Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
W ankiecie więcej osób głosowało na opcję, że "hybryda pali więcej w trasie", ale zwykle tak nie jest, co pokazuję w artykule opublikowanym kilka dni temu na głównej ITHardware: https://ithardware.pl/testyirecenzje/czy_hybryda_ma_wieksze_spalanie_w_trasie_autostrada_a_zuzycie_paliwa_aut_hybrydowych-48038.html -
Przez CryptTM · Opublikowano
@VRman Czekaj, co Ci szkodzi? Impreza dopiero się rozkręca, a będzie tylko ciekawiej. Pamięci z laptopów też się skończą przecież, na razie jesteśmy w fazie "wykupu" z rynku tego, co jest. Później będzie kupno tego, co zostanie Edit: @lukadd Optymizmem zaleciało myślisz, że to będzie takie proste? Jakaś korekta rynku będzie, to oczywiste, ale przy tak wysokim popycie, obstawiam raczej kierunek przeciwny. -
Przez lukadd · Opublikowano
Już chyba nagonka na "kup teraz bo zabraknie" się kończy. Ceny w sklepach się stabilizują, ci co się nakręcili już obkupieni Teraz czekać do wiosny, aż lud rzuci się na rowery i będzie, o panie dla czego ta przerzutka taka droga w zimie 3 miesiące temu jeszcze była 50% tańsza Wtedy ramy zaczną tanieć. Ale ciekawe na jakim poziomie się zatrzymają w lecie pewnie ~1k za 32GB 6000mhz -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
@CryptTM ma amd freesync premium pro, nbidia gsync compatible - czyli modulu nie ma ale jest kompatybilny speakerow chyba nie ma - ma tylko porty usb typC 3,2 5gb downstream, usb typB 3,2 5gb upstream i usb typA 3,2 5gb downstream moze USB -> 3,5 przejsciowka tutaj by robila za glosnikji ale nw jak z jakoscią -
Przez Keller · Opublikowano
Ja tam wolę dobrą grę, niż grę ideologiczną czy antyideologiczną. Ale co kto woli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi