Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Chwila, przecież to będzie multiplayer. W takim razie meh, niech spadają.
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jest i wymagana na takich imprezach pajacówa. 1
Necronom 582 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 49 minut temu, Lypton napisał(a): Czyli plan był taki, by zacząć od zrzutu kilku atomówek, a potem same kapiszony aż do final annoucement? Cóż, na to wychodzi
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Capcom nie zwalnia. Cztery gry w tym roku i już zapowiedział dwie na następny.
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) To i tak lepiej niż same kapiszony od startu i bomba na koniec. O, kolejne chińskie soulsy, oryginalnie. Edytowane 5 Czerwca przez Vulc
Necronom 582 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dobra idę spać, tu się już nic ciekawego nie wydarzy
Lypton 1 261 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Też uderzam w kimono. I liczę na to, że rano obudzę się w świecie piękniejszym o oficjalną, pełną zapowiedź nowego Kingdom Come. Edytowane 5 Czerwca przez Lypton
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 5 minut temu, Jaycob napisał(a): Capcom nie zwalnia. Cztery gry w tym roku i już zapowiedział dwie na następny. Lepiej od Sony
Element Wojny 5 345 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca początek był ok ale teraz same śmieci 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Muszą być jakieś fillery. WOLF AMONG US 2 Stellar Blade 2?
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Kurdę, jakby w takim świecie dali jakiegoś action erpega z dobrą fabułą. Stellar Blade akurat mi nie siada.
MaxxGroo 91 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ta branża potrzebuje porządnego resetu, same generyki.
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca W końcu Final od razu na wszystkie platformy.
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Oby, bo się okaże, że wszystkie bangery poszły na starcie.
slafec 76 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Ogólnie SGF słabe, największe bomby - RE Veronica i FF7 Part 3 były do przewidzenia.
Jaycob 2 745 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca No i wiosna 2027 i dobrze. Ten rok i tak jest mocno przeładowany, szczególnie wrzesień.
Tomek_ITH 511 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ale to było słabe... Oprócz residenta nic ciekawego nie pokazali, a mogłem grać w goticzka.
Marvf 183 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Obcy i Veronica uratowały ten pokaz od katastrofy
Tomek_ITH 511 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Ale w tym obcym absolutnie nic nie pokazali, fajnie że coś zobaczyliśmy, ale sam trailer fatalny.
Vulc 2 753 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Obcy to akurat interesuje mnie tyle co nic. gen Atlas i może Resident. Control Resonant miało wyjątkowo dobry materiał z fajną muzyką. Edytowane 5 Czerwca przez Vulc
azgan 1 860 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 23 minuty temu, Vulc napisał(a): Kurdę, jakby w takim świecie dali jakiegoś action erpega z dobrą fabułą. Stellar Blade akurat mi nie siada. Mi jedynka też nie ale ta część wygląda zacnie
Pentium D 2 005 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Alien Izolacja 2 i The Wolf Among Us 2... wreszcie. Tyle lat czekania.
Rekomendowane odpowiedzi