Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem ostatnio dwa demka, które szczerze polecam. Na tyle mi się podobały, że na pewno kupię pełne wersje w październiku.

Silver Pines - Klimat Twin Peaks aż wylewa się z ekranu. Taki trochę Alan Wake + Silent Hill + Resident Evil. Wymarłe miasteczko, śledztwo detektywistyczne, które przeradza się w mroczną tajemnicę. Co prawda trochę mi tutaj nie pasują te "kreatury" do ubicia, ale pewnie to będzie miało jakieś swoje wytłumaczenie w fabule. Premiera pełnej wersji 8-ego października

Final Fantasy Resonance - Chyba o takie Final Fantasy nic nie robiłem :D Przepiękna pixel-artowa (HD-2D) oprawa graficzna, muzyka, animacje, epickie starcia, emocjonalna fabuła. Ja jestem zachwycony. Chyba nawet bardziej na to czekam niż na 3 część FFVII :E Premiera 22-ego października

Ostatnio też w końcu skończyłem cyberpunkową pixel-artową grę Replaced, którą również mogę polecić. Super klimat, animacje, muzyka, neony, brud miasta. Fabuła może trochę sztampowa, ale na pewno da się w nią wczuć. 

Opublikowano (edytowane)

Dziwna gierka o dinozaurach Dinoblade - próbowali chyba trochę skopiować dark soulsy, a przeciwnicy to różne rodzaje bossów dinozaurów.

Mini recka z gameplayem 

System walki jest naprawdę ciekawy, z obrotami, unikami, ripostami itd.

Edytowane przez Keller