Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
W sensie te 3% trans jest odpowiedzialne za taki wielki spadek dzietności? Przecież to taka bzdura, że szkoda gadać. Dzietność spada z innych powodów niż LGBTQIAMSDHAJSDAA. A LGBT byli zawsze, tylko nie widoczni. I to właśnie ta widocznośc jest solą w oku konserw. -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Jeszcze zainteresował mnie ten model: https://www.x-kom.pl/p/1351218-laptop-15-16-gigabyte-aero-x16-ryzen-ai-7-350-32gb-1tb-w11-rtx5060-165hz-bialy.html#Specyfikacja Głównie zwróciłem uwagę na rozdzielczość 2560x1600 (16:10) i jasność 400 nitów. Procesor Ryzen AI 7 z NPU wydaje mi się to bezpieczniejszą opcją na przyszłość (Windows + AI). Czy dobrze kombinuję, że w budżecie ok. 6k zł to dobra opcja "jakość/cena" na tak długi czas (7-8 lat), czy coś przeoczyłem? -
Przez Arczevski · Opublikowano
Aż tak w temacie nie siedzę, ale chyba kwestia z czego to się wydrukuje. Natomiast sama konstrukcja tamtego jest pełniejsza niż to co daje producent i pewnie dlatego miałoby być mocniejsze wg autora. W domowych warunkach to i trytki są super, a na użycie pełnej mocy na bateriach 3S w tym wariacie i tak nie ma tu miejsca -
Przez oldfashioned · Opublikowano
'wylacz netflixa wlacz myslenie'. Dostep do informacji... Dzieciaki w wieku 15 lat nie potrafia teraz samodzielnie isc zakupow zrobic, a Ty bedziesz wciskal tutaj teze, ze dzieki temu ze maja dostep do 'informacji' sa same w stanie zdiagnozowac problemy psychiczne. Tego jeszcze nie bylo. Wpisujac w neta teraz 'zdrowa zywnosc' wyskakuje Ci batonik nesquika. To tyle jezeli chodzi o debate na temat manipulacji vs informacji dostepnych w necie. Jasne, znajdziesz rzetelne info jak wiesz czego szukasz. Dzieciak w wieku 13 lat zobaczy takiego avatara jak Twoj i mysli ze jest wilczkiem, bo fajnie wyglada, a 3 nastepne strony mu podpowiadaja ze faktycznie zdrowo jest sobie wyc do ksiezyca i karuzela sie kreci, social engineering pelna para. Plus zeby nie bylo, ze moj muminkowy umysl podchodzi tylko po chlopsku, to teraz idac Twoja logika... Zeby Twoje tezy mialy sens, musialbys najpierw wykluczyc wszystkie pozostale... I tak bawimy sie w kotka i myszke. Znowu za 5/10 czy 20 lat jakas tam nadrzedna organizacja zmieni definicje i wrocimy do punktu wyjscia, tak jak to zrobili w 2019. -
Przez bleidd · Opublikowano
Byłem na testach GLC, X3, Q5, sprawdzałem też Q3 Przy naciskaniu mi nic nie trzeszczało w żadnym z tych aut a starałem się ponaciskać wszystko w zasięgu wzroku znacznie bardziej niż w normalnym użytkowaniu byś to robił więc trochę mnie zastanawiają te filmy z trzeszczeniem, no ale może trzeba wietrzyć tu spisek i to demówki w salonach są jakieś specjalne? Inna sprawa, że zdarzają się miejsca, które pod naciskiem się uginają albo sprawiają wrażenie kiepsko spasowanych/zamontowanych albo ogólnie ze słabych czy twardych plastików - ale ja nie natrafiłem na żadne trzeszczenia. Nie żebym bronił współczesnej motoryzacji bo jakość spadła i to bardzo (a najbardziej premium bo tu było najwięcej miejsc do cięć), no ale te filmy mi trochę wyglądają jak próba wzbudzenia sensacji bo to się zawsze w internecie sprzedaje najlepiej. Albo też wczesne wypusty i prasowe wersje są kiepsko zmontowane a później producent ogarnia sprawę i nie ma już takich wtop. Nie wiem jak mam to tłumaczyć. W moim A3 przez 2 lata nic nie zatrzeszczało, w T-Rocu rodziców (2024) mimo, że jest chamsko plastikowy też nic nie trzeszczy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi