The Blood of Dawnwalker od ex CD Projekt RED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
"Zwykle" zimowe na stacjach masz do -20C (premium na BP -28 - 32, ale kiedyś /nie wiem jak teraz/* Shell też mial premiumki do -20). Stacja nie schodzi ze stanami do zera (nie da się), więc masz mieszankę zimowego z przejściowym. W aucie nie wyjeżdżasz do zera (tzn niektórzy tak, ale ciężko to podpiąć pod normalność) - więc masz mieszankę. Przy -17, -18 (czyli temperaturach, które co roku przez 1 do kilku dni się w PL zdarzają) uruchomienie samochodu może się okazać się już niemożliwe. * W przepisach jest wymóg, że gdy poprosicie o "dane paliwa" to na stacji mają obowiązek pokazać "certyfikat" z ostatniej dostawy - ale na stacjach kasjerzy robią wielkie oczy i "nie ponimaju" - nie wiedzą nawet do ilu paliwo mają. -
Przez Gret · Opublikowano
Nic juz nie zostało -
Przez leven · Opublikowano
Jak masz czas i jakiś dość szybki nieużywany dysk, postaw na nim świeży system i na niego wgraj tylko W3. Albo jeszcze prościej odinstaluj całkowicie W3 i zainstaluj jeszcze raz. A może problemy robi Afterburner, lub inny program do OC/UV ? -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Są one zbyt mało precyzyjne, a do tego wygląda na to, że się ich nie trzymasz Przykładowo Stelvio nie ma kamer 360 stopni. Dodatkowo, nie wiem co dla Ciebie jest "wystarczające" jako 4x4. Bowiem AWD w Lexusie NX, względem tego z BMW X3 to zupełnie inna bajka. Jeśli szukasz komfortu i jakości wykończenia w środku, to realistycznie nic lepszego od topowego NX-a nie dostaniesz. Nie wiem tylko czy napęd i sposób prowadzenia będzie Ci odpowiadać.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi