Divinity
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@miro @AudRob Panowie, możecie obaj mieć rację i nie mieć racji jednocześnie. Mimuszek zobacz, że Twój mail jest z początku 2023, a AudRoba z początku 2025. Polityka firmy mogła się w międzyczasie zmienić, więc najuczciwiej byłoby gdybyś Ty Miro napisał ponownie, bo Twoja odpowiedź jest dużo starsza i jeżeli mam zgadywać, to Tobie odpiszą negatywnie. Stara prawda - jeżeli mowa o takich kwestiach najlepszy jest świeży e-mail z zapytaniem czy postawa sklepu jest niezmienna od tamtej pory. Wątpię aby u siebie mieli taki burdel, że jeden pracownik pisze jedno, drugi drugie. To nie jest osiedlowy sklepik z częściami komputerowymi. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Haha właśnie miałem najśmieszniejszego glicza do tej pory. W komnacie karmienia walka z bossem - 2 x Grisha walka jest w metalowej klatce zawieszonej w powietrzu dostałem graba i jak mnie wyrzuciła to wylądowałem jakimś cudem poza klatką ale nie spadłem na dół, na krawędzi lol. No i najlepsze że dalej mogłem zadawać obrażenia a sam ich nie dostawałem hahaha. Normalnie byłoby mega ciężko bo mała klatka i dwie Grish'e no ale przez tego babola się udało 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi