Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzinka za mną i trzeba było wyjść z chatki już. Generalnie ładnie to wygląda , ale widze że chcieli chyba troszkę zbliżyć walkę do tej w GoT ? Cuszima robi to lepiej, bardziej hmm soczyście mam wrażenie i płynnie , no ale wieczorkiem sprawdzam dalej.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Powodzenia w romansach

Yasuke San, your catana is too big! :P

A wynik na Steam niestety bardzo dobry, biorąc pod uwagę że, główna platforma to Ubisoft Launcher... :/

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Zas napisał(a):

A wynik na Steam niestety bardzo dobry, biorąc pod uwagę że, główna platforma to Ubisoft Launcher... :/

To sa groszowe sprawy na waciki jak na najwieksza platforme do gier ;)  Oczywiscie jak dla mnie to mobloby byc i 100k i chetnie bym dolozyl cegielke gdyby nie te wszystkie perypetkia, ktore po prostu odrzucaja od tej gry. A przypomnie, ze ostatnio glosowanie portfelem ma znaczenie i jak widac robi swoje po wynikach firmy.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Zas napisał(a):

Bardzo dobry start to miał Wukong, Henryczek 2, Space Marine II, nie to badziewie.

• Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Mimika jest poprawiona owszem ale nadal wyglada dretwo i tylko niektore ujecia sa spoko. Poziom wyzej ale nadal 10lat za murzynami, a nie czekaj, jakimi murzynami :red:

Smacznego :kupa: z rana zycze ;) baw sie dobrze.

Powodzenia w romansach :dupa:

Dzięki, na pewno się będę dobrze bawić grając, ty pewnie też postując na forum, a jeśli chodzi o romanse, to zarówno w irl jak i grach interesują mnie tylko kobiety :P

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, caleb59 napisał(a):

Czy ja wiem? Mnie osobiście prolog nie znużył, fakt - historia sztampowo się zaczyna ale samo wykonanie jest lepsze niż w poprzednich odsłonach - same ujęcia kamery, nawet mimikę twarzy poprawili, próba oddania emocji bohaterów jest poziom wyżej.

On gra na twitchu:hihot:

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)

Ja w ogóle to uzyskałem przekonanie na tym forum, że jak gra ma elementy woke/DEI to nie można się dobrze bawić grając w nią.

A tu taki szok :boink:

Inna sprawa, że te dwa filmiki dot. mechaniki gry i tego jak głupie jest AI wskazują, że ono jest głupsze niż było w Origins. 

I ciągle te same problemy mechaniczne. Serio - nie było budżetu na to, żeby zrobić to od nowa?!

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

On gra na twitchu:hihot:

Kazdy gra na czym lubi, jedni wola PC inni konsole a jeszcze inni YT albo Twitch ale najgorsi sa ci co graja na nerwach :E

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano

Ja tam dobrze się bawię słysząc parodie z tego :E

Materiał od 21 kiloton, który był tu linkowany zacnie sparodiował pozytywny odbiór tej gry. Całe szczęście że głuchy, niedowidzący, chiński daltonista z niedowładnością rąk, może zagrać w AC:S w jedynym z siedmiu dialektów chińskich.

Opublikowano
15 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Inna sprawa, że te dwa filmiki dot. mechaniki gry i tego jak głupie jest AI wskazują, że ono jest głupsze niż było w Origins. 

I ciągle te same problemy mechaniczne. Serio - nie było budżetu na to, żeby zrobić to od nowa?!

Jak się przekleja gotowe assety i skrypty z jednego środowiska na drugie to nie dziwne, że idzie to całym "dobrodziejstwem inwentarza" :E 

• Haha 1
Opublikowano

Ale to copy-paste to od czasów początków anvila jest :D 

A w wypadku innych silników to jest dokładnie to samo, tylko oświetlenie się zmienia i tzw. wizja artystyczna. Assety w dużej mierze pozostają te same, bo tak jest taniej i szybciej.

• Like 1
Opublikowano

CZarnuch do tej gry został wrzucony na siłę i mówi to każdy recenzent.

I to widac. Dopóki gra się suczka to ta gra przynajmniej przypomina tytuł serii.

Jak wchodzi czarnuch to wszystko zmienia się w jakas parodie.

Ta gra szybko zdechnie, ludzie się wynudzą za tydzien bedzie po wszystkim.

A na pewno nie zrobi na siebie, biorac pod uwage ile oni w to kasy włożyli. Ubi krzyżyk na drogę.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
58 minut temu, Zas napisał(a):

Veilguard miał 3x razy lepszy wynik na Steamie, i też był dostępny na dedykowanej platformie EA Play od dnia premiery - jak się skończyło, każdy wie, także spokojnie :hihot:

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Kupuje 5090 żeby ścisłe umysły z Ubi w ciągu pierwszych 6 minut gry, dali mi 10 cinematików na silniku w 30FPS. Poszedł zwrot abonamentu :)

i do tego odnioslem wrazenie, ze twarze i same cutsceny wcale nie wygkladaja jakos super nowoczesnie a wrecz bym powiedzial gorzej niz na valhalla, 

poddalem sie wczoraj z tym bledem dx12 bo szedlem do lozka spac, ale dzisiaj usune nowe sterowniki i chyba trzeba bedzie dac nowe, co za cholera mnie podkusila by dac nowe

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Kupuje 5090 żeby ścisłe umysły z Ubi w ciągu pierwszych 6 minut gry, dali mi 10 cinematików na silniku w 30FPS.

W FF XVI mnie to rozwalało.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
10 minut temu, Kadajo napisał(a):

CZarnuch do tej gry został wrzucony na siłę i mówi to każdy recenzent.

I to widac. Dopóki gra się suczka to ta gra przynajmniej przypomina tytuł serii.

Jak wchodzi czarnuch to wszystko zmienia się w jakas parodie.

No Panie moderatorze, jak można takich określeń używać na takim stanowisku? :wariat:

• Like 1
  • Haha 3
  • Upvote 1