Kyle 334 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Oglądałem swoją drogą jakość wykonania w salonie Chery i parę godzin później pojechałem do salonu Toyota. Jeśli chodzi o jakość spasowania, jakość wykonania to nie ma najmniejszych różnic - obie marki wykonane są bardzo dobrze. Natomiast materiały w Toyota Yaris Cross to był spartański plastik, w porównaniu do przyjemnych materiałów z przeszyciami na desce rozdzielczej w Chery Tiggo 4. Faktycznie w niektórych modelach z chin (bo Volvo zostało kupione przez Chińczyków) kiepska jakość wykonania może wystąpić: - może ten model był z Temu ... nie wiem.
bergercs Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Mateusz Stańczyk Obiecujący współautor · Steondporsu4cutt2f048m01hutmh6a8i49namg09m18a31m2gc2728 im05 · Ktos juz przerabial kontrolke silnika? /Królowa Lawet w gazie - 370k przebiegu - w moich rękach od 220k: ani razu checka nie wywaliła, w chinolach to jak kontrolka kierunkowskazów/ *****************
trepek Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu @Kyle Potwierdzam, że w Koreańcach hamowanie automatyczne jest bardzo spokojne i neutralne. Jak porównuje zachowanie Santafetki (gen 4, rok 2023) do np. Lexusa ES (rocznik 2019, przed liftem) no to jest przepaść. W Lexusie bardziej działało to 0-1 (ale stabilnie, bez dziwnych odchyłów), za to w SantaFetce jak w pontonie - płynnie i spokojnie.
Kyle Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Taki droższy chiński samochód: - ta waga jest rozbrajająca. Trzeba prawko na ciężarówki do tego.
Tomasz Niechaj Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 godzin temu, Kyle napisał(a): Test automatycznego awaryjnego hamowania (m.in. 4 chińskie zostały przetestowane): W sprawie tego testu trzeba mieć świadomość, że najpewniej przeszkoda, która była tutaj zastosowana nie jest nazwijmy to "homologowana". Rzecz w tym, że jest inny algorytm na reakcję na pieszego a inny na samochód. No ale ten samochód ma jakieś części metalowe i na ile mi wiadomo ta przeszkoda na torze Modlin nie ma elementów metalowych. Cupra Formentor ma identyczne systemy jak Tiguan z filmu. Ateca ma starszą wersję systemów.
Rekomendowane odpowiedzi