musichunter1x 1 308 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) Spróbuje licytować się na najlepszy "badass " moment, ale to raczej tematycznie pod rocznicę HL2 Pierwszy utwór był idealnie zgrany z początkiem strzelaniny w ~0:29, gdy wpadasz w zasadzkę całej masy żołnierzy, gdzie chyba słyszało się przygotowania. Drugi utwór dotyczy momentu, gdy armia musi porzucić swój najważniejszy cel - Freemana, ponieważ coś gorszego pojawiło się na powierzchni. Edit. Moja pamięć pewnie to podkolorowała, ponieważ grałem w to zanim poziom XEN był dodany, a remake był darmowy OH, jak mogłem nie wstawić TEGO: Mój ulubiony remix, z endingu HL:ALYX. I klasyk, który pierwszy rzuci się w uszy Edytowane 14 Listopada 2024 przez musichunter1x 2
afrikan 29 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 (edytowane) Tak bez Dooma w temacie Jeszcze: Edytowane 14 Listopada 2024 przez afrikan 1
Zdzichon 69 Opublikowano 15 Listopada 2024 Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Zkomentarzy: Edytowane 15 Listopada 2024 przez Zdzichon
daerragh 103 Opublikowano 15 Listopada 2024 Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Jestem odrobine zdziwiony, ze w watku o OST z gier zabraklo muzyki z oryginalnej sagi Baldur's Gate. Nic tak nie zagrzewa do boju jak OST z BG! A takze z Morrowinda: Edytowane 15 Listopada 2024 przez daerragh 2
musichunter1x 1 308 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Chyba trzeba przypiąć ten temat, bo tonie na forum Nadal nie ograłem Xen w Black Mesa, bo jakoś nie po drodze, ale znalazł mnie soundtrack: Edytowane 5 Grudnia 2024 przez musichunter1x
Zhao 580 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 11 minut temu, musichunter1x napisał(a): Chyba trzeba przypiąć ten temat, bo tonie na forum Sprzeciw - już dość w tym dziale jest przypiętych tematów 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) 11 minut temu, Zhao napisał(a): Sprzeciw -(...) :) Edytowane 5 Grudnia 2024 przez JeRRyF3D 2
Vulc 2 191 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Death Stranding jest jakie jest, ale oprawę audio ma topową. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Jako że ostatnio ogrywam namiętnie MHR to wpadł mi ten kawałek. Jest taki bardzo "cozy". 1
Pavel87 703 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Max Payne i Max Payne 2, dla mnie mega klimat i brzmienie. 3
Lypton 953 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Klikasz "Start New Game", od razu lądujesz za kierownicą, z radia leci ta nuta i wiesz, że to będzie wspaniała przygoda. Edytowane 28 Marca przez Lypton
musichunter1x 1 308 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Nic takiego, ale bardzo dobrze pasuje z tym krótkim ~10 minutowym wyzwaniem na czas. Rytm jest zgrany z krokami postaci i gra to mniej więcej w pętli. Późniejsze wyzwanie Tofu mnie rozbroiło Edytowane 28 Marca przez musichunter1x
damiank 32 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca W dniu 14.11.2024 o 16:55, musichunter1x napisał(a): Spróbuje licytować się na najlepszy "badass " moment, ale to raczej tematycznie pod rocznicę HL2 Pierwszy utwór był idealnie zgrany z początkiem strzelaniny w ~0:29, gdy wpadasz w zasadzkę całej masy żołnierzy, gdzie chyba słyszało się przygotowania. Drugi utwór dotyczy momentu, gdy armia musi porzucić swój najważniejszy cel - Freemana, ponieważ coś gorszego pojawiło się na powierzchni. Edit. Moja pamięć pewnie to podkolorowała, ponieważ grałem w to zanim poziom XEN był dodany, a remake był darmowy OH, jak mogłem nie wstawić TEGO: Mój ulubiony remix, z endingu HL:ALYX. I klasyk, który pierwszy rzuci się w uszy Godzinę temu, musichunter1x napisał(a): Nic takiego, ale bardzo dobrze pasuje z tym krótkim ~10 minutowym wyzwaniem na czas. Rytm jest zgrany z krokami postaci i gra to mniej więcej w pętli. Późniejsze wyzwanie Tofu mnie rozbroiło Jazda wagonikiem też była emocjonująca Tak jak spierniczanie przed policją
musichunter1x 1 308 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Dotarłem do opery w RE:The Darkside Chronicles Dziwne że przyłożyli się do soundtracku w rail shooter. Walka ze Steve była o wiele lepsza, a muzyka tylko w tym pomogła.
VRman 2 635 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Najlepsza może nie, ale właśnie mignęła mi w recce remastera i co tu dużo mówić, epicka jest na pewno Wspaniała ciesząca oko grafika imponująca wręcz po zmienia ustawień w .ini i ta muzyka tworzyły magię świata gry, w którym naprawdę miło spędziłem wiele godzin. Remaster przywróci muzykę... ale niestety grafikę popsuli kompletnie. A tak się świetnie łaziło po tym świecie 19 lat temu przy tym: A co do tematu. Tego jest mnóstwo, ale na pewno TOPka to MDK Battlefield 1942 i 2 (PC) któryś z Ratchetów na PS2 ma też fajny soundtrack, ale zapomniałem teraz który Oczywiście Command and Conquer, StarCraft No i amigowe Lotusy i Jaguary XJ220 Lost Vikings.. dobra, starczy bo godzinę będę tego posta pisał Edytowane 27 Kwietnia przez VRman 1
AUTO 29 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Uwielbiam soundtrack z ARKa, Gareth Coker wykonał kawał świetnej roboty
musichunter1x 1 308 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) Z ukrytego bossa, do którego może dogrzebię się za kilka miesięcy, bo system walki przejadł mi się po zakończeniu, może przez maraton tej gry w krótkim czasie. Edytowane 11 Maja przez musichunter1x 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Boskie. Edytowane 31 Maja przez Tomek_ITH
VRman 2 635 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja zalatuje trochę klimatem lat 80tych, a skoro tak to wrzucę moim zdaniem rewelacyjny soundrack w dwóch levelach VRowej gierki: Coś pięknego i aż sobie czasem łazę po ukończonej planszy tylko po to, żeby sobie posłuchać (i postrzelać w lampy :D)
Rekomendowane odpowiedzi