Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, CavieZ napisał(a):

Ta wieluuu twierdzi. Sranie w banie .. Nie wciskaj mi tu takich głupot..  Pracujesz dla nich że piszesz takie pierdoły ?

Rojson też średnio zadowolony. Wystarczy posłuchać jego końcowych wypowiedzi.. jeśli on tak opowiada to jest źle.. 

images(2).jpeg.90fc55c2ffbdd6b39f229322fa9d8709.jpeg

Opublikowano
29 minut temu, DITMD napisał(a):

Co mnie obchodzi, co jakiś Rojson myśli o grze? Sam w nią zagram i ją ocenię. Zamiast grać w gry pozwalacie żeby recenzenci za was to robili :lol2: Obejrzałem parę recenzji, od ludzi których gust mniej więcej pokrywa się z moim, i zapowiada się dokładnie na to, czego się spodziewałem, czyli solidne rpg. Spadki fps dotyczą głównie tego największego miasta, więc to pewnie tylko kwestia czasu zanim to poprawią. 

Chłopie chyba masz poważne problemy psychologiczne ;)  Sam sobie zaprzeczasz .. 

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, DITMD napisał(a):

Co mnie obchodzi, co jakiś Rojson myśli o grze? Sam w nią zagram i ją ocenię. Zamiast grać w gry pozwalacie żeby recenzenci za was to robili :lol2: Obejrzałem parę recenzji, od ludzi których gust mniej więcej pokrywa się z moim,

To całe zdanie nie ma sensu! "Co mnie obchodzi jakiś filmik" po chwili  "Obejrzałem parę recenzji, od ludzi których gust mniej więcej pokrywa się z moim" - czyli jeden filmik jest be, a ten drugi jest ok i(bo) mi pasi. :wariat:

Nie chodzi mi o bronienie jakiegoś Rojsona, pal licho z nim, ale łapię za język, bo to jest według mnie sprzeczne.

Sam kiedyś zagram, może się przekonam, póki co trailery- oficjalne, żeby nie było, że to wina Rojsona czy innego filmiku z neta- o zgrozo oficjalny trailer to też "filmik z neta", nie robi na mnie wrażenia. Mimo, że nie jestem fanem GTA, to już GTA 6 zrobiło na mnie jakieś wrażenie. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, CavieZ napisał(a):

Rojson też średnio zadowolony. Wystarczy posłuchać jego końcowych wypowiedzi.. jeśli on tak opowiada to jest źle.. 

Rojson ma ADHD. To ograniczenie z czasem pewnie go przerosło.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, CavieZ napisał(a):

Chłopie chyba masz poważne problemy psychologiczne ;)  Sam sobie zaprzeczasz .. 

Ty uzależniasz swoją decyzję o zakupie od tego, co powie ci recenzent. Ja mam grę już w bibliotece, a obejrzałem parę recenzji dopiero po jej zakupie, z czystej ciekawości, jeśli chodzi o mechaniki, i żeby zobaczyć, co mnie czeka. Widzisz różnicę?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Tomasz co to za próby pokątnego zakupu mi zarzucałeś ze odsprzedam gierkę i studio nie zarobi a sam szukasz okazji najlepiej za darmo :D

Niech Ci będzie. Kupione na STEAM za prawdziwe 289 zł.:flaga:

Entuzjazm na forum i polski dubbing przekonały mnie.

P.S.

Proponuję nowe wyzwanie:

Co tam 30 dni! Przejść grę w 1 godzinę i 59 minut i zwrócić na STEAMie.;)

Edytowane przez tgolik
  • Like 2
Opublikowano
13 minut temu, tgolik napisał(a):

P.S.

Proponuję nowe wyzwanie:

Skoro gra jest na minimum dwa przejścia i okaże się dobrym produktem to ja też drugą kopie kupię na steam

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Reddzik napisał(a):

To całe zdanie nie ma sensu! "Co mnie obchodzi jakiś filmik" po chwili  "Obejrzałem parę recenzji, od ludzi których gust mniej więcej pokrywa się z moim" - czyli jeden filmik jest be, a ten drugi jest ok i(bo) mi pasi. :wariat:

Nie chodzi mi o bronienie jakiegoś Rojsona, pal licho z nim, ale łapię za język, bo to jest według mnie sprzeczne.

Sam kiedyś zagram, może się przekonam, póki co trailery- oficjalne, żeby nie było, że to wina Rojsona czy innego filmiku z neta- o zgrozo oficjalny trailer to też "filmik z neta", nie robi na mnie wrażenia. Mimo, że nie jestem fanem GTA, to już GTA 6 zrobiło na mnie jakieś wrażenie. 

Nie to miałem na myśli. Chodziło mi o ludzi, którzy pozwalają Youtuberom decydować za siebie, niezależnie od tego, czy coś chwalą, czy krytykują. Uzależniają swoje decyzje od opinii innych. Ja grę kupiłem, sam w nią zagram i wyrobię sobie własne zdanie. To, co jakiś Youtuber o niej mówi, jest dla mnie bez znaczenia. A tutaj w temacie co mamy? Gra jest zła, bo Rojson tak powiedział :lol2: 

Można już ściągać 

Zrzutekranu2026-09-01003304.thumb.png.5935b2cdc51ad90988aeb49d1908bef2.png

Edytowane przez DITMD
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

ale idiotyczna dyskusja się tu zrobiła fiu fiu, może idźcie do gta 6 albo coś bo temat niektórych widzę przerósł

2 godziny temu, lukadd napisał(a):

Wrzućcie na luz, pewnie zaraz wyjdą mody na zatrzymanie czasu :hihot:

Co kompletnie zabije sens tej gry. Może jeszcze poczekajcie na mody które zlikwidują poziom trudności i konsekwencje wyborów. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, tgolik napisał(a):

P.S.

Proponuję nowe wyzwanie:

Accept:red:

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, tgolik napisał(a):

P.S.

Proponuję nowe wyzwanie:

Nie lepiej było kupić wersję pudełkowa PC z kodem na steam w MM za 259 zł jest , ogólnie tylko tam można dostać w normalnej cenie resztę wyprzedali w innych sklepach 

Wersja fizyczna na PlayStation 5 jeszcze taniej bo 230 zł 

47 minut temu, PaVLo napisał(a):

Fajnie, tylko zamówione pudełkowe wydanie, nawet jeszcze nie zmieniło statusu od czasu zamówienia :kwasny:

Taniej w pudełku jest

Edytowane przez voltq
Opublikowano
11 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Zresztą... to nie jest nic nowego. Persony robią coś podobnego od lat. 

Oraz ubóstwiane Disco Elysium

Tylko tam nikt nie robił z tego selling pointu gry i ludziom to nie przeszkadzało. Jak wynieśli tę mechanikę na sztandary to nagle kręcą nosem. Dziwne to.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie lepiej było kupić wersję pudełkowa PC z kodem na steam w MM za 259 zł jest , ogólnie tylko tam można dostać w normalnej cenie resztę wyprzedali w innych sklepach 

Wersja fizyczna na PlayStation 5 jeszcze taniej bo 230 zł 

Taniej w pudełku jest

Nie bo o północy nie zagrasz.

Opublikowano
14 minut temu, Lypton napisał(a):

Disco Elysium

Dobrze wiedzieć, nie grałem i nie wiedziałem, że jest tam coś podobnego. 

1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Nie bo o północy nie zagrasz.

To ja w łóżku, a nie siedzę i gram. 

• Like 3
Opublikowano

Moim zdaniem ta gra ma syndrom gier od DONTNOD. Mianowicie jest to typowy segment AA, który nie potrafi chociaż stara się trafić do wszystkich ze względu na autorską wizję i specyficzne mechaniki rozgrywki, które nie pasują każdemu - dokładnie tak jak w Vampyrze czy Banishersach i dla mnie osobiście gdyby Dawnwalkera zrobiło DONTNOD, a nie nasi Polacy to bym się nawet nie zdziwił.

• Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Reddzik napisał(a):

Dobrze wiedzieć, nie grałem i nie wiedziałem, że jest tam coś podobnego. 

Bardzo zbliżony system system - ograniczona liczba dni na zamknięcie głównego wątku, swobodna eksploracja z zatrzymanym czasem i tylko wszelkie interakcje posuwają go do przodu.

• Like 2
Opublikowano

Mówiono, że gra zajmie 50-70h, tymczasem większość recenzentów przechodzi ją w 25-40h. Czyli wychodzi taka "połowa" wiedźmina 3 przy zwykłym przejściu. Dlatego bardziej niż upływem czasu martwię się za krótką historią.

Opublikowano (edytowane)

Tutaj chodzi o to, że jesteśmy ograniczeni przez te upływające dni, co pozwoli przejść ją szybciej, dłuższy czas gry jest ukazywany przez pryzmat powtórnego przejścia jak mniemam. Co może być mylące. 

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano

Ja tam i tak lubię grać złymi i lubię gry, które nie zmuszają nas do grania jako papież paladyn (starsze fallouty albo bg3), więc chętnie wyrzeknę się rodziny dla błogosławieństw z bycia wampirem :E

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Oglądam Rocka i mówi, że jemu zajęło to ok 50-60h, ale oglądał każdy przerwynik filmowy, więc przy skipowaniu dialogów można zrobić w 30h

Jesli to oznacza, tyle mamy dialogów to tragedia :E

Edytowane przez Fatality
  • Like 1