Petru23 31 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia (edytowane) Gałkę lewarka biegów, bo stara na wyżłobieniu zrobiła się ostra. Udało się trafić SKV niewiele drożej niż dyskusyjnego no name chińczyka, który zawsze ma za krótki gwint. Tu na zdjęciach widać, że zrobiona jest lepiej i z lepszych materiałów. I może większa szansa, że będzie pasować tip top oby. ESEN SKV 63SKV061. Nie chamska z wyglądu, jak ori można powiedzieć. M Taka znaczy się, z monetami 57zl wyszło, "chińczyki" ok 40zl. A taka jest aktualnie (zdjęcie z netu). W mojej to wyżłobienie ma tak ostre krawędzie, że aż palce rani. Ktoś skubał z nerwów chyba Edytowane 1 Grudnia przez Petru23
GordonLameman 818 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Chlapacze z Aliexpress. Dziś zamontowałem, jeszcze nie odpadły
marko 52 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia (edytowane) Ściereczki do przedniej szyby. Ostatnio się obciąłem, że o brudnej szybie dowiaduję się jak muszę wieczorem dokądś jechać. . Więc nie ma czasu na zabawy ze szmatką i płynem do szyb. Przy świetle dziennym nie widać tak tego brudu/tłuszczu na szybie Edytowane 1 Grudnia przez marko
GordonLameman 818 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Szczotka do odsnieżania + skrobak do szyb + odmrażacz (Murska + ADBL) W Skodzie były fajnie pochowane, teraz trzeba mieć osobno PRzyda się na wypad w górach, bo na co dzień to jednak garaż.
Petru23 31 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia (edytowane) W dniu 1.12.2024 o 21:14, Petru23 napisał(a): Gałkę lewarka biegów, bo stara na wyżłobieniu zrobiła się ostra. Udało się trafić SKV niewiele drożej niż dyskusyjnego no name chińczyka, który zawsze ma za krótki gwint. Tu na zdjęciach widać, że zrobiona jest lepiej i z lepszych materiałów. I może większa szansa, że będzie pasować tip top oby. ESEN SKV 63SKV061. Nie chamska z wyglądu, jak ori można powiedzieć. M Taka znaczy się, z monetami 57zl wyszło, "chińczyki" ok 40zl. A taka jest aktualnie (zdjęcie z netu). W mojej to wyżłobienie ma tak ostre krawędzie, że aż palce rani. Ktoś skubał z nerwów chyba I przyszła. Piękna, ciężka gałka. Bardzo dobrze wykonana. Pod kątem jakości - rewelacja. Także polecam Edit Qrcze, teraz mieszek muszę zmienić na szary Edytowane 3 Grudnia przez Petru23
GordonLameman 818 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Petru, Ty nie jeździłeś ostatnio Kugą?!
Katystopej 56 Opublikowano 4 Grudnia Autor Opublikowano 4 Grudnia Ta mazda ma 5 biegów? Ale tam musi być sympatycznie na trasie powyżej 100
serwal4 25 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Nasze G-Punto ma srogo krótkie 5-biegów, więc wszystko powyżej 130km/h męczy... Megane / Fluence ma (może mieć) 6-biegów, ale o ile biegi 1-3 są dość długie, o tyle mam wrażenie, że 5-6 to jakaś pomyłka; Przy Autostradzie+ (150km/h) robi się mało komfortowo (obroty silnika); W E38 za to przy 140-150km/h nawet 4. bieg w sumie (manual) nie męczył, a 5 to było legancko ...
KiloKush 84 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia 2 minuty temu, serwal4 napisał(a): Nasze G-Punto ma srogo krótkie 5-biegów, więc wszystko powyżej 130km/h męczy... Megane / Fluence ma (może mieć) 6-biegów, ale o ile biegi 1-3 są dość długie, o tyle mam wrażenie, że 5-6 to jakaś pomyłka; Przy Autostradzie+ (150km/h) robi się mało komfortowo (obroty silnika); W E38 za to przy 140-150km/h nawet 4. bieg w sumie (manual) nie męczył, a 5 to było legancko ... No ale to są jednak inne segmenty zupełnie. W Polo/Ibizie silnik jest tak słabo wygłuszony, że też męczy przy każdej prędkości.
Petru23 31 Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia (edytowane) 5 godzin temu, Katystopej napisał(a): Ta mazda ma 5 biegów? Ale tam musi być sympatycznie na trasie powyżej 100 Jeszcze nie jechałem nią szybciej a i to auto do miasta, ma być tanio, sprawnie, i głośno grać z głośników. Za tydzień jadę do stolicy, to Ci odpowiem jak bardzo sympatycznie było Gałka jednak jakoś tam pasuje kolorystycznie, aparat inaczej kolory pokazuje. 13 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Petru, Ty nie jeździłeś ostatnio Kugą?! Prawie 3 lata jeździłem... Ale to już przeszłość. Mazda jest za cmaxa. Edytowane 4 Grudnia przez Petru23
Rekomendowane odpowiedzi