GTM 65 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 22 minuty temu, tgolik napisał(a): To nie nVidia im pomaga tylko majstry z Epica. Racja, myślałem o Epicu, pisząc posta.
Kabor 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września @ODIN85 Nie ma być wyłączności na epicu. Dziwne by było jak by nie wydali na GOGu. 1
tgolik 546 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Nawet Epic nie jest tak bogaty, żeby wykupić Wiedźmina na wyłączność.
Kabor 459 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 3 minuty temu, tgolik napisał(a): Nawet Epic nie jest tak bogaty, żeby wykupić Wiedźmina na wyłączność. Za chatem GPT Historyczne dane: 2018–2022 Dane z DemandSage pokazują przychody Fortnite w kolejnych latach: 2018: 5,4 mld USD 2019: 3,7 mld USD 2020: 5,1 mld USD 2021: 5,8 mld USD 2022: aż 20 mld USD (!) DemandSage. Cyberpunk 2077 – pierwszy rok po premierze W 2020 roku (pierwszy pełny rok sprzedaży po premierze w grudniu 2020) CD Projekt osiągnął przychody rzędu 2,13 mld zł (≈ 560 mln USD), z czego zysk netto wyniósł aż 1,15 mld zł (≈ 303 mln USD) Game World Observer. Chyba było by ich stać na wykupienie wyłączności na rok
tgolik 546 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) Masz rację. Ale musieliby i tak wydać 0,5 mld$ za wyłączność w pierwszym roku. Fortnite to maszynka do zarabiania pieniędzy, jednak opłata za Wiedźmina obciążyłaby bilans Epic Store, który ciągle i bez tego jedzie na stracie. Edytowane 8 Września przez tgolik
Kris194 4 716 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Nie ma to jak budynek zaprojektowany i wybudowany pod konkretne potrzeby, wie o tym każdy kto miał okazję w takim pracować. Świetnie to wygląda i widać, że położony dalej od centrum więc teoretycznie powinien być mniejszy problem z korkami. 1
Sheenek 330 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Swietne miejsce do pracy i do kontaktow socjalnych, ahhh.. ze u mnie tak nie ma😪 1
zozolek 312 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) O budynku pisałem chyba z 2 lata temu 😄. Mają sie tam zmieścić galopujące konie 🫠 i ma być bardzo wysoki w innych celach. Edytowane 24 Września przez zozolek
Gothic 120 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Moim zdaniem wrzucili filmiki i jeszcze specjalnie dodali Home of The Witcher 4 ponieważ mają braki w kadrach i robią zachętę na zasadzie "Hej patrzcie w jakim fajnym miejscu będziesz pracował nad Wiedźminem 4". Edytowane 24 Września przez Gothic
tgolik 546 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 5 minut temu, Gothic napisał(a): Moim zdaniem wrzucili filmiki i jeszcze specjalnie dodali Home of The Witcher 4 ponieważ mają braki w kadrach i robią zachętę na zasadzie "Hej patrzcie w jakim fajnym miejscu będziesz pracował nad Wiedźminem 4". Poważnie? Dobrze, że odkryłeś tajemnicę. Materiał zakończony hasłem "dołącz do nas" wg Ciebie jest treścią rekrutacyjną? Chyba tak, masz rację. xD. Chętnie wpadłbym do tej kafejki w budynku Redów. Szkoda, że do Warszawy mi nie po drodze. 2
Gothic 120 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września 3 minuty temu, tgolik napisał(a): Poważnie? Dobrze, że odkryłeś tajemnicę. Materiał zakończony hasłem "dołącz do nas" wg Ciebie jest treścią rekrutacyjną? Chyba tak, masz rację. xD. Chętnie wpadłbym do tej kafejki w budynku Redów. Szkoda, że do Warszawy mi nie po drodze. Miałem edytować posta na górze bo napisałem go zanim zobaczyłem cały materiał łącznie z napisem na końcu, a już mi się nie chciało edytować. Tak swoją drogą to moim zdaniem od 2:22 jest szkic koncepcyjny nowej Triss z Wiedźmina 4 bo pierwszy raz widzę tą grafikę, a dużo siedzę w fanowskich artach z gier. 1
PaVLo 917 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Aż chciało by się tam pracować ... jak zobaczyłem ten parking dla rowerów
Gothic 120 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) 26 minut temu, PaVLo napisał(a): Aż chciało by się tam pracować ... jak zobaczyłem ten parking dla rowerów Nawet jako sprzątaczka Chociaż dzisiaj to myślę, że jak ktoś ma talent to nawet samouka który nie ma żadnego papierka, a umie pracować na Unreal Engine to bez problemu przyjmą, to tak jak niektórzy samemu porobili jakieś tam większe modyfikacje do Wiedźmina 3. https://www.gry-online.pl/newsroom/nowy-darmowy-dodatek-do-wiedzmina-3-wlasnie-wyszedl-stworzyl-go-p/z62ece7 Edytowane 25 Września przez Gothic
Pentium D 1 159 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października (edytowane) 😁 Jest tego więcej Edytowane 19 Października przez Pentium D 1 1
Kris194 4 716 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Nie wiem jak to możliwe, że nie było więc wrzucam Dla tych co nie ukończyli W3 zaznaczam, że są spoilery.
Brolly 758 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Prawilny komentarz który zrobił mi dzień "Road to 60 fps = rewriting ue5 from scratch" Edytowane 2 Listopada przez Brolly
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada W dniu 20.10.2025 o 23:36, Kris194 napisał(a): Nie wiem jak to możliwe, że nie było więc wrzucam Ponoć nic sensownego nie powiedział, a to godzina materiału. Wrzuciłem go w google i to po prostu głównie "animator". A dobra to był stary post, ale zostawiam dla spisu.
Lypton 953 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) @musichunter1x Kalemba jest reżyserem W4. Awansik był. MobyGames podaje tylko fuchy z creditsów gier, nie ma tam projektów in-progress. Edytowane 3 Listopada przez Lypton
leven 538 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) https://www.cda.pl/video/26831418f6 Klasa materiał Edytowane 3 Listopada przez leven
Crew 900 999 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada 22 godziny temu, leven napisał(a): https://www.cda.pl/video/26831418f6 Klasa materiał Co tam było bo usunięte
Tomek_ITH 317 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Materiał od Critical Drinker, chyba Edytowane 4 Listopada przez Tomek_ITH
Rekomendowane odpowiedzi