RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Co tam piekło zamarzło... dla równowagi mam na drugim stole to...bardzo fajne chain system super łożysko materiały bdb tylko cena dupę urywa jak zwykle w takiej lidze. -
Przez GTM · Opublikowano
Mam takie wrażenie, że mapa nie będzie już tak otwarta jak w poprzednich Forzach, jazda na skróty może być utrudniona, wszędzie albo gęsty las albo jakieś wysokie murki, barierki, zabudowania, tunele itp. Ciekawe czy to z lenistwa, bo nie trzeba dopieszczać całej mapy, czy to może jakiś celowy zabieg żeby zwiększyć realizm i imersje. Może to i dobrze bo to trochę dziwaczne było. Miałem lekkie obawy co do modelu jazdy widząc te serpentyny i japońskie klimaty, byłem ciekaw czy teraz w każdy zakręt trzeba będzie wchodzić bokiem, ale chyba nic się pod tym względem nie zmieniło (na szczęście). Miasta nadal są totalnie wyludnione i praktycznie bez ruchu ulicznego, to jest chyba najbardziej żenujące w tej serii, naprawdę po tylu latach mógłby nastąpić w tej kwestii jakiś minimalny postęp, skoro dało się to zrobić w Driverze San Francisco z 2011r to chyba teraz też dałoby się to zrobić niewielkim kosztem. Generalnie kolejna Forza jak z tego mema, zrobili nową mapę i pora na csa, ciekawe tylko dlaczego tak długo im to zajęło. Z jednej strony lenistwo na maxa i zero postępu jest trochę słabe, z drugiej jednak strony jak widzę "postęp" w innych grach to może i dobrze ze nic nie kombinują bo mogłoby to pójść z złą stronę. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Jutro przyjdą te Asusy. To się zobaczy @Elder i budżet? Piekło zamarzło -
Przez Send1N · Opublikowano
Na test wahadła to nie patrz, to zależy też od gry i od człowieka czy jest w stanie odczuć brak synchronizacji podczas rozgrywki czy nie ja np takie coś wyłapuje momentalnie w multi fps, są ludzie którzy kupują monitotor z wysokim odświeżaniem a używają go na 60hz bo nie przestawili sobie w ustawieniach windowsa a to przecież już przy poruszaniu kursorem na pulpicie czuć że coś jest nie tak Zdażają się też tacy co nie czują laga po włączeniu generatora klatek z bazowych 20 czy 30fps a pózniej okazuje się że pisał to koleś w denkach od butelek na nosie grając na padzie -
Przez Elder · Opublikowano
Z małym ringiem to jest ogólnie lipa a dwustronnym ringiem przód tył totalna lipa wszystko jak te IN WIN Long Lifespan Sleeve Bearing leżą wymontowane z dwu budek IN WIN 925 i nie mogę się przełamać aby je sprawdzić. Plus 3 set z kontrolerem ukradziony za grosze w necie. Najpierw test P12...takich wentylatorów nigdy nie miałem, przyznaję bez bicia zawsze jakieś Noctua Eloop Lian Li TL BQ nigdy Arctic Kocia ciekawość zwyciężyła.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi