Jakość wykończenia wnętrza dzisiejszych aut premium (i nie tylko)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sabaru128 · Opublikowano
Dawno nie używałem Claude AI. Dzisiaj go odpaliłem i za nić w świecie nie mogę się z nim dogadać. Piszę jakieś zdanie to są pozmieniane wyrazy. Niby pisze po polsku ale ciężko to przeczytać. Zauważyłem że w momencie pisania zdania jest poprawnie napisane ale zaraz to poprawia tak że właśnie nie idzie tego zrozumieć. Kiedyś miałem z tym problem ale wystarczyło mu napisać że są źle zdania pisane i potem już normalnie pisał, a teraz za nic nie chce. Ktoś wie o co z tym biega? -
Przez Sidr · Opublikowano
Chiński Nowy Rok. Jestem ciekaw modeli w laboratoriów wojskowych. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Widziałem częściowo ten filmik już jakiś czas temu. Teraz mi właśnie przypomniałeś, to co najgorsze było w tej grze (mowa o prawej połowie miniaturki), bo interesowała mnie głównie fabuła i zachowanie postaci w kwestiach najważniejszych Trudno patrzyć na tą walkę Ellie z Abby pod koniec gry, bo czubek który ją wymyślił olał wszelką logikę w przypadku postaci Ellie. Oczywiście nie tylko w tym miejscu gry mu odbiło (podczas walki z Abby w teatrze było to samo), ale to akurat było zakończenie, więc jeszcze bardziej pamięta się ten absurd. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Na pewno mniej niż na moim starym LG 27GP850, który był dosyć wysoki. 17cm. Zresztą masz go, to możesz sam "zobaczyć" jaka będzie różnica. -
Przez Kalvin · Opublikowano
Witam mam problem nie mam kompletnie dzwieku w grze na słuchawkach, jak zainstalowałem grę to dzwiek był ale teraz kiedy uruchomiłem grę po raz drugi dzwieku nie ma, na głośnikach mam tylko nie na słuchawkach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi