Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages - PC, XSX, PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spotkał się ktoś z problemem, że po wyjściu do pulpitu gra gubi save? Wersja PC, ze steam. Próbowałem sposobów opisywanych w necie ale nic to nie daje (reddit/ AI).

Pomogło zapisanie na innym slocie na innym poziome trudności (ale to chyba nie ma znaczenia).

Edytowane przez zgreg
Opublikowano

Grałem w Windows 11 i nie dokonywałem żadnych zmian. Po prostu zainstalowałem Steam, a potem grę przez ten Steam. Jak gra oryginalna to antywirusy nic nie blokują w niej. Gubienie save? Nic takiego nie miałem.

Zawsze instaluję gry na dysku C.

• Haha 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja za tą grę ale w wersji premium (z dodatkiem co ma być) zapłaciłem ponad 200 złotych, ale i tak kupiłem za PÓŁ ceny, bo była promocja.

Ogólnie nie wiem czy to był dobry wybór bo Doom Eternal było lepsze. Dark Ages mniej ambitne.

• Upvote 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rozwalili legendarne studio i to miesiąc przed QuakeConem, geniusze, kto to teraz będzie organizował i obsługiwał? 
id Tech też pewnie idzie do kosza, po co to komu jak można sobie kupić stutter engine od epica, a potem jakieś randomy bez pojęcia z M$ będą robić na nim nowego Quaka, bo trzeba wydoić markę.
ŻAL.PL

Opublikowano

No cóż, później ludzie się będą dziwić, dlaczego ich następna gra odstaje poziomem od poprzednich. A odpowiedź leży w zwolnieniach dotychczasowej ekipy. 

Tak samo w BioWare nie ma już tych ludzi, którzy byli 20 lat temu, więc nowego Dragon Age na poziomie jedynki już nie będzie. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.03.2026 o 11:53, Misticzx napisał(a):

Ja za tą grę ale w wersji premium (z dodatkiem co ma być) zapłaciłem ponad 200 złotych, ale i tak kupiłem za PÓŁ ceny, bo była promocja.

Ogólnie nie wiem czy to był dobry wybór bo Doom Eternal było lepsze. Dark Ages mniej ambitne.

Dla mnie Eternal też lepszy 

58 minut temu, Kadajo napisał(a):

Wlasnie ogrywam i nawet mi sie podoba, idealna gra na pada :hihot:

Całego ograłem na padzie ☺️

Screenshot-20260708-194617-Steam.jpg

Screenshot-20260708-194710-Steam.jpg

Edytowane przez azgan
Opublikowano (edytowane)

Byście nie piracili Dooma i Quake'a I i II to by id Software nie skończyło u ZeniMax Media a w konsekwencji u MS ; d

Ostatnie gdzieś mi przeleciał materiał o tym. Cały świat grał w gry id Software a procentowo mało kto je kupował.

Edytowane przez Tankietka
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Ostatnie gdzieś mi przeleciał materiał o tym. Cały świat grał w gry id Software a procentowo mało kto je kupował

Masz na myśli tego posta z Twittera 

Kontekst zawiera link do wpisu innego twórcy DOOMA, który dołączył do dyskusji.