Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Żeby tylko 80 72fps w tej grze to poracha. -
Przez xpavlo · Opublikowano
Bios mam najnowszy, napięcia na VDDQ i VDD2 dałem na 1.4 a VCCSA 1.25 i a Pamięć profil XMP 1 - 6400-32-39-39-80 i czy daję napięcia na vddq i vdd2 to zachowanie komputera jest takie samo, w TEST AIDA zgłasza błąd po kilku minutach Natomiast pamięci ustawione na XMP2 - 6000-30-38-38-80, i VDDQ1.25 i VDD2 - 1.3 Po godzinie czasu aida nie zgłasza błędu, czy możliwe, że na tym cpu, tej płycie nie da rady ustawić 6400 ? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Trump będzie wszystko robił żeby zmienić konstytucję, będzie się wygłupiał i robił fikołki żeby startować. To spali więcej poparcia niż BLMy i mniejsze aferki demokratów. Ludzie w USA co raz bardziej patrzą na europejskie wartości, i chcą mieć przywileje jak w Europie (tej złej socjalistycznej) bo im się kasa nie zgadza - dlatego wygrana demokratów w kolejnych stanach. Jak Trump nie usiądzie i nie zatroszczy się o biedniejszych to bardzo ładnie przegra, i nieważne kogo tam wystawi - Vance, Johnson czy klauna. W USA patrzy się na partię jako całość. -
Przez ukasz12 · Opublikowano
@Send1NMój fuckup. Nie zauważyłem wpisu. Faktycznie jest różnica jest kosmetyczna. Nie warta zachodu. Wszystko jasne w tym temacie. To zadam pytanie z drugiej strony czy warto poszukać używek typu płyta+ram+cpu na platformę na np ww ryzen 5600 czy może jakiś Intel? -
Przez Jastrzab · Opublikowano
No właśnie. Wewnątrz gry też? Nie mówię o ? Windows na nienatywnej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi