Ekstremalne zjawiska pogodowe / Zmiany klimatyczne / Globalne ocieplenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Twoje odczucia maja znaczenie tylko dla ciebie. To ze ty nie jesteś w stanie wyczuć zmiany IL nie zmienia faktu ze jest nienaturalnie wysoki IL jak na ilość FPS jaka generujesz. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Na gamersgate jest Ghost Master Resurrection za 16zł z groszami. Pełnoprawny remake ghost master. Mega wciągająca i oryginalna gra. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
No jak ktoś nie odczuwa różnicy pomiędzy 70FPS/30ms, a 170fps/40ms to niech gra na zdrowie, więcej fps mu pokaże w rogu i super, a kto by się tam przejmował, że wraz ze wzrostem fps, lag nie spada tylko rośnie o 30% ważne, że 4k( + dlss'y i fura fps ) -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Snickersa sobie zjedź 😀 I nie wchodź na mnie z tekstami o pitolenie bo napisałem zwyczajnie że jutro jest planowana zapowiedź produktu i tyle. A Twoje podejście do tematu i to co sobie na ten temat myślisz interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg 😀 ja tu z Tobą dyskusji nie prowadziłem ale przylazłeś się zesrać nie wiadomo o co. Na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo i do NL daleka droga. Może mi się nudzi i nie mam co robić więc możliwe że sobie kupię i coś tam sobie podłubie bo Ultry nie miałem przy okazji po****am różnych zaczarowanych kosmonautów 😀 Nie potrzebuje asystenta zakupowego ani niczyjej akceptacji żeby wdrażać w życie własne "widzi mi się". Także luzuj gumę a jak tak Cię tego typu wpisy irytują to polecam opcję "ignoruj" 😀 -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Dla mnie już za głupie a jedynka bardzo mi się podobała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi