Kyle 541 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 2 minuty temu, bleidd napisał(a): Żadne to usprawiedliwienie dla auta, że wyje niemiłosiernie łaskawie tylko większym obciążeniu ... albo trzeszczy: 3 minuty temu, bleidd napisał(a): Przy utrzymywaniu 140 km/h? No raczej cały czas. Raczej tak. Z tego powodu nie jest to optymalny samochód, do okupowania lewego pasa w Polsce.
bleidd 1 320 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Standardowa praktyka czerwonego śledzia aby odciągnąć uwagę od pierwotnego niewygodnego tematu W sumie mógł mikrofon ustawić na czułość 2000% zamiast 500% byłoby jeszcze bardziej spektakularnie. 1
Cappucino 487 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 47 minut temu, Kyle napisał(a): Też myślę, że w moim wieku parkinson często się nie zdarza, ale tobie współczuję Ale to nie ja zgłaszam problem, zapomniałeś? Czyżby już zaawansowane stadium?
Kyle 541 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, Cappucino napisał(a): Ale to nie ja zgłaszam problem, zapomniałeś? Czyżby już zaawansowane stadium? ... ale ja nie zgłaszałem problemu - czyżby już załączyło ci się przypisywanie swoich problemów innym?
Cappucino 487 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 13 minut temu, Kyle napisał(a): ... albo trzeszczy: Raczej tak. Z tego powodu nie jest to optymalny samochód, do okupowania lewego pasa w Polsce. Trzeszczy głownie kasa z wyświetleń. Czego to sie dzisiaj nie robi dla pieniędzy. Teraz, Kyle napisał(a): ... ale ja nie zgłaszałem problemu - Wcale... Cytat U mnie nic nie drga.
Kyle 541 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, Cappucino napisał(a): Trzeszczy głownie kasa z wyświetleń. Czego to sie dzisiaj nie robi dla pieniędzy. No, oczywiście, pewnie jedną ręką naciska, a w drugiej trzyma "trzeszczydełko" 2 minuty temu, Cappucino napisał(a): Wcale... Cytat U mnie nic nie drga. ... no to ja już wolę mieć taki "problem" że kierownica w moim aucie nie drga. ... to jakim to gruzem jeździsz, że takiego "problemu" nie masz?
Cappucino 487 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 2 godziny temu, Kyle napisał(a): ... no to ja już wolę mieć taki "problem" że kierownica w moim aucie nie drga. ... to jakim to gruzem jeździsz, że takiego "problemu" nie masz? Pomyślałbym, że chiński bot który nie zrozumiał żartu, czyżby coś w tym było?
Katystopej 2 046 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Wiem wiem, w ełropejskich tesz penkajo.
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Ta a astra k z salonu to był cud techniki z którym ludzie nie mieli problemów zaraz po zakupie.
SuLac0 695 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia ze niby "chinczycy" moga wszystko z ich autem zrobic. oo rly Got this commercial in my car today as part of the Spider-Man - Brand New Day campaign : r/BMW i pyk reklame, bo dlaczego nie 1
huudyy 3 445 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 2 minuty temu, SuLac0 napisał(a): ze niby "chinczycy" moga wszystko z ich autem zrobic. oo rly BMW od kilku lat szoruje po mentalnym dnie - grzanie dupy za opłatą, neue klasse design który wygląda jak gówno, teraz to... niech giną. Edytowane 5 Sierpnia przez huudyy 4
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Bo problem jest nie w tym że chińczyk robi dobre auta, tylko w tym że cała pozostała motoryzacja zeszła do poziomu jakościowego chińczyków 1
huudyy 3 445 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Teraz, SylwesterI. napisał(a): Bo problem jest nie w tym że chińczyk robi dobre auta, tylko w tym że cała pozostała motoryzacja zeszła do poziomu jakościowego chińczyków może jeszcze nie zeszli tak nisko z QC, ale chińczyki zaraz ich wyprzedzą i się skończy.
Katystopej 2 046 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 29 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Ta a astra k z salonu to był cud techniki z którym ludzie nie mieli problemów zaraz po zakupie. W Gliwicach rocznie produkowano 100k egzemplarzy Astry K, jak auta z temu dojdą do tego poziomu w Europie to wtedy możemy pogadać. Póki co 1 na kilka egzemplarzy tych wynalazków motoryzacyjnych ma jakieś wady, nie jeden na np. 1000 jak rodzime marki. 1 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 13 minut temu, Katystopej napisał(a): W Gliwicach rocznie produkowano 100k egzemplarzy Astry K, jak auta z temu dojdą do tego poziomu w Europie to wtedy możemy pogadać. Póki co 1 na kilka egzemplarzy tych wynalazków motoryzacyjnych ma jakieś wady, nie jeden na np. 1000 jak rodzime marki. Ja miałem gliwicką Astrę K i świetnię ją wspominam. Tylko wysprzęglik z awarii 1 3
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Katystopej napisał(a): W Gliwicach rocznie produkowano 100k egzemplarzy Astry K, jak auta z temu dojdą do tego poziomu w Europie to wtedy możemy pogadać. Póki co 1 na kilka egzemplarzy tych wynalazków motoryzacyjnych ma jakieś wady, nie jeden na np. 1000 jak rodzime marki. A teraz klepią 80tys. dostawczaków różnych marek, tak się te astry obroniły jakością W 2025 roku MG sprzedało w Eu 307k aut notując 30% wzrostu, opel 397k aut 10% spadku. Zobaczymy w 2026. Ile mg sprzedało w Chinach a ile opel? Edytowane 5 Sierpnia przez SylwesterI. 1
Kyle 541 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Wiem wiem, w ełropejskich tesz penkajo. Pewnie czyścił alkoholem ... przynajmniej takie jest tłumaczenie ASO w poniższym przypadku: Cytat Pojawiła mi się na szybce od zegarów rysa, udałem się do salonu audi. Po przeprowadzonej ,,ekspertyzie'' audi stwierdziło, że do tego typu uszkodzeń dochodzi na skutek czyszczenia szybki środkiem z zawartością alkoholu. Niestety nie wymienią mi tej szybki na gwarancji. Zrobiłem zdjęcia i jak dla mnie ewidentnie widać złe spasowanie elementów na skutek czego pękła szybka w miejscu którym dotyka do plastiku. Chciałem się was podpytać czy istnieje możliwość zrobienia takiej rysy środkiem czyszczącym? Ja używałem tylko RRC interior detailer do kokpitu, producent potwierdza, że napewno nie ma w nim alkoholu. Temat jest ciężki bo z tego co się dowiadywałem salony często odmawiają naprawy gwarancyjnej w takich przypadkach.. jeszcze samej szybki nie można wymienić.. koszt wymiany zegarów 5tys. źródło: https://kosmetykaaut.pl/topic/17762-pęknięta-szybka-zegarów-prośba-o-poradę/
huudyy 3 445 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 45 minut temu, Kyle napisał(a): Pewnie czyścił alkoholem ... przynajmniej takie jest tłumaczenie ASO w poniższym przypadku: Od alkoholu ta szybka myślę, że by się zrobiła zmatowiona, ale za to chemia z detailera mogła mieć na to wpływ
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Pęknięcie jest ewidentnie od jakiś naprężeń, od chemii to albo zmatowienie albo siateczka spękana.
Kyle 541 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia @huudyy Moim zdaniem, to tam alkohol nie miał nic do rzeczy. 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Pęknięcie jest ewidentnie od jakiś naprężeń, To bym obstawiał.
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 1 minutę temu, Kyle napisał(a): @huudyy Moim zdaniem, to tam alkohol nie miał nic do rzeczy. No chyba że ten specjalista z ASO spożywał w czasie oględzin 1
galakty 5 169 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Wkurzył się że się ciągle psuje to walnął ręką i pękło, ot filozofia.
8V32 PcLab 482 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Chiny nałożyły na nas restrykcje sankcyjne na; Politechnika Wrocławska i firmę Vigo Photonics. Odwet za nakładanie sankcji na ruskich. Czekam jak prawica zacznie przebijać opony w chińskich samochodach
Katystopej 2 046 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 4 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): A teraz klepią 80tys. dostawczaków różnych marek, tak się te astry obroniły jakością Wiesz o tym, że Opel został wykupiony przez Stellantisa w 2022r i w zasadzie przestał istnieć? Wiesz o tym, że Astra K to był jeden z ostatnich, prawdziwych Opli? Wiesz o tym, prawda? No przecież nie robiłbyś z siebie debila, nie uwierzę w to
SylwesterI. 1 345 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) 1.Wyżej wymienionych w lustrze/rodzinie szukaj. 2.Pewnie Opel poszedł pod młotek bo taki zarąbisty był. A nie, to zawsze był synonim szrotu, nawet w porównaniu do francuskich. Edytowane 5 Sierpnia przez SylwesterI.
Rekomendowane odpowiedzi