Neagley sezon 1 dobry. Sekciarz wkurza aż ma się ochotę go zatłuc więc dobrze napisana postać. Reszta postaci też jest jakaś. Fajnie, że jest ta laska z ostatniego Mortala bo przyjemna dla oka.
Już Ci inni napisali, ale polecam obejrzeć ten film w temacie temperatur bliskich zeru i letnich:
Ale oczywiście, powiem więcej: nawet przy -15 stopniach, zwłaszcza jeśli nagrzejesz opony, to letnie będą mogły mieć (mogły, bo to zależy od tego KTÓRE konkretnie letnie używasz) mieć lepszą przyczepność od zimowych, ale to musi być naprawdę sucho. A wystarczy, że np. jakiś fragment drogi był osłonięty drzewami od słońca i już jest problem. Jakakolwiek wilgoć odwraca sytuację drastycznie i niestety nie jesteśmy na torze gdzie można raz za razem próbowac i wyczuwać przyczepność w miarę kolejnych przejazdów.
Jakie ścieżki wybraliście? Ja Dietricha.
Zamówienie z Empika anulowałem w czwartek i wziąłem z Perfect Blue. Praktycznie całą sobotę i niedzielę grałem po ponad 10h - tak się wciągnąłem. Jedyne co straciłem to 10zł i brelok który w Empiku mieli dołączać gratis. Teraz w sumie żałuję że jednak nie wziąłem kolekcjonerki bo była niewiele droższa, a fajne pudełko.
Rekomendowane odpowiedzi