Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
A najlepsze, że jak poszła do Znajomego, coś tam z mechanikiem podrutowali, finalnie wypluła turbo i dostała hybrydę + program (200KM / 400Nm) to potem jeszcze regularnie trasy Śląsk - Warszawa robiła Tylko po prostu randomowo sobie zgasła i musiała się ostudzić Finałem było jak puściło wspomaganie kierownicy to poszła na lawecie do handlarzy, którzy cmokali że dawno tak zdrowej VC od spodu nie widzieli -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Bez kitu, ale będę bardzo rad jak dostaniemy od Intela produkt, ktory będzie mozna z czystym sumieniem zaproponować, np. graczom. Wtedy @wallec straci amunicję do trollowania bo nawet posiadacze AMD będą happy -
Przez raven555 · Opublikowano
@Send1N Wielkie dzięki za szybką odpowiedż ten dysk tak jak cały komp jest już prawie pełnoletni, u mnie był ponad 10 lat a od kilku ma go młodzy brat , możliwe że coś tam majstrował, oczywiście że zalecę mu co jakiś czas kontrolę Victorią albo MHDD. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie raz jak czytam twoje wypowiedzi to jakbym czytał jakiegoś piwniczaka, co wiedzę o świecie czerpie jedynie z tiktoka i wszelakich skrajnych wrzutów w necie Jakbyś nigdy nie wyszedł z piwnicy i świata nie widział i co na nim się dzieje(potrafi dziać) w realu tak się jarasz. Ludzie(część) się ruchają na lewo i prawo tak jest dziś, tak było 20 czy 30+, 50+ lat temu itd. tyle, że dziś każdy ma kamerkę w kieszeni Bywają tak posrani ludzie jak ten typ co posuwał psa, gdzie w trakcie dostał zawału i zmarł Są filmiki gdzie pies "laskę" posuwa itd. https://slaskie.eska.pl/slask-mezczyzna-zmarl-po-seksie-z-psem-wczesniej-zwierze-bylo-gwalcone-przez-swojego-wlasciciela-zoofil-stanie-przed-sadem-nowe-fakty-aa-VRGs-WNsX-5W5Z.html A wszelkiego rodzaju strip kluby czy inne imprezy tego typu to większość chodzi tam wyrywać i zaliczać. Tak jest dziś tak samo było w latach 90tych, czy wioskowa impreza w remizie, czy duża impra w mieście, wszędzie nagrzani towarem i napaleni ludzie, krzaki, auta, toalety, po imprezie hotel tych co było stać na lepszą zabawę itd. PS. Nie musisz odpowiadać, bo ja nie mam czasu rozmawiać o pierdololo, tak tylko na chwilę wpadłem, zobaczyć co tam w piwnicy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi