@Dimazz Pewnie że powinniśmy. Jednak na dziś nie ma niczego takiego ani nie są omawiane takie plany.
Maks co to właśnie prorgam typu nuclear sharing i to nawet nie z USA z a Francją, mającą wielokrotnie mniej broni atomowej.
Helix? Brzmi trochę jak ta karma dla kotów Felix.
Ciekaw jestem, jaką tym razem nazwę wymyślą. Xbox Series XXX? XXL? W końcu to Amerykanie, tam wszystko musi być duże.
@drex1 Trump może też kłamać, by zaskoczyć siły reżimowe. Tak samo było przecież z tym jak i poprzednim atakiem lotniczym.
Decyzje o uderzeniu zapadły dużo wcześniej, potem miesiącami prowadozno grę polityczna i wywiadowczą, udając że atak wcale nie jest pewny.
@Bono_UGnie wiem. Mało znalazłem informacji. Tylko że testy pozytywne na myszach, teraz są prowadzone testy na ludziach i w niedługim czasie lek ma wejść do sprzedaży.
Wydaje mi się że każdy ma zalążki nowych zębów które są blokowane. Organizm na zaprogramowane 2 pary ale da się tą blokadę zwolnić i rosną nowe tak jak stałe po mlecznych.
Tylko co jak ktoś ma implanty czy tych zalążków nie zniszczył albo jak długo nie ma brakującego zęba. Dużo pytań.
W różnych artykułach redaktory porównują do zębów rekina ale to nie prawda bo rekin nie ma zębów jak inne zwierzęta tylko coś jak paznokcie u ludzi. Cały czas rosną i odrastają
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź