GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 14 minut temu, hwdp43 napisał(a): A kto mu dal ten caly order ? Anzej dupa A czemu? Te ordery w ogóle są rozdawane jak tryper w dzielnicy portowej. Ale Nawrocki gra w swoją grę pod publiczkę ku uciesze gawiedzi niektórzy lubią puste gesty.
Kris194 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 50 minut temu, ibizpl napisał(a): Wszystko to co wydarzyło się później to już domino decyzji Zełenskiego a najbardziej mnie wq... fajnopolacy plujący na Prezydenta tylko dlatego że to Nawrocki, ślepi na wszystko co robi Zełeński i jego ekipa. No patrz, ludzie śmią mieć własne zdanie. Krytyka działań Nawrockiego poleciała nawet ze strony naszego byłego dyplomaty ale co tam, pewnie przeciętny kuc zna się na tym lepiej. Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy? Bardziej
Fatality Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca UWAGA TO NIE PRANK: POwscy chcą mu daćtaki order. Tak - kolor godła taki
Mar_s Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Jedni z Moskwy, inni z Berlina Tusk, dyplomata, mąż stanu, Król Europy. Fur Deutschland
skypan Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 7 minut temu, Fatality napisał(a): UWAGA TO NIE PRANK: Projekt godny ukraińskiej onucy. Mogli chociaż jakieś symboliczne gwoździe w orła powbijać. Wtedy bym był za
Kris194 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Mar_s napisał(a): Jedni z Moskwy, inni z Berlina Tusk, dyplomata, mąż stanu, Król Europy. Fur Deutschland Zaraz się dowiemy, że Tusk jest na pasku Sakiewicza Błagam, czasem odrobina researchu nie zaszkodzi. Pomijam już fakt, że Tusk to historyk i takie rzeczy to jego konik. Edytowane 22 Czerwca przez Kris194
ibizpl Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca @Kris194 powiedz mi kto się bardziej wpisuje w nazistowską propagandę kremla, Zełenski gloryfikujący nazistowskie UPA czy Nawrocki odbierający mu za to order?
Mar_s Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca @Kris194 Pomijając już to że on od społecznościówek ma pewnie asystenta, to zwyczajnie to mi do tego pajaca pasuje. Król Europy którego kraj nie będący w UE wysadza z wagonu "bo go sobie nie życzą", ten facet to żart. To zdjęcie to Idealne podsumowanie jego kariery politycznej.
nozownikzberlina Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca nie jestem zaskoczony skrajnie negatywnym podejściem do strony polski, za to pozytywnym podejściem do strony banderowców przez niektórych użytkowników tego forum pewnie byście w ramach wsparcia dumy narodowej bandery wysłali ze dwadzieścia miliardów z sejfa po pierwsze bandera, po pierwsze ukraina
GordonLameman Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca A ja nie jestem zaskoczony, że prawicowa gawiedź nie rozumie przedstawionego problemu, kłamie i zmyśla. Bo prawactwo to nieuctwo i chamstwo
oldfashioned Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Nie ma co tak generalizowac Panowie! Nie kazdy prawak to nieuk i cham, nie kazdy lewak to zboczeniec na pigulach hormonalnych. 9 rano a Wy juz do gardel!
Mar_s Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): A ja nie jestem zaskoczony, że prawicowa gawiedź nie rozumie przedstawionego problemu, kłamie i zmyśla. No to ponieś "prawactwu" kaganek oświaty, opisz problem i zaproponuj jakieś rozwiązanie, bo na razie to jak zwykle wyzywasz wszystkich o odmiennych poglądach od nieuków operując jakimiś ogólnikami.
GordonLameman Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) 12 minut temu, oldfashioned napisał(a): Nie ma co tak generalizowac Panowie! Nie kazdy prawak to nieuk i cham, nie kazdy lewak to zboczeniec na pigulach hormonalnych. 9 rano a Wy juz do gardel! No nie każdy prawka to nieuk i cham, tylko prawie każdy tutaj powtarza fejki 7 minut temu, Mar_s napisał(a): No to ponieś "prawactwu" kaganek oświaty, opisz problem i zaproponuj jakieś rozwiązanie, bo na razie to jak zwykle wyzywasz wszystkich o odmiennych poglądach od nieuków operując jakimiś ogólnikami. Niosę już od dłuższego czasu, ale to jest jak grochem o ścianę. Opisywałem, ale to nic nie daje. Takiemu ptysiowi wielokrotnie pokazano że powtarza fałszywe tezy o dalej to robi, przy tym wyzywając innych od kundli. To jest taki poziom prawackiego kultu i nieuctwa, że tu nic nie pomoże. Dlatego dobrym pomyśle wydaje się odizolowanie od takiej skondensowanej głupoty Edytowane 23 Czerwca przez GordonLameman
trepek Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 32 minuty temu, oldfashioned napisał(a): 9 rano a Wy juz do gardel! Dzień bez spiny w offie dniem straconym
Mar_s Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca @GordonLamemanNo ja widzę to nieco inaczej, mianowicie po obu stronach są grupy do których nic nie dociera. Jaka tam spina, ukraińskie onuce jeszcze śpią, zaczekajmy aż wstaną.
huudyy Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 57 minut temu, Mar_s napisał(a): ukraińskie onuce Do kogo to się odnosi? 13 godzin temu, Mar_s napisał(a): Jedni z Moskwy, inni z Berlina Risercz ziemkiewiczowski XD Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Niosę już od dłuższego czasu, ale to jest jak grochem o ścianę. Bardziej jak granie w szachy z psem czy coś. 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Takiemu ptysiowi wielokrotnie pokazano że powtarza fałszywe tezy o dalej to robi, przy tym wyzywając innych od kundli. A jak się go nakryje na kłamstwie to nawet sie do tego nie odniesie. Zachowanie godne Olgino
oldfashioned Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 9 minut temu, huudyy napisał(a): A jak się go nakryje na kłamstwie to nawet sie do tego nie odniesie. Zachowanie godne Olgino Tu akurat na forum to ze swieca szukac osob, ktore potrafia sie przyznac do bledu / pomylki. Bez wzgledu na strone poltyczna. (:
huudyy Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 6 minut temu, oldfashioned napisał(a): Tu akurat na forum to ze swieca szukac osob, ktore potrafia sie przyznac do bledu / pomylki. Bez wzgledu na strone poltyczna. (: Co innego mieć swoje zdanie, a co innego kolportować fejki i udawać, że się tego nie robi gdy ktoś cię złapie za rękę.
oldfashioned Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Zgadzam sie w pelni, natomiast brak krytycznosci do tego 'swojego zdania' tez czesto tutaj na forum w oczy kuje. Kazdy mysli, ze jest ekspertem
KiloKush Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Walka z dzikim niedouczonym prawactwem trwa od rana. Dobrze, że liberalne i lewackie poglądy pozwalają ludziom identyfikować się jako Ci lepsi. Inteligencja, duże ośrodki miejskie, po studiach to im TVN wmówił, że są tymi lepszymi, a Ci drudzy to zaściankowe średniowiecze z jakiegoś Podlasia.
skypan Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Już za chwilę będzie: Nie znam tej Pani Nagrywanie ekranu 2026-06-23 113401.mp4
Rekomendowane odpowiedzi