Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Mój tata ma prawko ok 79, tak samo czysto w kartotece a jednak boje się z nim jeździć. Ty jesteś jakiś akustyczny. Choroszcz stoi przed Tobą otworem. -
Przez Send1N · Opublikowano
Panowie czy strona przekierowuje was po wybraniu serii i modelu karty do następnej zakładki gdzie można wybrać system i pobrać sterownik? u mnie od wczoraj jest tak że klikam Submit w tym miejscu: i nic się kompletnie nie dzieje aby pobrać stery muszę wpisać w google coś typu "radeon software for 6950xt" aby wejść od razu do zakładki ze sterami -
Przez Cappucino · Opublikowano
Mącisz. Zanim wprowadzono system kaucyjny płaciłem za butelkę, była wliczona w cenę,dzięki czemu koszty wywozu odpadów miałem na dotychczasowym poziomie. Teraz płacę dalej tyle samo za tę butelkę a koszty odbioru odpadów poszły w górę, więc ktoś tu kogoś wydymał delikatnie mówiąc. System kaucyjny jest takim samym sukcesem jak podatek cukrowy w napojach, może Polacy nie zmniejszyli jego spożycia, ale za to więcej kasy do budżetu wpada. To razem ile będzie tych krajów? 20% z całego świata czy jeszcze mniej? Oni nie mają czasem 50 stanów, że o Greenlandii nie wspomnę? -
Przez Merqus4 · Opublikowano
Ciekawe jak te nowe dlc wypadnie na tle poprzednich.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi