Marvf 179 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Na Gamescomie prawdopodobnie dowiemy się nieco więcej
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Ale patrząc z boku to jednak trochę lipa, robić streama z ogłoszeniem DLC do 10 letniej gry, które wyjdzie w najlepszym wypadku za 7-8 miesięcy (a realnie pewnie za rok). Liczyłem na shadow-drop prawdę mówiąc.
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Shadow dropa to oni zrobili w tym całym Red Launcher, zaliczając przy okazji falstart - już nie dało się tego trzymać dalej w tajemnicy. Natomiast ogłoszenie DLC miało być gwoździem programu na koniec transmisji. Nie pykło. 1
Tomek_ITH 503 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Mój entuzjazm gdy zobaczyłem rok 27 bardzo opadł. Nie dziwie się, że na giełdzie tracą 8%, bo to że dodatek powstaje było pewne, ale wszystkie źródła mówiły o maju ewentualnie jesieni tego roku. Nie dość że wieści o dlc wyciekły dawno temu, to na dodatek wyciekła jutrzejsza zapowiedz Kto to jutro będzie oglądał Jedynie ci co nie wiedzą, że nic tam nie będzie, a na koniec jeszcze zbiorą hejty, że nic nie pokazali. Gdyby informacja o dodatku nie wyciekła i jutro z zaskoczenia ogłosili światu że 3 dlc nadchodzi, to na giełdzie by ładnie poszybowali.
Vulc 2 729 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Najsensowniejszym wyborem jest pomost między W3 i W4. No, ale co by to nie było, kolejny dodatek do jednej z najlepszych gier ostatnich dekad, która otrzymała już dwa absolutnie topowe dodatki, które do dziś mogą stanowić wzór jak się to robi? Spoiler Jedyne co tutaj trochę rozczarowało, to data wydania. Chyba każdy liczył na trochę szybszą premierę. Edytowane 27 Maja przez Vulc
slafec 65 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 59 minut temu, skypan napisał(a): A jak w tym DLC ukatrupią na Geralta Może zaserwują nam plot twist jak z TLOU2
tgolik 719 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 12 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Gdyby informacja o dodatku nie wyciekła i jutro z zaskoczenia ogłosili światu że 3 dlc nadchodzi, to na giełdzie by ładnie poszybowali. Ciekawe czy Borys zdaje sobie sprawę jaki chaos na rynku spowodował przez ostatni rok tą swoją insiderską plotką o dodatku. Jakie miliardowe ruchy kapitału z tym były związane na giełdzie, ile teorii i analiz powstało.
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 5 minut temu, tgolik napisał(a): Ciekawe czy Borys zdaje sobie sprawę jaki chaos na rynku spowodował przez ostatni rok tą swoją insiderską plotką o dodatku. Jakie miliardowe ruchy kapitału z tym były związane na giełdzie, ile teorii i analiz powstało. Dlatego Take-Two wypuszcza teraz na rynek masę fejków o GTA VI - ma to być odpowiedź na przecieki Schreiera, które tak podkurwiły Zelnicka, że chciał zmienić ustaloną datę premiery trailera, żeby wyszło że Schreier kłamie (ostatecznie przekonano go, by tego nie robił). Edytowane 27 Maja przez Element Wojny 1
pijoter100 54 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Borys też posiada(ł?) akcje cdProjektu, zamotał konkretnie na rynku. Jutro jeszcze wyniki CdProjektu, szansa na kolejną lagę w dół. Pozdrawiam akcjonariat.
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Jak będzie laga w dół to pakujemy się po same jajca w akcje CDP, a następnie sprzedajemy 5 dni przed premierą dodatku
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Nawet jakby nie było przecieku, to i tak jutro na koniec streama byłaby drama i mega rozczarowanie, gdy ludzie zobaczyliby na ekranie 2027. Serio mówimy o DLC, wiadomo że Wiedźmin to wielka marka itd. ale to jednak DLC, można zapowiedzieć na miesiąc-dwa-trzy przed premierą, ale nie rok. Stream Dawnwalkera wyskoczył ile, 4 miesiące przed premierą? A mówimy o pełnej grze. Edytowane 27 Maja przez Element Wojny 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Swoją drogą mam nadzieję, że oni to wypuszczą za darmo dla aktualnych posiadaczy kompletnej edycji Wiedźmina 3. Nie po to kupowałem trójkę z dodatkami Steamie, aby teraz kupować trzeci raz tę samą grę (podstawkę dołożyli jako gratis do GTX 970 w 2015 roku). Edytowane 27 Maja przez Radio Tirana 1
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 5 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Swoją drogą mam nadzieję, że oni to wypuszczą za darmo dla aktualnych posiadaczy kompletnej edycji Wiedźmina 3. Nie po to kupowałem trójkę z dodatkami na argetyńskim Steamie za 4 złote, aby teraz kupować trzeci raz tę samą grę (podstawkę dołożyli jako gratis do GTX 970 w 2015 roku). 2027. Rok jest długi, może być pierwsza połowa, może być druga. Może być, ze W4 wejdzie już w pre-ordery zanim wyjdzie DLC do W3. Może być, że każdy kto zrobi pre-order W4, dostanie te DLC za darmo. Cholera ich wie, czas pokaże.
Tomek_ITH 503 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 13 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nawet jakby nie było przecieku, to i tak jutro na koniec streama byłaby drama i mega rozczarowanie, gdy ludzie zobaczyliby na ekranie 2027. Serio mówimy o DLC, wiadomo że Wiedźmin to wielka marka itd. ale to jednak DLC, można zapowiedzieć na miesiąc-dwa-trzy przed premierą, ale nie rok. Stream Dawnwalkera wyskoczył ile, 4 miesiące przed premierą? A mówimy o pełnej grze. No dla mnie jest to mega rozczarowanie. I jeszcze to info, ze dopiero pod koniec lata dowiemy się czegokolwiek... słabo. Ciekawe czy na przyszłotygodniowych konferencjach coś pokażą z wiedźmina 4, bo ostatni jakikolwiek materiał, to roczne już demo ue5. Edytowane 27 Maja przez Tomek_ITH 1
Element Wojny 5 295 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): I jeszcze to info, ze dopiero pod koniec lata dowiemy się czegokolwiek... słabo. O tym nie wiedziałem. Czyli tak po prawdzie nie ma żadnego powodu, żeby jutro w ogóle to oglądać, chyba że ktoś chce sobie powspominać jak to kiedyś było.
pijoter100 54 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Małe podsumowanie i analiza oficjalnej grafiki dodatku, btw bardzo spostrzegawcza dziewczyna 1
Tomek_ITH 503 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja @Marvf wrzucał posta z x ''P.S. As this stream is all about Blood and Wine, Toussaint, and its citizens, we won't be showing anything new from the upcoming Songs of the Past expansion. Stay tuned, more information is coming late summer.''
JohnyWol 153 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Nie no, na darmowe DLC nie liczyłbym, ani na gratis dla preordera W4 bo do niego jeszcze za daleka premiera i dużo za wcześnie na preordery. Ale pewnie cena jak na CDP będzie dobra - wszystko zależy jak duży dodatek to będzie, ale pewnie 99zł max (po tyle było chyba Phantom Liberty)
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 99 zł to kosztował pakiet złożony z Serc z Kamienia oraz Krwi i Wino w 2016 roku. Więc niech nie fikają z takimi cenami 11 lat później.
tgolik 719 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 6 minut temu, pijoter100 napisał(a): Małe podsumowanie i analiza oficjalnej grafiki dodatku, btw bardzo spostrzegawcza dziewczyna Według mnie Sway Play to najlepsza znawczyni Wiedźmina na YouTubie 1
JohnyWol 153 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 6 minut temu, Radio Tirana napisał(a): 99 zł to kosztował pakiet złożony z Serc z Kamienia oraz Krwi i Wino w 2016 roku. Więc niech nie fikają z takimi cenami 11 lat później. Od 2016 roku ceny się trochę pozmieniały. Przy dzisiejszych kosztach nie widzę szans, żeby miałoby to być taniej. Gra owszem ma 11 lat na karku, ale stworzenie tego DLC trochę czasu i zasobów pochłonie więc to się musi zwrócić. Zresztą napisałem, że jak dla mnie to cena maksymalna powyżej którego raczej nie przeskoczą. Może być taniej, ale nie liczyłbym na cenę typu 49zł a już na pewno nie na darmowy dodatek 1
TmK 264 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 9 godzin temu, galakty napisał(a): Wy sami się nakręcacie i żadne DLC niepotrzebne by mówić o grze I co masz teraz do powiedzenia 1
tgolik 719 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Przy premierze DLC W 2026 roku analityk Noble securities szacował koszt produkcji na około 50 milionów. Opóźnienie premiery o pół roku dołoży do tego kolejne 20-30 milionów złotych. Nie sądzę, żeby Redzi policzyli sobie za to rozszerzenie mniej niż 100 zł. 1
Vulc 2 729 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 44 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Swoją drogą mam nadzieję, że oni to wypuszczą za darmo dla aktualnych posiadaczy kompletnej edycji Wiedźmina 3. Nadzieję możesz mieć. Nawet taką całkiem odklejoną od rzeczywistości, nikt nie zabrania. Za darmo dla posiadaczy edycji, którą pewnie ma z połowa graczy jak nie więcej? Kosztującej regularnie 30 zł na Steamie czy bodajże koło 18 na GOG'u? Bądźmy poważni. Realna cena to 100 zł. Edytowane 27 Maja przez Vulc 1
Rekomendowane odpowiedzi