Kyle 228 Opublikowano Sobota o 08:27 Opublikowano Sobota o 08:27 (edytowane) 43 minuty temu, Cappucino napisał(a): Ale obsługa radia, klimy, systemów w tym chińczyku to jest tragedia, to jest coś, co dyskwalifikuje ten samochód. Działa ten komputer w tym MG ZS gen 1 jak LG KP235 ... czyli fatalnie. Bardzo słaby CPU tam dali, że pewnie z tego powodu nie raz reakcji na dotyk nie łapał Dobrze, że w aktualnej wersji zmienili ten komputer: Edytowane Sobota o 08:28 przez Kyle
Cappucino 244 Opublikowano Sobota o 08:42 Opublikowano Sobota o 08:42 21 minut temu, Petru23 napisał(a): Pamiętam, jak wyśmiewano chińczyki za te świecące listwy między światłami. Że wieś... A które to chińczyki wyśmiewano za te świecące listwy? 19 minut temu, Kyle napisał(a): Działa ten komputer w tym MG ZS gen 1 jak LG KP235 ... czyli fatalnie. Bardzo słaby CPU tam dali, że pewnie z tego powodu nie raz reakcji na dotyk nie łapał Dobrze, że w aktualnej wersji zmienili ten komputer: Zmienili, ale nadal czasami nie reaguje na dotyk jak widać a obsługa jest kiepska, podgrzewanie foteli niby jest regulacja ale jej brak.
Kyle 228 Opublikowano Sobota o 09:15 Opublikowano Sobota o 09:15 28 minut temu, Cappucino napisał(a): Zmienili, ale nadal czasami nie reaguje na dotyk jak widać a obsługa jest kiepska, Ja tego nie widzę, by były problemy z reakcją na dotyk (każdy ekran dotykowy jaki jest na świecie może czasem nie zareagować), lub by "obsługa była kiepska" (w tej nowszej wersji oczywiście). ... no ale to niech każdy sam oceni - filmy do tego są wyżej. 32 minuty temu, Cappucino napisał(a): podgrzewanie foteli niby jest regulacja ale jej brak. Może napiszę po polsku to co napisałeś: Jest podgrzewanie foteli, ale niestety brakuje regulacji siły grzania tych foteli.
Cappucino 244 Opublikowano Sobota o 09:50 Opublikowano Sobota o 09:50 (edytowane) 36 minut temu, Kyle napisał(a): Jest podgrzewanie foteli, ale niestety brakuje regulacji siły grzania tych foteli. Więc kolejny przykład, że płacisz za coś czego nie ma lub źle działa. Cytat Ja tego nie widzę, by były problemy z reakcją na dotyk Na filmie jednak widać, że nie za każdym razem zaskakuje. Radio jak w każdym chinczyku też słabe. Więc znowu płacisz za niepełnowartościowy produkt, więc pytanie, jak będzie z napędem po dwóch, trzech latach. Edytowane Sobota o 09:51 przez Cappucino
Kyle 228 Opublikowano Sobota o 10:00 Opublikowano Sobota o 10:00 8 minut temu, Cappucino napisał(a): Więc kolejny przykład, że płacisz za coś czego nie ma To już się kwalifikuje jako sprawa dla Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Jeśli widzisz tam coś, za co się płaci a tego nie ma, to zgłoś to 11 minut temu, Cappucino napisał(a): Więc znowu płacisz za niepełnowartościowy produkt Skoro już wymagasz we wszystkim ideału (jak nie jest idealnie to dla Ciebie produkt jest "niepełnowartościowy" - czyż nie?), to jak podoba Ci się działanie w najnowszej Mazda CX-5:
Cappucino 244 Opublikowano Sobota o 10:07 Opublikowano Sobota o 10:07 2 minuty temu, Kyle napisał(a): To już się kwalifikuje jako sprawa dla Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Jeśli widzisz tam coś, za co się płaci a tego nie ma, to zgłoś to No ale ja tego nie kupuje i nie mam zamiaru więc z jakiego powodu miałbym skarżyć? To nie mnie dymają.
Kyle 228 Opublikowano Sobota o 10:09 Opublikowano Sobota o 10:09 (edytowane) No ale w czym Ciebie "nie dymają"? Za co tam się płaci, a czego wg. Ciebie nie ma? Edytowane Sobota o 10:10 przez Kyle
Cappucino 244 Opublikowano Sobota o 10:19 Opublikowano Sobota o 10:19 6 minut temu, Kyle napisał(a): No ale w czym Ciebie "nie dymają"? Za co tam się płaci, a czego wg. Ciebie nie ma? W autach które do tej pory kupowałem wszystko działało zgodnie z założeniem. Cytat Za co tam się płaci, a czego wg. Ciebie nie ma? No przecież napisałem wyraźnie w czym problem, czego nie zrozumiałeś? To nie tak, że nie ma, po prostu nie działa tak jak powinno.
Kyle 228 Opublikowano Sobota o 10:25 Opublikowano Sobota o 10:25 5 minut temu, Cappucino napisał(a): W autach które do tej pory kupowałem wszystko działało zgodnie z założeniem. Czyli idealnie?
Cappucino 244 Opublikowano Sobota o 10:26 Opublikowano Sobota o 10:26 Teraz, Kyle napisał(a): Czyli idealnie? Nie, normalnie, jak mam regulacje to ona DZIAŁA, jak mam radio to mi działa a nie czeszczy bo nie ogarnia polskich stacji.
Kyle 228 Opublikowano Sobota o 10:28 Opublikowano Sobota o 10:28 Teraz, Cappucino napisał(a): jak mam radio to mi działa a nie czeszczy bo nie ogarnia polskich stacji. Czyli w tym MG ZS radio nie działa, tylko trzeszczy na polskich stacjach radiowych?
bergercs 1 563 Opublikowano Sobota o 11:11 Opublikowano Sobota o 11:11 Godzinę temu, Kyle napisał(a): No ale w czym Ciebie "nie dymają"? Za co tam się płaci, a czego wg. Ciebie nie ma? Masz jakieś problemy z pojmowaniem rzeczywistości lub ze zrozumieniem czytanego tekstu. Serio - to kolejny raz, gdzie odnosi się wrażenia, jakbyś miał cztery lata, abo nie ogarniał najprostszych tematów. Gościu napisał prostą do zrozumienia rzecz, a ty zaczynasz ciągnąć kolejną dwustronicową kłótnię z własną (błędną) interpretacją czyjegoś zdania. 1 1
galakty 3 534 Opublikowano Sobota o 11:13 Opublikowano Sobota o 11:13 2 godziny temu, Petru23 napisał(a): Pamiętam, jak wyśmiewano chińczyki za te świecące listwy między światłami. Że wieś... Przecież to nie chinole były z tym pierwsze. 1
SuLac0 393 Opublikowano Sobota o 11:34 Opublikowano Sobota o 11:34 (edytowane) 2 godziny temu, Cappucino napisał(a): podgrzewanie foteli niby jest regulacja ale jej brak a co w tym dziwnego? pierwszy raz z czyms takim sie spotykasz? jezeli w ogole taka opcja jest w tanich autach, to przewaznie wlasnie tak dziala - wl/wyl i stopniowe grzanie z auto wyl. czyli jest i dziala oczywsice grzanie kierownicy i siedzen , to juz standard w tanich autach, tylko masazu brakuje takie czepianie sie , byle sie doczepic. szukaj dalej Edytowane Sobota o 11:35 przez SuLac0 2
Petru23 309 Opublikowano Sobota o 12:22 Opublikowano Sobota o 12:22 Godzinę temu, galakty napisał(a): Przecież to nie chinole były z tym pierwsze. Nie Ty jeden masz te tajemna wiedzę. Ale kierują ją do tych, co się śmiali a nie do mnie.
SuLac0 393 Opublikowano Sobota o 12:33 Opublikowano Sobota o 12:33 dla kazdego, cos innego. kiedys w ogole nie do pomyslenia, aby stawiac "chinczyka" obok Toyoty 2
bergercs 1 563 Opublikowano Sobota o 13:40 Opublikowano Sobota o 13:40 4 godziny temu, Cappucino napisał(a): A które to chińczyki wyśmiewano za te świecące listwy? Akurat wyśmiewano za to europejczyki. A jako, że jednak część ludzi (głównie china) lubi taką tandetę to się spopularyzowało. 3
GordonLameman 8 882 Opublikowano Sobota o 13:43 Opublikowano Sobota o 13:43 Ja też kojarzę głównie wyśmiewanie bobra w BMW 2
trepek 1 474 Opublikowano Sobota o 14:42 Opublikowano Sobota o 14:42 Monobrew z przodu zawsze będzie śmieszna. 2
Katystopej 1 098 Opublikowano Sobota o 14:54 Opublikowano Sobota o 14:54 (edytowane) "lepsze marki" Edytowane Sobota o 14:55 przez Katystopej 3
NotQuite 86 Opublikowano Sobota o 16:47 Opublikowano Sobota o 16:47 6 godzin temu, Kyle napisał(a): To już się kwalifikuje jako sprawa dla Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Jeśli widzisz tam coś, za co się płaci a tego nie ma, to zgłoś to Też go oglądam, ale parę razy się pożądnie machnął z ficzersami w autach, gdy nie sprawdził samodzielnie lub nie potrafił włączyć/wyłączyć. Więc ostrożnie z tym co on mówi. 5 godzin temu, SuLac0 napisał(a): a co w tym dziwnego? pierwszy raz z czyms takim sie spotykasz? jezeli w ogole taka opcja jest w tanich autach, to przewaznie wlasnie tak dziala - wl/wyl i stopniowe grzanie z auto wyl. czyli jest i dziala oczywsice grzanie kierownicy i siedzen , to juz standard w tanich autach, tylko masazu brakuje takie czepianie sie , byle sie doczepic. szukaj dalej No nie czepianie się, bo za dużo ciepłego na kuper czy krocze to jest dyskomfort i niezdrowe. Jak to wyłączysz to zaraz jest zimno znowu. Więc tak, ma to znaczenie z puntu widzenia komfortu i jak najbardziej można na to narzekać.
SuLac0 393 Opublikowano Sobota o 17:02 Opublikowano Sobota o 17:02 7 minut temu, NotQuite napisał(a): No nie czepianie się, bo za dużo ciepłego na kuper czy krocze to jest dyskomfort i niezdrowe. Jak to wyłączysz to zaraz jest zimno znowu. Więc tak, ma to znaczenie z puntu widzenia komfortu i jak najbardziej można na to narzekać. to jest narzekanie, na to jak dziala, a nie ze w ogole nie dziala , bo "nie odowiada mi poziom grzania"
SylwesterI. 910 Opublikowano Sobota o 17:06 Opublikowano Sobota o 17:06 (edytowane) 13 minut temu, SuLac0 napisał(a): to jest narzekanie, na to jak dziala, a nie ze w ogole nie dziala , bo "nie odowiada mi poziom grzania" w tym wypadku nic mnie nie zaskoczy, skoro wadą dyskwalifikującą chińczyki jest, odpadające koło po dzwonie a wracając do tego koła : https://noweinfo.pl/tychy-samochod-marki-jaecoo-uderzyl-w-wysepke-sila-uderzenia-byla-tak-duza-ze-stracil-kolo/?fbclid=IwY2xjawOqfYpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAyZ21PenRpNjhUaFpZSzVMc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHkyOeuyFCRZE9sGf5a7iDQcTjEEYP07qvcKoAzKIedrH7N5i4vxDRUZVDTL1_aem_o5j15lzzQJc9Jx_g2QZDmw "– 53-letni tyszanin, kierując autem marki Jaecoo, nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze" "– Kierujący autem marki Jaecoo, wykonując manewr skrętu w prawo, uderzył lewym kołem w wysepkę, co spowodowało całkowite wyrwanie koła wraz z elementami zawieszenia, a następnie uderzył w bariery energochłonne – informuje portal. – Pojazd zatrzymał się kilka metrów dalej. Na miejscu pracowali policjanci oraz strażacy." Na skręconych kołach przywalił w wysepkę, odbił się od niej, przywalił w bariery. Z taką prędkością, że po tym wszystkim auto zatrzymało się kilka metrów dalej Edytowane Sobota o 17:17 przez SylwesterI. 1 2
GordonLameman 8 882 Opublikowano Sobota o 17:31 Opublikowano Sobota o 17:31 (edytowane) Aż kilka metrów dalej! A z innej beczki: Nowa chińska marka, więc zaraz i nowe zachwyty łysego i innych głupinfluencerow będą: https://www.auto-swiat.pl/testy/bestune-t90-to-chinski-suv-ktory-ma-duzo-miejsca-w-srodku-ale-to-go-nie-ratuje/7e26j7y Edytowane Sobota o 17:34 przez GordonLameman 1
SylwesterI. 910 Opublikowano Sobota o 19:23 Opublikowano Sobota o 19:23 (edytowane) 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Aż kilka metrów dalej! Ta nissanem pewnie byś dalej pojechał, sprawdź i podziel się wynikami w końcu nie twój, oddasz dostaniesz następny 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): głupinfluencerow będą: Nie oni czekają, żeby przyznać nagrodę silnika roku puretechowi kolejnemu, w końcu to europejska myśl techniczna Edytowane Sobota o 19:25 przez SylwesterI.
Rekomendowane odpowiedzi