@p_rafal typowo pod gierki do 6k:
https://delkom.pl/p/laptop-gigabyte-aorus-17-9sf-e3ee653sh-i5-12500h-17-3-qhd-240hz-16gb-512ssd-rtx4070-dlss-3-w11-104034
podpowie ktoś jak najlepiej przetestować pbo? bawię się cpu brata -45 na rdzeniach siedmiu, na jednym -20, cinebench24 multi wynik powyżej 1450, odpalałem crunchera vt3, occt cpu test i linpacka, dodatkowo odpaliłem benchmark w shadow of the tomb raider i cyberpunku
Moim zdaniem ten zwiastun jest bezsensowny, ale jak widać niektórym się podoba , przede wszystkim Ciri to podobno miała być bardzo potężna postać, za którą kiedyś uganiało się pół świata a tu wygląda jak reskin Geralta 1:1, eliksiry, miecze, nawet ubiera się tak samo, poza tym wiedźmińska sztampa aż wylewa się z tego trailera, znowu zlecenie na potwora i ten tekst na końcu który słyszeliśmy już 1000x o tym, że ludzie to potwory... ileż można, nie wiem kto wpadł na pomysł tego trailera ale wygląda to tak jakby to było wygenerowane z ChataGPT.
@caleb59 a co Ty myślisz o Iron Galaxy? Czy aby poniższe video nie oddaje Twojego (mojego zresztą też) zdania o tych jakże utalentowanych developerach?
A już tak na poważnie jeśli Nixxes im będzie patrzyć na łapska to faktycznie chyba tak źle nie będzie
Rekomendowane odpowiedzi