Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, raiders napisał(a):

Trump na oczach świata sprzedaje UA ruskim bez żadnej   konsultacji z NATO czy UE i to się skończy  jeszcze większym konfliktem niż ten na UA  bo lada dzien cała UE  będzie w stanie wojny .

Jeśli putin dostanie to co chce ,a na pewno dostanie to pójdzie dalej... aż pod Polską granicę  .

Wg mnie to nie zmierza do tego. Trump właśnie próbuje dokonać podziału stref wpływów na terytorium byłej wolnej Ukrainy. Sprzedaje Rosjanom tylko część Ukrainy. Z pozostałej części chciałby sam ciągnąć korzyści, zamiast dokładać do tego biznesu.

To "ultimatum" uważam za nierealne. Być może będę musiał odszczekać, ale uważam, że to fejk/wyolbrzymienie/nieporozumienie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi o to, że był komikiem. Ruska propaganda to serwuje od lat. On nie jest komikiem. On jest komikiem, który nawet w tym nie był dobry. Tak to szło. Widziałem takich komentarzy na wykopie i w komentach YT dosłownie dziesiątki. Chodzi o obrzydzenie tego człowieka w oczach innych. DO WSZYSTKIEGO się przywalą. Jakby miał pryszcza na nosie to by trolownie ruskie gadały o tym, że ma pryszcza na nosie.

Trump powtórzył niemal słowo w słowo. "Moderately successful". 

Przecież on sam, Trump, to człowiek 100% sukcesu. Mistrz wszystkiego. 

Edytowane przez VRman
  • Upvote 2
Opublikowano
10 godzin temu, crush napisał(a):

Trzeba było już dawno się zbroić atomowo.

To nie jest takie łatwe, w Polsce raczej nie do wykonania, tym bardziej że nie mamy rakiet do ich przenoszenia. 

Opublikowano

Wrecz odwrotnie wiekszosc byla projektowana przez ukraincow. Budowana pewnie tez.

Jak myslicie, jest Europa w stanie przygotowac sie do czasu manewrow Zapad, aby odeprzec potencjalna inwazje?

Juz jedne manewry wiemy jak sie zakonczyly.

Jakie dzialania do tego czasu mogla by wykonac Europa, aby skutecznie odstraszyc putina?

Ciekawe czy w przyszlym tygodniu po wyborach Niemcom wlaczy sie pokazywanie jaj i miejsca ruskim w szeregu. Dzisiaj ruskie przecieli kolejny ich kabel.

Opublikowano
1 godzinę temu, MaxaM napisał(a):

Przecież to reklama, a nie standup?

Opublikowano
4 minuty temu, Keller napisał(a):

Ale robi z siebie głupa. No nieważne, po prostu styl gnojenia Zelenskiego przez Trumpa jest typowo patologiczny.

No jest. Trump wielokrotnie robił z siebie żenującego i co z tego? Z drugiej strony masz Bidena, który uniewinnił syna, który przystawiał członka do twarzy ukraińskiej prostytutki.

Opublikowano
11 minut temu, Winter napisał(a):

No jest. Trump wielokrotnie robił z siebie żenującego i co z tego? Z drugiej strony masz Bidena, który uniewinnił syna, który przystawiał członka do twarzy ukraińskiej prostytutki.

Akurat w licytowaniu się na uniewinnianie większej ilości dziwnych ludzi to Trump wygrywa mimo wszystko o dwie długości

Opublikowano
8 minut temu, 209458 napisał(a):

Akurat w licytowaniu się na uniewinnianie większej ilości dziwnych ludzi to Trump wygrywa mimo wszystko o dwie długości

Zgodzę się tutaj.

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

To nie jest takie łatwe, w Polsce raczej nie do wykonania, tym bardziej że nie mamy rakiet do ich przenoszenia. 

No to jest element "trzeba już było dawno".

Daliśmy dupy.

Opublikowano

Trump jest ZALem najwyzszej proby. Jesli to jest ten jego "Negotiejszyn Skill" to jest kompletnym akłordem.

Zadnej klasy w tym nie ma ani stylu. Nawet lepiej by bylo jak by nie bylo niczego, cytujac klasyka.

Nikt sie nie odniosl do pytania czy NATO jest w stanie wystawic narzedzia odstraszania, ktore odstrasza ruskich ataku na baltow przy manewrach ZAPAD 2025.

Na pewno wystarczy trzymac tam amerykanow, ale biorac pod uwage ich prawdopodobny brak to nie wiem. Niemcy, Wlosi i Hiszpania mile widziani.

Jednak to ruskich moze nie odstraszyc. Do tego pytanie czy jesli Trump bedzie z putinem to czy nasze amerykanskie samoloty beda nadal skuteczne. Wiadomo, ze lotnictwo to jedyny atut NATO.

Opublikowano

No ja się tam czuję w pełni bezpieczny. Chroni mnie Potenga. Oraz paragraf piąty. Czy tam artykuł. Tak mi tłumaczono na pecelabie i ja im wierzę. I żaden tam pojedynczy kraj, szczególnie zaoceaniczny tego nie zmieni!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...