Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Sorry za zamieszanie. Chodziło mi o to: 1. Bierzesz obrazek 2. Używasz zwykłego Ajaja jak ChatGPT albo Grok chat. Mówisz mu "opisz mi ten obrazek w formie prompta do generatora obrazków, aby uzyskać maksymalnie podobny do tego". Są też do tego dedykowane Ajaje, ale jeszcze nie testowałem. Czekam aż któryś z tych wielkich to wprowadzi. 3. Teraz dopiero w Grok Imagine używasz opcji text-to-image. Wycinając w prompcie to co na pierwszym planie, możesz w ten sposób zaskakująco skutecznie kopiować tło, atmosferę, typ oświetlenia itp. -
Przez sideband · Opublikowano
To zrobił fan ME by zrobić coś dobrego na Remixie trzeba poświęcić bardzo dużo czasu. Tutaj tylko delikatny szlif by poprawić najważniejsze kwestie od strony grafiki. Przy okazji dzięki DLSS/DLAA aliasing jest lepiej ogarnięty. W oryginale trzeba dorzucić SGSSAA co morduje sprzęt, ale i tak nadal nie jest idealnie. @Kadajo Przecież widać na filmie, że Physx Działa -
Przez Mindstorm · Opublikowano
najlepiej mu wskoczyć do środka przez to okno -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jeszcze raz bo widzę, że nie rozumiesz. Wzrost/spadek % cen ropy na światowych rynkach z dnia na dzień nie przekłada sie 1 do 1 na wzrost/spadek cen w hurcie z dnia na dzień. Jeśli cena idzie o 10% do góry w ciągu doby to nie oznacza, że w hurcie dnia następnego cena wzrośnie o 10%! To samo jest ze spadkiem i tu spadek z reguły następuje wolniej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi