Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
Czasem idzie pobłądzić, ale realnie nie ma aż tak dużo tych lamp do zmiany. Czasem wystarczy ominąć mały korytarz/drzwi i już jest chaos. -
Przez Send1N · Opublikowano
Przed przeszkodą czy za przeszkodą (w tym przypadku radiator) to arctic p12, cooler master mobius czy sickleflow pracują najprzyjemniej dla ucha, to że silent wings jest premium nie znaczy że jest najcichszy w dodatku czwórki to mają już konkretny problem z łożyskiem na niskich obrotach, już od trójek się zaczęło ale w 4 się pogłębiło załóż słuchawki i sobie posłuchaj jak dany wentylator zachowuje się na radiatorze: -
Przez tomcug · Opublikowano
RTX 5070 + PT (maksymalne wszystkie ustawienia) + DLSS Q + FG x4 w 4K: 2026-02-28 14:30:45 - re9 Frames: 1336 - Time: 18343ms - Avg: 72.804 - Min: 68 - Max: 80 Latencja taka, że myszka dosłownie pływa, przy obrotach kamery obraz wygląda jak , artefakty wokół głównej postaci też srogie przy tych obrotach, ale FPS się zgadza! -
Przez leven · Opublikowano
No dobra, ale zobacz, jak wygląda np. Tris/Yen w grze, która ma 10 lat ! One są piękne. Wszystkie postacie główne w W3 są piękne. No i ich ubiory - cudo A w tym zachwalanym Resident Evil Requiem, jak patrzę na ta babke, to umieram Jakość twarzy jest poniżej Serious Sam First Encounter -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo Różnica jest taka że miałem i korzystałem zarówno z monitorów 1080p jak i kart z VRAM na poziomie 10/11/12/16/24/32gb. Kart przerobiłem osobiście od pandemii kilkadziesiąt, różnych modeli i producentów. Natomiast Ty często wyrażasz swoje zdanie na podstawie opinii innych osób albo materiałów ogólnodostępnych w sieci. Bez własnych doświadczeń ze sprzętem. Ja się nie wypowiadam w kwestii produktów których nie próbowałem bo nie widzę w tym specjalnie sensu. Dlatego nie mam pewnie żadnego postu w dziale GPU od Amd - nie korzystam, ostatnią kartę miałem z 10 lat temu, nie mam postaw by cokolwiek opiniowac w tym temacie. Skoro jest do nich dostęp i są opinie i oceny osób które faktycznie sprzęt miały to co ja mam tutaj wyrokować? I to tyle w temacie 😀 jeśli dalej nie rozumiesz to ja wysiadam heh.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi