Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

o, i tyle warte te wypowiedzi naszych wspaniałych rządzących, gdy mówią, że zadbają o naszą obronność.

Przykład 2 w ciągu tygodnia jak się troszczą

https://wykop.pl/link/7664193/przypomnijmy-radna-po-z-miejskiej-zieleni-na-prezesa-fabryki-rakiet

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, gdzie ludzie tak mieli dosyć Republikanów i Demokratów, że dali się nabrać na Trumpa. Dwa razy. Z opłakanym skutkiem dla bezpieczeństwa międzynarodowego. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano
4 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Nowe zabawki dla Ukrainy od UK. Jesli same potrafia szukac celow to rozumiem, ze prawie nie do zagluszenia.

Z paru źródeł była o tym mowa. Rosjanie obecnie boją się nachodzącej dobrej pogody. Czym lepsza pogoda, tym drony grają pierwsze skrzypce. A sami Rosjanie nie potrafią dorównać na tym polu.

Opublikowano
57 minut temu, VRman napisał(a):

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, 

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

Opublikowano
Godzinę temu, adashi napisał(a):

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

ale teraz Braun i Korwin na aucie i już kiedyś czytałem, że ktoś o czymś myśli.

Pewnie się coś niebawem pojawi, po sukcesach w USA. 

Oby nie.

Opublikowano
49 minut temu, VRman napisał(a):

Dosyć. Nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam zgłaszać troli wrzucających ruskie ścieki bez żadnego komentarza albo jeszcze to pochwalające.

Przecież to nie zawsze ruskie ścieki, tylko kampania inceli. No chyba że o czymś innym mówisz.

Opublikowano
9 minut temu, Keller napisał(a):

Przecież to nie zawsze ruskie ścieki, tylko kampania inceli. No chyba że o czymś innym mówisz.

To:

2 godziny temu, Ludojad napisał(a):

(wyciąłem, bo nie chcę sam tego powielać ruskiego przekazu)

nie ruskie ścieki? Czysta ruska propaganda, niczym bimber Wędrowycza: 99,9999% zawartości ruskiego syfu. 

Opublikowano
5 minut temu, Keller napisał(a):

No jak dla mnie to jest na wykopie popularne, kiedyś tam próbowałem dyskutować, to samo potem się stworzyły grupki redpill i mgtow, to jest to samo. Oczywiście pewnie większość popiera konfę.

Wykop jest zalany ruskimi, botami i zwykłymi debilami, tamtejsza logika jest na poziomie dziesięciolatka.

Opublikowano

Decyzja Stanów Zjednoczonych o zawieszeniu współpracy wywiadowczej z Ukrainą miała poważne konsekwencje dla sytuacji na froncie. Rosja zyskała przewagę na kluczowym odcinku(...)

https://wiadomosci.wp.pl/po-decyzji-usa-rosja-zyskala-przewage-na-kluczowym-odcinku-7132939706973120a

Jaki zły ten Trump - wszyscy znów pobiadolą, a tymczasem kolejne istnienia ludzkie będą zabierane przez tą wojnę.

Opublikowano

USA wstrzymało pomoc, ORAZ nie była wstanie zorganizować choćby zawieszenia broni, nie wspomnę o trwalszym pokoju. Co gorsza, wygląda na to, że Trump też nie ma kart, aby to zorganizować. Jest przywódcą nieskutecznym . To już tylko mały krok od bycia sojusznikiem rosji w tej wojnie. Od teraz każda normatywna śmierć (tj. taka, która wystąpiłaby w statusie jak dotychczas) jest na rękach putina. Każda ponadnormatywna na rękach Trumpa. Przy okazji, chyba trzeba również imię prezydenta USA zacząć pisać z małej litery. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...