi. Zrobił, zrobił. Dwa dodatki do Titan Quest - Atlantis i Ragnarok - wyszły ponad dekadę po premierze podstawki. 1 1
bleidd 1 244 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja AoE 2 też chyba dostało dodatki po latach, fakt że do Definitive Edition ale tak można traktować wersje Wieśka NG bo dodatek raczej nie ruszy z wersją 1.X.
mazi636 35 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Szkoda, że 2027, ale super, że wyjdzie Ja nie wątpiłem, za dużo było dośc pewnych przecieków
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Komentarze pod fb. Pełna podnieta. Super. to było wiadome, ale pewnie i tak redom się tam cieplo na serduszku robi jak widzą, że 100% ludzie się cieszy i podnieca i w ogóle kurła love
oldfashioned 821 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Gdzie ten kolega co tam się zna na biznesach i rękami i nogami się zapieral że nie będzie dodatku? Edytowane 27 Maja przez oldfashioned 1 3
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Teraz, oldfashioned napisał(a): Gdzie ten kolega co tam się zna na biznesach i rękami i nogami zapowiadał że nie będzie dodatku? Mówisz o @ODIN85? 7
miro 1 217 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) pełno tu takich było, jeszcze w zeszłym tygodniu w odpowiedzi na mojego posta rocznicowego ale tak to jest jak się w każdym temacie klepie żeby klepać dla licznika Edytowane 27 Maja przez miro
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 6 minut temu, CrooV napisał(a): Ale tupło, ciekawe czy przez to ze 2k27 dopiero dlaczego piszesz 2k27? i tak musiałes uzyć 4 znakow, więc nie prościej napisać 2027? Edytowane 27 Maja przez samsung70 4
Lypton 1 253 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 38 minut temu, bleidd napisał(a): (...) ale tak można traktować wersje Wieśka NG bo dodatek raczej nie ruszy z wersją 1.X. Na pewno nie ruszy. W zapowiedzi jest mowa o sprzętach, które dostały ten next gen update.
ODIN85 4 866 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 30 minut temu, Pavel87 napisał(a): Mówisz o @ODIN85? Dalej to plotki 1
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja @ODIN85 uwaga, będzie suchar - chyba Płotki 2
TheMr. 3 054 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 41 minut temu, CrooV napisał(a): Ale tupło, ciekawe czy przez to ze 2k27 dopiero Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Kupiłem 30 akcji po 236 wiec dla mnie promocja dnia, cel to nadal 280-300. A co do samego dodatku, jak każdy, kupi się, pogra, zero oczekiwań. Od roku wolę grać na giełdzie bardziej aktywnie niż w gry. 3
Phoenix. 6 908 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Jutro niech tylko pokażą gameplay lub na summer fest
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja No prosze, jak sie nagle niedowiarki zlecialy...
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Chędożeni, którzy nie widzieli a uwierzyli, czy tam odwrotnie 1 1
Phoenix. 6 908 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): No prosze, jak sie nagle niedowiarki zlecialy... mało tego ja Wieśka nigdy nie przeszedłem, mam kilka godz na liczniki tylko wiec wszystko przede mną i dodatki
Qrdello 1 255 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Tymczasem na PPE: być chłopcem do bicia na własne niewymuszone życzenie to jedno, ale podżeganie do hejtu, i to centralnie przed treścią postu - hmm. Ktoś tam już szoruje dnem. Rozumiem, że redaktorzynom z PPE puszczają hamulce, ale sami na siebie kręcą wieszadło wrzucając często mocno naciągane posty z których ludki w necie później robią memy Wszystko w imię kliknięć. Tak mi zalatuje PClab portal z ostatnich lat działalności.
Rekomendowane odpowiedzi