Far Cry 6 Game of the Year Edition
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Poniekąd w temacie: https://ithardware.pl/aktualnosci/qualcomm_wygrywa_z_arm-37503.html -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
@Dobrygosc2 Też nie wiem, jaka to konkretnie powłoka ekranu, ale raczej nowsza (pewnie Victus?). Nowsze wersje Gorilla Glass są mniej podatne na pękanie, ale kosztem "miększej" struktury, czyli podatności na rysy. Uważam, że jak najbardziej warto zainwestować w ochronę ekranu. Częstotliwość korzystania z urządzenia nie ma nic do rzeczy - wystarczy JEDNA chwila nieuwagi i po ekranie (mi kiedyś telefon spadł na dywan z ok. 60 cm i to wystarczyło...). Z moich doświadczeń ta dodatkowa ochrona sporo pomaga. Osobiście od lat korzystam z rozwiązań 3mk. -
Przez Adikon · Opublikowano
@PiPoLiNiOnie twierdzę, że tak nie jest, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Nie mam takich długich zacięć, ale są jakby cykliczne co 10-15 sekund co dość mocno denerwuje. Na starym i5 7600k czegoś takiego nie miałem. Czekam jeszcze jak wyjdzie nowa assetto corsa Evo, która teoretycznie ma być na nowym, autorskim silniku. Jeśli tam też coś takiego będzie no to słabo. Tak czy inaczej widać na 0,1 i 1 low, że duże spadki na AMD to norma. Szkoda tylko, że nie wiedziałem o tym przed zakupem, bo bym wziął coś tańszego, ale podjarany super recenzjami pod wpływem emocji kupiłem, bo akurat dostałem powiadomienie, że jest dostępny. W ogóle jest szansa na jakiekolwiek poprawki poprzez BIOS czy sterowniki? Czy nie ma na to większych szans? -
Przez voltq · Opublikowano
@8V32 PcLab rozumiem ze dla ciebie demokracja jest wtedy jak wybierają partie która popierasz jak wygra ktoś inny to jest dyktatura i ruskie błogosławieństwo? Dlatego Koalicja Obywatelska traci i straci "władze" bo oni maja taki tok myślenia , niech się cieszą ze PiS jest tak ułomny ze wybrał na kandydata na prezydenta jakiegoś losowego gościa -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Adikon Ale Ty myślisz, że na Intel nie ma stutter? Jest tak samo jak na AMD. W większości przypadków to kwestia silnika gry. Ale są gry jak NFS Unbound gdzie na AMD nie ma nic, a na Intel stutter występuje. Widzę farmazon za farmazonem w tych Twoich postach. Cofnij się do dnia premiery 9800X3D, to zobaczysz moje posty z porównaniem 6 albo 7 gier do 7950X3D. Moc, temperatura, FPS.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi