azgan 1 130 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Jest jakiś fix na to żeby przycisk "B" na padzie od XBOX Series działał poprawnie i można było dolewać paliwa do baku oraz benzyny do agregatów? Coś skopali w aktualizacji i teraz nie da się przez to grać na padzie. Po naciśnięciu przycisku "B" postać tylko kuca a przytrzymanie go nic nie pomaga. Ewentualnie jest jakiś mod na to? Ktoś coś 🤔? Edytowane 12 Lutego przez azgan
PaVLo 921 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Ograłem to na PS4 Pro z miejscami w marnej płynności, mam też na PC. Nie powstanie już kontynuacja, więc jakoś nie mam ochoty sprawdzić jak to działa na kompie Edytowane 31 Października 2024 przez PaVLo
Spychcio 802 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Dla mnie najlepsza gra razem z TLOU2 na poprzedniej generacji. Ogrywałem Day1 na PS4 PRO. Podobno ma być remaster tak jak Horizona, więc biorę Day1 na PS5 PRO. 1
DITMD 796 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jeśli się dobrze sprzeda, to mamy szanse na sequel. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Kolejny cash grab. Nawet upgradu za ~4 dyszki nie zrobię. Edytowane 12 Lutego przez Jaycob 2 3
ODIN85 3 505 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 4 godziny temu, DITMD napisał(a): Jeśli się dobrze sprzeda, to mamy szanse na sequel. Zapomnij 1 1
PaVLo 921 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Oni mają chyba graczy za idiotów , robiąc takie numery, zamiast pociągnąć tą świetną historię dalej. Jeśli ogłoszą kiedyś kontynuację, to mam zamiar ograć jeszcze raz jedynkę, ale już na PC (ograna kiedyś na PS4). 1 3
Bardak 40 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego A mnie też się wydaje, że ten Remaster to może być wstęp do ogłoszenia, że będzie jednak dwójka. 1
azgan 1 130 Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego https://www.ppe.pl/news/363429/days-gone-remastered-zostalo-zbudowane-dla-ps5-sony-potwierdza-szczegoly.html
PaVLo 921 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Wyzwania, speedrun i jakieś trofeum Bawią się z graczami jakby docelowymi odbiorcami, mieli być 10-latkowie
Pavel87 703 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Ograne na PS4, potem na PC, podziękuję za remaster, gra nadal wygląda dobrze, tym bardziej na PC 1
nalewator 50 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Po kiego wuja to remasterować gra dalej wygląda ok. Niech lepiej 2 część zrobią 3
Vulc 2 195 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Nie wiem czy można napisać coś więcej niż to, co już zostało napisane. Sony w swoim stylu: 1 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Może tak źle nie będzie. Ja bym sobie kupił Remaster bo jeszcze w gierkę nie grałem.
azgan 1 130 Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego https://www.ppe.pl/news/363432/days-gone-z-ps-plus-nie-ulepszycie-do-days-gone-remastered-gracze-musza-kupic-gre-w-pelnej-cenie.html 3
Czubatka Boża 176 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, azgan napisał(a): https://www.ppe.pl/news/363432/days-gone-z-ps-plus-nie-ulepszycie-do-days-gone-remastered-gracze-musza-kupic-gre-w-pelnej-cenie.html 1
Vulc 2 195 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Zawsze znajdą się osoby, które w coś nie grały, choć akurat DG jest tytułem raczej z tych głośnych. Co nie zmienia faktu, że remasterowanie 6-letniej gry brzmi co najmniej niepoważnie. Jasne, co kto lubi, chyba jednak każdy wolałby info o pracach nad kolejną częścią, a nie podbijaniu teksturek w pierwszej. 1
azgan 1 130 Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Będzie wyglądać jeszcze lepiej. Głównie na PS5/PRO wersja na PC dostała już wcześniej Upgrade graficzny i konsole dopasują się teraz bardziej do tego z czego korzysta już od dawna port na komputer. Silnik bez zmian nawet przesiadki na UE5 nie będzie tylko zostaje Edytowane 13 Lutego przez azgan
michaelius33 354 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego To akurat dobrze. UE5 to syf i na konsolach chyba nie ma nic na nim co by dobrze chodziło 1
Ryszawy 403 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Sony Interactive Entertainment LLC, siedziba San Mateo, Kalifornia..., nie wiem co jest nie tak z tym stanem, Diddy pewnie by wiedział Dawajcie ten jakże potrzebny remaster 6-letniej gierki, olejcie robienie drugiej części, bo nie ma szans, żeby ten remaster się dobrze sprzedał, szczególnie, że będzie w "pełnej" cenie, i wpakujcie następne 400 baniek w jakiegoś Concorda 2. Edytowane 13 Lutego przez Ryszawy 1
Rekomendowane odpowiedzi