Wiedźmin 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wiem czy jutro zdążysz odświeżać strony forum 🤣 -
Przez gloomsy_ · Opublikowano
Witam, od dluższego czasu zmagam się z pewnym problemem aczkolwiek mój pc sie wyłącza/uruchamia ponownie podczas grania w gry albo obciążenia. Wyłącza się bez zapowiedzi, tak o po prostu, czasem uruchamia ponownie czasem wyłącza. Problem towarzyszy mi od miesiąca/półtora, nigdy tego problemu nie miałem. Robiłem testy w OCCT i nic nie wykazywało, prosiłbym o szybką pomoc. NVidia GIGABYTE RTX 3060 Ti OC Eagle 8gb Intel Core i5-11400f 2.60GHz SilentumPC Vero L3 600W Bronze ADATA SX8200PNP 1TB Chłodzenie SilentumPC Fera 5 argb 32gb RAM DDR4 Patriot Memory 3600MHz Gigabyte B560M D3H -
Przez wallec · Opublikowano
Dobra, przy takiej sztuce trzeba robić skalpa i szlifa. Dla porównania i7 12700k z purepc Stock: OC: -
Przez crush · Opublikowano
Czyli gość nie poszedł siedzieć za to, że nie chce aby jego pieniądze szły na obcy, szkodliwy element. Poszedł siedzieć za to, że chciał usunąć obcy, szkodliwy element z hotelu w którym zostali osadzeni za jego pieniądze? 🤔 Prawdziwy recydywista. Gorszy niż gangi pakoli. Podżeganie do nienawiści to się jeszcze nawet nie zaczęło. Ba. Nie będzie specjalnie potrzebne. Ale będzie sporo surprised Pikachu faces kiedy ludzie w końcu pękną. ☺️ -
Przez Galvatron · Opublikowano
Na pewno ma sens zmiana na Xubuntu (24.04 LTS), bo jest lżejszy i bezpieczniejszy niż Win10, który 14 października straci wsparcie. Niestety nie wypowiem się na temat Win10 IoT LTSC, bo nigdy nie miałem z nią styczności, ale moim zdaniem szkoda pieniędzy na licencję, a instalowanie pirata wiąże się z dużym ryzykiem, bo może on zawierać malware.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi