Tomek_ITH 511 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) I ta premiera o 19:00 na 3 h przed najważniejszą imprezą grową roku (obok tga) Oni to potrafią w marketing. Brak prelouda, zejście embargo w momencie premiery, późno wysłane kopie recenzenckie... Powiedzieć, że są to red flagi, to nic nie powiedzieć Edytowane 3 Czerwca przez Tomek_ITH 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Nie ma preloada? XD u mnie się jakiś patch pobrał nawet xd
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Nie ma preloada? XD Ty masz Playstation 5, a rzekomo Japońce wymagają od wydawców udostępnienie preloadu. Na Steam wymogu nie ma, więc jest figa z makiem. 007 First Light też miało preload tylko na PS5.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ale czemu? Jest za to jakaś opłata? Czy może mają rigcz i nienawidzą PCMR?
tom36816 122 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Brak preloada to nie aż taki problem dziś, o ile serwery nie padną Jak była premiera GTA 5 na PC to pobierałem 5 dni te kilkadziesiąt GB
King Arthas 131 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): O, a co to przyszło Niezły masohizm widzę będziesz uprawiał, by grać w G1 na PS5
GordonLameman 10 200 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 13 minut temu, King Arthas napisał(a): Niezły masohizm widzę będziesz uprawiał, by grać w G1 na PS5 W jakim sensie? Rpgi się dobrze wgra na konsolach i na padzie. BG3 trochę trudniej, ale takie ceerpegi to luz. w czym widzisz problem?
azgan 1 860 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): O, a co to przyszło Jeszcze z tyłu daj
TmK 277 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Kusi sprawdzenie tego drewna, ale poczekam do pierwszych opinii w piątek wieczorem G1 miał ogólnie ciekawą fabułę czy to poziom Bethesdowych szajsów?
Reddzik 3 899 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Gothic 1 i 2 > Skyrim/Starfield, krótko. 2 2
Sheenek 445 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, TmK napisał(a): Kusi sprawdzenie tego drewna, ale poczekam do pierwszych opinii w piątek wieczorem G1 miał ogólnie ciekawą fabułę czy to poziom Bethesdowych szajsów? Mial ok fabule, ale to nie ona byla najwazniejsza w g1. Eksploracja, droga od 0 do kozaka, poczucie przygody, to bylo cos nowego wtedy. G2NK sporo nadrobil w aspekcie fabularnym. 3 1
Keller 879 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Gothic 1 i 2 > Skyrim/Starfield, krótko. W życiu drogi panie. Starfield to nowa gra, a Gothic to stary rimejk. Więc wybieram starfielda dla nowości.
azgan 1 860 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 16 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Niestety potwierdzam W sumie to sprawiedliwe i nikt szybciej nie zagra nawet jak ma już pudełko
galakty 5 169 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ja się na razie wstrzymuję, nie grałem w Goticzka, boję się drewna i samego remake jak im wyszedł. Poczekam raczej na pierwsze opinie i wtedy spróbuję
PaVLo 1 290 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Ja nie czekam na opinie, bo wiem czym jest saga Gothic. Przeszedłem wszystkie części, wraz z Arcania, Risen i wariację pod tytułem Elex czy niesamowite Kroniki Myrtany: Archolos. Gra nie zawsze musi mieć super grafikę, tutaj był ciekawy klimat i eksploracja i to starczało. Edytowane 4 Czerwca przez PaVLo 3
Reddzik 3 899 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Demo nie jest idealnym odzwierciedleniem tej gry, przy okazji jest starej "daty" i jest ono specjalnie przygotowane, a nie jest to idealny wycinek z gry. To tylko ma pokazać jak mniej więcej będzie wyglądać gra. Już jutro, spokojnie się poczeka, czekam na kodzić z cdkeys, będzie w piątek. edit @PaVLo U mnie brakuje Archolos, dodatek do G3 do przejścia, i za Elexy muszę się wziąć, a tak to resztę ograłem, jeśli chodzi o "goticzki". Też czekam, będzie grane Edytowane 4 Czerwca przez Reddzik 5
DżonyBi 2 228 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Dobre drewno nie jest złe. Bawiłem się świetnie w Gothic'ach, Risen'ach i Elex'ach. Jak nie będzie drewna w nowym Gothic'u to będę rozczarowany. Klucz kupiony. 1
Isharoth 700 Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca Jednak wysłali mi paczkę, więc jutro powinna przyjść. 2 1
Strilok 541 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Dobrze że to już jutro. Szkoda tylko że o 19:00 dopiero. Ten tydzień mi się dłużył bardzo. Ale oczekiwania dobiegają końca i jutro można będzie już pograć. Nie pamiętam kiedy tak czekałem na grę. Chyba ostatnią taką był Cyberpunk i Wiedźmin 3. Widocznie żyję nostalgią i czekam na tego Gothica jak na zbawienie. 3 2
Keleris 774 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Zawsze można pograć w klasyka i odświeżyć pierwszy rozdział. Zamówiłem wczoraj w mediaexpert do sklepu więc mam nadzieję że przyjdzie jutro. 7
PaVLo 1 290 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): U mnie brakuje Archolos, dodatek do G3 do przejścia, i za Elexy muszę się wziąć, a tak to resztę ograłem, jeśli chodzi o "goticzki". Też czekam, będzie grane Elex 1 jest bardzo dobry, dwójka nieco gorzej wypadała, zwłaszcza jeśli chodzi o ilość ciekawych miejsc i znajdziek, chociaż zdążały się wyjątki . Trójka jest w planach i pewnie znów się skuszę Co do zamówienia, to na jutro mi dowiozą Edytowane 4 Czerwca przez PaVLo 1
azgan 1 860 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): Trójka jest w planach i pewnie znów się skuszę Hee? Elex 3 😅🤨?
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): dodatek do G3 do przejścia Zanim zainstalujesz to obejrzyj poniższe filmy wszystkie pochodzą właśnie ze Zmierzchu Bogów 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 24 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Zanim zainstalujesz to obejrzyj poniższe filmy Dobre. Ja mam na dysku, bo odpaliłem grę po przejściu G3 podstawki ale po kilku minutach wyłączyłem i do niej nie wróciłem. Lezy na dysku i czeka na lepsze dni ^^ tak jak Archolos. Co do Elexa 1 to grałem ale przerwałem, byłem w innym mieście, łaziłem z npc do pomocy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź