Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A wystarczyło parę godzin później obejrzeć za darmo z archiwum stream na YouTube. :E

Poza grafiką i być może wyważonym poruszaniem się i walką to widzę dość słaby charakter postaci. Jeszcze się okaże że jego dziewczyna będzie typową girl boss, a teksty j skrypt "współczesne".

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, slafec napisał(a):

We wszystkich, jakie do tej pory wyszły :) 

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Rockstar to Rockstar, od lat celują przede wszystkim w oprawę, detale, świat, a nie wciskanie na siłę 60 klatek. Czy mi przeszkadza 30 klatek? Tak. Czy rozumiem skąd taka decyzja? Również tak. Jeśli oprawa faktycznie dowiezie, 60 fps na obecnym genie jest nierealne bez bardzo dużych cięć, a to w oczach Rockstara wypaczenie wizji jaką mieli na ten tytuł. Nie oszukujmy się też, gracze konsolowi są o wiele mniej wymagający pod tym względem. Niezależnie od tego ile nowych gier na konsole oferuje 60 fps lub tryby hybrydowe.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie zrozumiales ale nie oczekiwalem tego po tobie;) Poza GTA 6 masz rowne 0 gier z taka zlozonoscia i taka oprawa.

Jak zwykle agresywny, no ale niczego innego się nie spodziewałem.

A co mnie to obchodzi, jeśli (potencjalnie) jest to okupione znacznie niższą płynnością niż u konkurencji. 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, slafec napisał(a):

Jak zwykle agresywny, no ale niczego innego się nie spodziewałem.

A co mnie to obchodzi, jeśli (potencjalnie) jest to okupione znacznie niższą płynnością niż u konkurencji. 

A kogo obchodzi twoje zdanie ? #nikogo

To jest rockstar i od lat wiemy co dowozi i jak dowozi wiec placz sobie dalej. 

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Ale mnie to zabolało :E

Na szczęście czasy się zmieniają i w social mediach coraz więcej niezadowolenia z 30 fpsów.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Z ciekawostek. 

Ludzie zauważyli, że burgera z reklamy klepali na mapie z RDR2, strzał z dubeltówki pochodzi z początku włączania gry a lektor ma głos podobny do Arthura Morgana :D

Screenshot_20260828_175649_X.thumb.jpg.3f51bcc8b6c7c489ddc80072c8bfd5d7.jpg

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, slafec napisał(a):

Ale mnie to zabolało :E

Na szczęście czasy się zmieniają i w social mediach coraz więcej niezadowolenia z 30 fpsów.

Ja tez nie jestem zadowolony z 30fps ale tak jak pisał Vulc, rozumiem zalozenie i z czego to wynika ale nie placze jak ty, ze 60fps to standard w branzy bo standardy to rockstar wyznacza, a nie Ty ;) 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
11 minut temu, TheMr. napisał(a):

Jak dobrze że nie mam tego problemu i mam PC :E 

Nie będziesz mieć problemu i nie będziesz mieć gry. :E No, ale do cierpliwych świat należy. Ja pewnie ogram wpierw na konsoli, a później na PC w lepszej jakości, o ile gra okaże się tego warta.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Gdyby gra miala 60fps na konsoli to zapewne wygladalaby duzo gorzej

Wyglądałoby tak jak GTA5, bo niby co by mieli zrobić :E R to nie jest cudotwórca i magiczny optymalizator że gó.. bata ukręci :E 30 FPS musi być, nie ma wyjścia. 

GTA5 działało na PS3, GTA6 działa na PS5 i pokaże pazur na PC/PS6/PS6 Pro/PS7. 

Edytowane przez galakty
  • Upvote 1
Opublikowano

Cytat

dobra, obejrzałem raz jeszcze ten materiał z wczoraj w wypasionej jakości z linku powyżej i jeśli to jest na PS5 zwykłym to wygląda obłędnie...

z mojej specjalistycznej analizy, jedynie ta scena poniżej, a raczej tło w niej wygląda dość nienaturalnie - jak doklejone, a cała reszta miazga. :bandyta:

Wracam do Stalkera i ustawiam lock na 30FPS aby oczy przyzwyczajać... :Crash:

image.thumb.png.ea85df85bc3d0c73da4af03dcd9aa7ed.png

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ok obejrzałem, gdzie wy tu niby widzicie mydło i spadki do 20 fps 🤣🤣 nie wiem na jakich tv to oglądacie, przecież to działa świetnie na tym pokazie. Jedyne co mnie drażni to głos Jasona. Gada jakby się nafaszerował tabletkami nasennymi.

Edytowane przez TmK
Opublikowano
19 minut temu, TmK napisał(a):

Ok obejrzałem, gdzie wy tu niby widzicie mydło i spadki do 20 fps 🤣🤣 nie wiem na jakich tv to oglądacie, przecież to działa świetnie na tym pokazie. Jedyne co mnie drażni to głos Jasona. Gada jakby się nafaszerował tabletkami nasennymi.

Faktycznie, działa to świetnie na konsoli, ostry, wyraźny obraz pełen szczegółów i 30 fps. :E

Opublikowano

Nie dziwie się, że to pokazali na Netflixie jak tam prawie same cutscenki i skrypty, mam nadzieje że w pełnej wersji dadzą też trochę pograć, poza tym Lucia spoko, ale ten koleś jakiś taki niemrawy jest a ten hud i minimapa z przecieków to myślałem że one tak prosto wyglądają żeby tylko coś było a w pełniaku to zmienią a tu się okazuję że taki już zostanie :hihot:

Opublikowano
4 godziny temu, lukadd napisał(a):

Jak przecinak idzie, nawet w tych 30fps kruszy beton :hihot:

No i te wszystkie nowsze gry pod 60fps wyglądają słabo lub najwyżej przeciętnie.

Konsolka ma za mało mocy dla 60fps i mega trzeba ciąć detale, aby to osiągnąć. 

60fps na konsoli dobre do samochodówek, mordobić. Gier online czy ich trybów, reszta powinna zostać przy 30fps, wersje na PC też by wtedy zyskały bo baza byłaby lepsza po prostu. 

40fps na konsolkach to powinien być tryb max przy ich możliwościach dla gier single. 

Słabo wyglądają ? Porównanie z PC na ultra z RTX 5080 ? 

1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Gdyby nie wersja na PC to do dziś nie ograł bym rdr2 bo ma tylko 30 FPS , jedyna gra na konsoli w którą grałem w 30 FPS a miałem wrażenie że to 60 FPS to The order 1886