Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Jak masz Fluctusy to załóż i sprawdź, jak będzie głośno to podłącz dwa oddzielnie i ten pomiędzy wieżami ustaw ~100rpm niżej niż przedni, jak Send wspominał, Fluctus jako pull jest dość nieprzyjemny. -
Przez Send1N · Opublikowano
Przecież możesz ustawić maksymalny zegar w adrenaline na daną wartość i rdzeń nie wyjdzie wyżej z taktowaniem -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Z tego co czytalem to mape ponoc tworza ok 5msc i maja braki kadrowe dlatego nie ma wiecej -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W sensie te 3% trans jest odpowiedzialne za taki wielki spadek dzietności? Przecież to taka bzdura, że szkoda gadać. Dzietność spada z innych powodów niż LGBTQIAMSDHAJSDAA. A LGBT byli zawsze, tylko nie widoczni. I to właśnie ta widocznośc jest solą w oku konserw. Chyba u CIebie: -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Jeszcze zainteresował mnie ten model: https://www.x-kom.pl/p/1351218-laptop-15-16-gigabyte-aero-x16-ryzen-ai-7-350-32gb-1tb-w11-rtx5060-165hz-bialy.html#Specyfikacja Głównie zwróciłem uwagę na rozdzielczość 2560x1600 (16:10) i jasność 400 nitów. Procesor Ryzen AI 7 z NPU wydaje mi się to bezpieczniejszą opcją na przyszłość (Windows + AI). Czy dobrze kombinuję, że w budżecie ok. 6k zł to dobra opcja "jakość/cena" na tak długi czas (7-8 lat), czy coś przeoczyłem?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi