Najlepsze soundtracki z gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Czyli pierwsza zasada instrukcji złamana To tak jakbyś nie wymienił oleju w samochodzie i marudził, że się złom zaciera -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Nadchodzi drugi rzut. Ciekawe jak ta produkcja idzie skoro mogą jeszcze odłożyć na 2x ccd z 3d cache na wyższe modele... -
Przez Smoku123 · Opublikowano
Posiadam płytę B650E AORUS PRO X USB4 i z ciekawości zajrzałem na stronę Gigabyte aby sprawdzić czy pojawił się nowy bios do mojej płyty.. a tutaj wprost przeciwnie - pozostały tylko "stare" biosy (aż do F5b, sprzed 2 aktualizacji) nie obejmujące poprawek dla AGESA 1.2.0.2a oraz tych dla najnowszego procesora 9800X3D. Podobnie (sprawdziłem) wygląda sytuacja innych płyt z tym samym chipsetem. Ja jeszcze "załapałem się" na te usunięte (mam teraz F5d). Zastanawiam się czy przypadkiem nie jest to pokłosie tej sytuacji z "pożarem" wywołanym przez procesor 9800X3D :-) Pewnie zobaczymy wkrótce czy pojawi się jakiś poprawiony bios. U mnie wszystko póki co działa OK ale ja posiadam 9950X więc nie mogę wypowiedzieć się na temat współpracy usuniętych biosów z 9800X3D. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Nikt nie zagwarantuje, bo nikt nie spodziewał się że wytrzymają choć pół roku, wspomagać ich musimy z czystego wyrachowania, nie ważne czy się obronią czy nie, ruski mają się wykrwawiać u nich, nie u nas, na ich terenie, nie naszym, po to żebyśmy MY mieli czas na przygotowanie, im więcej go NAM kupią tym lepiej, im więcej wykrwawią ruskich, tym dłużej będą się leczyć, a jak ukraińcom uda się obronić, to mamy kolejny plus, w postaci nie zwiększonej granicy z kacapami -
Przez ODIN85 · Opublikowano
No skandal. Nie ma kwiatów do wyboru
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi