Dimazz 847 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu a taki dobry był. dzień dobry zawsze mówił wszystkim pomagał. Ale czuje obrzydzenie
nozownikzberlina Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Dimazz napisał(a): Ale czuje obrzydzenie ekipa Tuska ma to do siebie, że wzbudza tego typu emocje
Klakier1984 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Camis napisał(a): Ale cyrk to jest hit Ostatni sprawiedliwy, obrońca polskiego rolnika. Edytowane 2 godziny temu przez Klakier1984
209458 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja pisałem, że Kołodziejczak się skończył jak wszedł w politykę. Ale szczerze, to trochę inny koniec miałem na myśli.
ghostdog Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Kołodziejczak był potrzebny Tuskowi tylko aby puścić oko do rolników. On już od jakiegoś czasu był poza dużą polityką. Pokrzyczał i się skończył. Dlatego teraz wychodzą takie kwiatki. Pewnie te współpracownice teraz się prują, bo wiedzą, że żadne frukty już się pojawią. To trochę tak jak z tymi aktorkami, co robiły karierę przez łóżko, a jak zostały odstawione na boczny tor (z powodu wieku) to pierwsze były do krzyczenia na wiecach MeToo.
Hard Reset Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu W dzisiejszych czasach AI to zrobienie takiego nagarnia z jego głosem to nie problem. Ale zobaczymy co tam prokuratura powie
ghostdog Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu Ekipa Tuska szybko go skreśliła, ale taką taktykę mają od dłuższego czasu (w przeciwieństwie do PiS). Zero obrony twierdzy. Ile czasu PiS bronił Mejzy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Afera z kolegim tumanum to przy tym pikuś.
Rekomendowane odpowiedzi