Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie chce odblokować sekretne zakończenie, aktywowałem konsole kiedy chce wkleić komendę do konsoli to się nie da, widać że nie ma takiej opcji a kiedy chce ręcznie wpisać komendę naciskam spacje to konsola się zamykam proszę o pomoc, dobra spację robi się klawiszem Tab ale jak skopiować komendę masakra jakaś.

Edytowane przez Kamil1
Opublikowano (edytowane)

O żesz, to się uruchamia z automatycznym dubbingiem, Element czy ty chcesz mnie zabić?

Takemurę miałby grać Dave Bautista? Bo tak to tutaj wygląda. Chyba, że nie rozpoznałem. Przecież jedyny wybór to Hiroyuki Sanada. Potem jest, że Jackie to tutaj Bautista, który ni grzyba mi nie pasuje z tą jego jajcowatą facjatą. Gdyby tyko Pudzian potrafił grać...

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
15 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Nie pogardziłbym taką obsadą.

Nigdy coś takiego się nie wydarzy, nie w dzisiejszych czasach. ;)

Jeden z komentarzy pod filmem:

"hell nah the cast is peak and so accurate, imagine if Netflix were to give us a live action :D"

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Karta zmieniona na nvida i launcher red dziala od strzala :wariat:

Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. :E 

U mnie kolejny gadżet wjechał:

Spoiler

C2077book.thumb.jpg.3b342f6f2a48c6245613546933760273.jpg

Mnóstwo świetnej jakości grafik i spora dawka lore. Dla fanów pozycja obowiązkowa. Udało mi się jeszcze dostać w podobnie dobrej cenie Art of Dead Space.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

Takemurę miałby grać Dave Bautista? Bo tak to tutaj wygląda. Chyba, że nie rozpoznałem. Przecież jedyny wybór to Hiroyuki Sanada.

Pod filmem w komentarzu: Hiroyuki Sanada as Goro Takemura

200.webp

Edytowane przez Element Wojny
  • Haha 1
Opublikowano

Już miałem brać się za pierwsze przejście, a tu znowu informacje, że szykuje się jakaś nowa zawartość :) Wiem, że takie czasy, dopieszczanie, łatanie gier zajmuje lata, ale mnie denerwuje granie w grę z myślą, że przejdę, a ominą mnie rzeczy dodane później, jak już przejdę :D 

Opublikowano
Godzinę temu, Liber8 napisał(a):

Już miałem brać się za pierwsze przejście, a tu znowu informacje, że szykuje się jakaś nowa zawartość.............................. denerwuje granie w grę z myślą, że przejdę, a ominą mnie rzeczy dodane później, jak już przejdę :D 

To jest otwarty świat, tego się nie przechodzi. Jeśli coś dodadzą to znajdziesz  nowe zadanie i je uzupełnisz po prostu później. Nie ma co czekać. Jeśli gra ci się spodoba to sam będziesz szukał każdej dodatkowej zawartości.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Liber8 napisał(a):

Już miałem brać się za pierwsze przejście, a tu znowu informacje, że szykuje się jakaś nowa zawartość :) Wiem, że takie czasy, dopieszczanie, łatanie gier zajmuje lata, ale mnie denerwuje granie w grę z myślą, że przejdę, a ominą mnie rzeczy dodane później, jak już przejdę :D 

Graj nawet się nie zastanawiaj. Ósmy raz przechodzę tę grę, właśnie wysłałem Songbird na księżyc i jestem nadal zachwycony grą.

obraz.png.0c5fca61ccb96928c80c9257a838861c.png

A pierwsze trzy razy na PS4 skończone bezpośrednio po premierze...

Edytowane przez Grolshek
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, Grolshek napisał(a):

Graj nawet się nie zastanawiaj. Ósmy raz przechodzę tę grę, właśnie wysłałem Songbird na księżyc i jestem nadal zachwycony grą.

obraz.png.0c5fca61ccb96928c80c9257a838861c.png

A pierwsze trzy razy na PS4 skończone bezpośrednio po premierze...

Ja zacząłem grać ostatnio , i przepadłem. Chętnie bym został kawalerem na miesiąc:krejzol:

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Są jakieś mody must-have? Tych modów to są miliony jak do Skyrima. 

Z tego co czytam, to raczej niema szans by to odpalić z PT w 4K na 5070 TI bez FG. Na 42 oledzie za bardzo widac te artefakty zwiazane z fg, a tym bardziej mfg.

Opublikowano

No ni ma, ja mam 4080S czyli mniej więcej ta sama wydajność. Gram z samym RT a i tak mam DLSS Quality i FG żeby było >= 60 FPS (z reguły jest 80-90). Na szczęście ja nie jestem zbyt wrażliwy na artefakty więc dla mnie obraz jest bardzo dobry.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.12.2025 o 17:44, Phoenix. napisał(a):

Dopiero dziś zauważyłem ten dokument. :boink:

Po osłuchaniu się wielu omówień innych projektów, widać że nie popełnili wielu błędów, na które cierpiały inny gry np. definiujące dany schemat jak TLOU. Po pierwszej godzinie są dobitne przykłady tego i widać że jeszcze ciekawe osoby mają w zespole. Pytanie czy nie utoną w skali korporacji.

Jestem ciekaw czy w końcu ktoś od rozgrywki pokaże się, bo to naprawdę miało braki, przez niezarysowaną wizję i niezbyt intencjonalny projekt wrogów oraz mechanik, spiętych nieprzemyślanie w całość. Czasem tylko spięcia brakuje, innym razem nawet projekt przeciwników i starć zawodzi, aż po projekt lokacji do walki.
Ale mam niechęć do RPGowych statystyk, wolę ograniczone narzędzia, których musisz nauczyć się używać i wybrać jakaś mieszankę pod siebie lub sytuację, zamiast podbijać statystyki oraz znajdując przesadzone kombinacje.
Ograniczenia mocno pobudziłyby kreatywność starć np. ktoś mógł wyłączyć nam pewne funkcje uzbrojenia i chipów..., zagłuszanie odblokowania broni, jeśli jest "smart", halucynacje i zniekształcenia "wizjera"..., bardziej ograniczone zasoby, przez co musisz wykorzystać resztę narzędzi, przynajmniej na wysokim / normalnym poziomie trudności. Wizji na gameplay mam od groma, gdy zacznę o tym myśleć. :E Tylko część w jakimś stopniu wykorzystali, ale nic co mocno zmusza cię do dostosowania się i prawie zawsze można zepsuć walkę. 

Edytowane przez musichunter1x