Lypton 1 253 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) 16 minut temu, Phoenix. napisał(a): Mnie ta gra odrzuca calym stylem artystycznym, mi to za bardzo hitmana przypomina tylko w nowej skorce W bodajże każdej recenzji zaznaczają, że jest to połączenie Hitmana z Uncharted. W jednej z yt w tytule dali, że to "prawie że" Uncharted 5. Edytowane 26 Maja przez Lypton
sideband 3 012 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Ta gra ma niewiele wspólnego z Uncharted patrząc po gameplayu i nie ma do niej startu. 1 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja (edytowane) 11 minut temu, Phoenix. napisał(a): Mnie ta gra odrzuca calym stylem artystycznym, mi to za bardzo hitmana przypomina tylko w nowej skorce Biedna 5080 @maxmaster027 I co Ty teraz bidoku zrobisz, oc na 4ghz?? To super że gra nie jest w kręgu Twojego zainteresowania i nie będzie spamu z Twojej strony na temat optymalizcji, sprzedaży, byle czego Edytowane 26 Maja przez ODIN85
DITMD 1 310 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Dla mnie to wygląda za bardzo jak reskin Hitmana.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja Hitman plus dużo skryptów z efektowną akcją.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): To super że gra nie jest w kręgu Twojego zainteresowania i nie będzie spamu z Twojej strony na temat optymalizcji, sprzedaży, byle czego Nie szczekaj tyle
Jaycob 2 728 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 88% przy ponad 40 recenzjach to świetny wynik. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tego, myślałem raczej o okolicach 80%. Fajnie, że IO Interactive ponownie dowiozło. 1 1 1
Tankietka 295 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): To super że gra nie jest w kręgu Twojego zainteresowania i nie będzie spamu z Twojej strony na temat optymalizcji, sprzedaży, byle czego Lipną optymalizację to zawsze dobrze pocisnąć ; d
Phoenix. 6 909 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 15 minut temu, Jaycob napisał(a): 88% przy ponad 40 recenzjach to świetny wynik. Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się tego, myślałem raczej o okolicach 80%. Fajnie, że IO Interactive ponownie dowiozło. Wiadomo ze dobre! 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) 51 minut temu, Phoenix. napisał(a): Mnie ta gra odrzuca calym stylem artystycznym, mi to za bardzo hitmana przypomina tylko w nowej skorce Biedna 5080 @maxmaster027 I co Ty teraz bidoku zrobisz, oc na 4ghz?? W sensie? Ostatnio puszczalem benchmarka Forzy to tą wydajnosc 4090 spokojnie bułka z maslem +pare FPS ( na tej wersji testowej co mieli). Jezeli chodzi o ten scenariusz "3. Wspominałem już, że wybrałem bardzo ciężki scenariusz testowy, Damian weźmie coś lżejszego, aby było szersze porównanie." No i wyszlo mu 32.5% przewagi 4090 nad 5080, w zasadzie rekordowy wynik 4090tki Na purepc wychodzi, ze 5090 jest prawie 70% szybsze od 5080, a 5070Ti jest tylko 12% wolniejsze w natywnej. Na TPU masz juz normalnie 18%~ Po prostu małoprawopodobne, żeby 9070XT był w jakiejs grze szybszy od 5080tki, a jeśli jest to po prostu slaby egzemplarz karty i tyle Edytowane 26 Maja przez maxmaster027 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Radeony wypadają w tej grze nad wyraz dobrze; nie spodziewałem się, że 9070 XT delikatnie przegoni 5070 Ti. Znowu Jensen będzie musiał zablokować Path Tracing wyłącznie do RTX-ów, aby czymś się wyróżnić.
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja No chyba Hitmany też dobrze latały na Radeonach.
Art385 490 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 34 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Nie ma rt a i tak jest tragedia Nie no bez przesady 4k na radeonie 9070XT i to z bieda boostem na PPC aż 35 fps i ponad 50 na tpu. Czyli pi*szafa*oko*drzwi będzie realnie z 45fps+ da się grać 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 16 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Radeony wypadają w tej grze nad wyraz dobrze; nie spodziewałem się, że 9070 XT delikatnie przegoni 5070 Ti. Znowu Jensen będzie musiał zablokować Path Tracing wyłącznie do RTX-ów, aby czymś się wyróżnić. Kiedys to było, że AMD nie nadążało ze sterownikami, a teraz to nvidia , tylko AJaj ajaaj A.I. itp. a stery czesto cos nie tak maja W sumie Radeony fajnie wygladaja w tej gierce. 9070XT i 7900XTX mają b.dobry FPS
Qrdello 1 255 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Buhuuu miało być niby z preorderu 24h wcześniej No to purpiss musiał ostro dobrać scenariusz testowy skoro tak różne wyniki od TPU. Hmmm
JeanPepin 480 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): Buhuuu miało być niby z preorderu 24h wcześniej No to purpiss musiał ostro dobrać scenariusz testowy skoro tak różne wyniki od TPU. Hmmm Czyli o 16 1 1
JeanPepin 480 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Teraz, ODIN85 napisał(a): Za 20min grane A co preload miałeś ?
ODIN85 4 866 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja W 5min się ściągnie i nie będzie rozpakowywania.
JeanPepin 480 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Czemu nie będzie ? Nie będzie jakiegoś łatania? Crimson Desert patrzę na ciebie
Rekomendowane odpowiedzi