Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Najbliżej mam automat DPD ale jest tak mały, że często jest zapchany, przez co dostawa się przedłuża lub zostawiane są w punkcie odbioru w sklepie, który już stanowi ograniczenie czasowe odbioru. 30 metrów dalej mam paczkomat Inpostu i tam nie ma takich problemów, dlatego wybieram Inpost. Automat Allegro? Najbliższy kilometr dalej i o 2/3 mniejszy od Inpostu. Zatem ten monopol dostaw od Allegro to tak nie bardzo im idzie i obrażanie się na Inpost na siłę preferując inne opcje dostawy, a ukrywając Inpost wcale im nie pomaga. Tak samo jak nie pomogło im grupowanie ofert i nawet przy sortowaniu po cenie umieszczanie tych preferowanych. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
o kolego, wpadłeś teraz mocno. Landmanny, yoery, kolery to jednorazowe zabawki - wytrzymają 2-3-4 lata i przegniją. O Endersie słyszałem dobre opinie, ale sam nie mam przekonania Ja polecam skupić się na 3 markach: Napoleon, Broil King, Weber. Kolejność losowa - ja mam Broil Kinga Brona 490 (4 palniki + 1 boczny + 1 tylny). Jako absolutna podstawa to to: https://grilloholicy.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425-z-drzwiami/12 lub to https://grilloholicy.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425/12 Steki zrobisz na luzie bez palnika do steków - po prostu na ruszcie żeliwnym. Ja osobiście z bocnzego palnika korzystałem tylko raz, więc dla mnei to mocno zbędne. Ale też niezbyt często robie steki - wolę burgery. Ten napoleon z bocznym palnikiem to bardzo dobra propozycja. Ale jak bym nie kupował przez allegro, tylko w dedykowanym sklepie. Dostaniesz tam jakiegoś gratisa. Z ceny mogą nie chcieć zejść, bo jest ewidentna zmowa cenowa dystrybutora, więc chętniej dorzucą szczypce, maty na półki boczne czy rękawice. Ja kupowałem w nagrillu.pl i mogę śmiało Andrzeja Gibasa polecić. Porzadny fachowiec i jeszcze lepszy grillmajster Jak kupisz coś z wielkiej trójki (tak to odpowiedniki BMW, Audi i Merca ) to będziesz miał mnóstwo akcesoriów do wyboru. A to żeliwne woki, uchwyty na kurczaka, skrzynki do wędzenia - w zależności co cię będzie kręcić -
Przez Jaycob · Opublikowano
Odstawiłem filmy i seriale (i tak nie ma nic ciekawego), muzykę i weekendowe chlanie i gram teraz dużo więcej niż kiedyś. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Z wersji na wersję gorzej zamiast lepiej, tak to obecnie wygląda.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi