IceMan 234 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 18 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Lol, plot twist, żona przejechała się KIA Sorento 2022 Prestige 7os. (ISOFIX w ostatnim rzędzie) i stwierdziła, że to jest to dobrze że długa gwarancja jest który silnik ?
larry.bigl 732 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września Jechała 1.6 HEV. Ale ja nadał chlodno kalkuluje
Katystopej 2 171 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 37 minut temu, larry.bigl napisał(a): Jechała 1.6 HEV. Ale ja nadał chlodno kalkuluje Chłodno kalkuluje: Edytowane 18 Września przez Katystopej 5
larry.bigl 732 Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września @Katystopej skłamałbym mówiąc, że nie trafiłeś 4
KiloKush 966 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września A DS7 hybryda 300KM? https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ds-automobiles-ds-7-crossback-ID6IePwo.html 1
larry.bigl 732 Opublikowano Piątek o 17:59 Autor Opublikowano Piątek o 17:59 No dobra na polu walki zostały: Sorento HEV/PHEV (7os) Santa Fe HEV/PHEV (7os) Kodiaq 2022-2023 TDI albo TSI (i tu mam mega mindfuck).
GordonLameman 10 307 Opublikowano Piątek o 18:14 Opublikowano Piątek o 18:14 Czemu 7 os? To trochę zmniejsza bagażnik. Wiem co mówię
larry.bigl 732 Opublikowano Piątek o 19:45 Autor Opublikowano Piątek o 19:45 (edytowane) 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Czemu 7 os? To trochę zmniejsza bagażnik. Wiem co mówię Pytaj moją żonę wymyśliła sobie, że jak jedzie z dzieciakami spotkać się z koleżankami w babskim gronie to w 1 samochód pakują 4 dzieciaków + przyjaciółka A w sumie w Sorento i Santa Fe wersja 5os vs 7 os ma kilka litrów mniejszy bagaznik. Bez dramatu. I w sumie 7 miejsc spoko, dzieciaki na 3 rząd a jak gdzie jedziemy z teściami czy moim tatą to nie musimy na dwa auta (zakładając że bez bagaży) Edytowane Piątek o 19:48 przez larry.bigl 1
wallec 1 904 Opublikowano Piątek o 19:53 Opublikowano Piątek o 19:53 https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/renault-espace-ID6I6O6n.html Takie coś sobie kup i masz dubaj w polsce 1 1
Kyle 657 Opublikowano Sobota o 05:16 Opublikowano Sobota o 05:16 Te 20" felgi to przesada. Lepiej by wyglądało jakieś 19" i do tego byłoby bardziej praktyczne.
wallec 1 904 Opublikowano Sobota o 06:30 Opublikowano Sobota o 06:30 Ale jest ogromny gigant największy i można zamontować hak jakby trzeba było podczepić przyczepkę na bagaże.
KiloKush 966 Opublikowano Sobota o 07:22 Opublikowano Sobota o 07:22 11 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Pytaj moją żonę wymyśliła sobie, że jak jedzie z dzieciakami spotkać się z koleżankami w babskim gronie to w 1 samochód pakują 4 dzieciaków + przyjaciółka A w sumie w Sorento i Santa Fe wersja 5os vs 7 os ma kilka litrów mniejszy bagaznik. Bez dramatu. I w sumie 7 miejsc spoko, dzieciaki na 3 rząd a jak gdzie jedziemy z teściami czy moim tatą to nie musimy na dwa auta (zakładając że bez bagaży) Zacząłbym żonie zadawać więcej pytań. A co do Espace to jechałem 2ma generacjami i powiem szczerze, że to było zawsze super auto na wojaże. Wygodne, wyciszone ok, dobrze wyposażone.
wallec 1 904 Opublikowano Sobota o 07:46 Opublikowano Sobota o 07:46 23 minuty temu, KiloKush napisał(a): Zacząłbym żonie zadawać więcej pytań. A co do Espace to jechałem 2ma generacjami i powiem szczerze, że to było zawsze super auto na wojaże. Wygodne, wyciszone ok, dobrze wyposażone. Ja się zastanawiam między Mazda 3 2.5t albo takim espace dla żony na dojazdy do pracy 8-15km dziennie. 1
larry.bigl 732 Opublikowano Sobota o 08:07 Autor Opublikowano Sobota o 08:07 Nie no do mnie akurat argument 7 miejsc trafia. Co jakiś czas robimy wypad w koło Konina z teściami czy znajomymi i zamiast jechać na dwa auta byśmy pakowali się w jedno. Isofixow ma dość Sorento. Santa Fe z tyłu nie ma ale w sumie nasza najstarsza już ma fotelik na pasy.
Oldman 640 Opublikowano Sobota o 08:33 Opublikowano Sobota o 08:33 (edytowane) że cooo ...silnik 1.2 do tej kobyły espace wsadzili??? o matko kochana i jeszcze "prawilne jedyne słuszne 3 cylindry" Francuska motoryzacja to specyficzny stan umysłu Edytowane Sobota o 08:36 przez Oldman 1 1
IceMan 234 Opublikowano Sobota o 09:19 Opublikowano Sobota o 09:19 eee tam przesadzasz jeździłem ostatnio Pugiem 3008, też silnik 1.2 3 cylindry, jeździ się normalnie, mocy nie brakuje.
wallec 1 904 Opublikowano Sobota o 10:03 Opublikowano Sobota o 10:03 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Nie no do mnie akurat argument 7 miejsc trafia. Co jakiś czas robimy wypad w koło Konina z teściami czy znajomymi i zamiast jechać na dwa auta byśmy pakowali się w jedno. Isofixow ma dość Sorento. Santa Fe z tyłu nie ma ale w sumie nasza najstarsza już ma fotelik na pasy. W takim wypadku polecam mercedesa v klasę albo jakiegoś busa pracowniczego/dziewieciosobowego. Wiecej miejsc zawsze się przyda, kto wie czy kiedyś nie będziecie pomagać w wycieczce szkolnej albo rozwozić gości na weselu dzieci. 1 1 2
Pan Mateoo 812 Opublikowano Sobota o 10:07 Opublikowano Sobota o 10:07 Niech robi D i autokar bierze 1
wallec 1 904 Opublikowano Sobota o 10:09 Opublikowano Sobota o 10:09 Zaczynaliśmy od 2+2 i może pies a już jesteśmy na etapie 7 osób bez psa i bagaży ale przynajmniej na jedno auto pojedziemy;)
Kyle 657 Opublikowano Sobota o 10:39 Opublikowano Sobota o 10:39 ... kiedy on wreszcie kupi tego Mercedesa? 2
trepek 2 046 Opublikowano Poniedziałek o 05:50 Opublikowano Poniedziałek o 05:50 W dniu 25.09.2026 o 21:53, wallec napisał(a): Takie coś sobie kup i masz dubaj w polsce Dubaj na fotelach z ceraty bez wentylacji? Omg
dannykay 1 132 Opublikowano Poniedziałek o 06:29 Opublikowano Poniedziałek o 06:29 A była już... Kuga? 3
Rekomendowane odpowiedzi