lesiu155 138 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 3 godziny temu, dannykay napisał(a): Prezes kupił kilka lat temu stigę za dychę i jest zadowolony, a trawnik ma zdecydowanie większy. Ja kończę budowę, więc nie wiem czy od razu kupię nówkę, bo budżet z gumy nie jest Znajoma kupiła w tym roku Stigę za ~16500. Po 3 tygodniach i 3 koszeniach sprzedawała, poczytałem sobie w sieci i opinie tragedia.
trepek 1 351 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 16500 za traktorek do koszenia, który się psuje? To ja już wolę jak ten jaskiniowiec pchać kosiarkę spalinową po podwórku z chmielowym soczkiem w ręku
dannykay 620 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 31 minut temu, trepek napisał(a): 16500 za traktorek do koszenia, który się psuje? To ja już wolę jak ten jaskiniowiec pchać kosiarkę spalinową po podwórku z chmielowym soczkiem w ręku o to to a odkryłem ostatnio z pinty fajne rzeczy takie i takie 1
lesiu155 138 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 1 godzinę temu, trepek napisał(a): 16500 za traktorek do koszenia, który się psuje? Nie wiem co z nim było nie tak. No ale po 3 tygodniach sprzedawać to na pewno coś nie pasowało Później tylko wszedłem na ceneo i opinie ogólnie słabe. Stiga 598.
serwal4 162 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Sąsiad miał robota koszącego za 5 cyfr za płotem; Fajny był, śmigał sam, trawa równiutka niczym Wimbledon... sęk w tym, że nasze działki poza siatką oddzielała linia posadzonych u mnie sosen li innego iglastego badziewia; No i igliwie zdmuchiwało / opadało też i na trawnik sąsiada... Po 3 czy 4 serwisach robocika sąsiad dogadał się z nami, żebyśmy wycięli u nas wszystkiego ww. sosny Igliwie ubijało maszynę i się zatykała... 1
Arczevski 137 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 5 godzin temu, dannykay napisał(a): o to to a odkryłem ostatnio z pinty fajne rzeczy takie i takie Chłop sie nad jakimiś tam kraftami po 9zł za butelkę zachwyca, a tu proszę bardzo dziewczyny z Hiszpanii na mecz przyjechały i od razu wiedzą co dobre Spoiler 2
larry.bigl 452 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Kraków idzie w zaparte z SCT a tymczasem we Francji... https://dorzeczy.pl/ekonomia/733305/francja-znosi-strefy-niskiej-emisji-parlament-przeciwko-zfe.html 1
trepek 1 351 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Idealna terenówka aby dowozić nią piwo podczas koszenia trawy Na dach wejdzie 4-ro pak? 1
KiloKush 608 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Nieeee. Mn Model MN128. Mniejsza skala ale za tą kasę bardzo daje radę Największy plus to to, że wchodzą już porządne opony w rozmiarze 1.9"
dannykay 620 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 8 godzin temu, Kowal_ napisał(a): A ja sobie terenówkę kupiłem 😅 też Kowal 6
Kowal_ 263 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 12 godzin temu, Arczevski napisał(a): O, mega! Traxxas? Nieee, chińczyk, MN128. Udało się wyrwać za 250zł. Nad Defenderem Traxxasa myślałem w czasie pandemii, ale on kosztuje 2k i nie wiedziałem czy mi się zabawa spodoba, żeby tyle na pierwszy strzał wydać. 5 godzin temu, trepek napisał(a): Na dach wejdzie 4-ro pak? Za małe, to 1:12 4 godziny temu, dannykay napisał(a): też Kowal Coś mówiłeś? No i oczywiście jak to ja nie może się obyć bez modów. Czyli amorki olejowe. 5 godzin temu, KiloKush napisał(a): Największy plus to to, że wchodzą już porządne opony w rozmiarze 1.9" Ale trza trochę budę dźwignąć bo ociera. Choć po zamontowaniu nowych amorków mam wrażenie, że stoi wyżej. Więcej w tym modelu dłubał nie będę, tylko jak coś się zepsuje bo nie ma sensu. Jak uznam, że jednak chcę coś lepszego to wtedy się kupi WLToys Bronco 1:10
Arczevski 137 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Do mojego SCY16102 też już wpadły amorki olejowe, metalowe półosie bo ukręciłem. Zabawa jest super, do tego niedaleko mnie wybudowali tor rowerowy, który super nadaje się na upalanie autka RC. A dziś miałem odstawiać opla na ustawienie zbieżności i geometrii, ale grono ekspertów jednoznacznie stwierdziło że pasuje jeszcze skręcić tył i na tym się zakończyło
Totek 781 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ja pracuję nad modelem z drukarki 3D, kosztowo wyjdzie podobnie jak gotowiec ale wszystkie części prócz łożysk i półosi mogę sobie wydrukować. Skala 1:10, napęd na 4 koła. Nawet opony z TPU wydrukowałem Do tego skorupa z TT mk2, sklejana z 4 części, od środka włókno szklane dla wzmocnienia. Szpachla kit i jest git. Plany na ten rok to kupić części elektryczne by w końcu oblatać, ale to zimą jak będzie więcej czasu. 3 4
marko 714 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Fajne hobby Ja z bratem za dzieciaka (lata '90) dostaliśmy autko, samojeżdżące, 30cm długości(?) , coś tam jakieś bajery jeszcze miało. No i w tamtym roku znalazłem to auto na strychu. Z wierzchu poturbowany, bez oznak życia. Stwierdziłem, że może w zimie go ogarnę. No i przyszedł grudzień, rozbieram to autko, a tam istna masakra. Tania chińszczyzna w rozsypce udało mi się przywrócić do życia, ale nie działa to nadal tak jak powinno. Poza tym mega dużo pracy byłoby z nadwoziem. A chciałem to podarować bratu na prezent. No i... udało mi się znaleźć na eBayu: stan wizualny auta celujący, oryginalne opakowanie stan bardzo dobry (tak, ktoś tego od 30 lat nie rozpakował!). Kupiłem, dojechało do domu. Stan zgodny z opisem. Wkładam baterie i... nic No i znowu rozkręcaj mega ostrożnie to dziadostwo, tylko żeby nic nie urwać. Chwilę poszukałem, jeden kabelek był urwany. Zaczęło żyć, ale nie jest idealnie. Doszedłem do wniosku, że to przecież chińszczyzna z lat '90, więc nie ma prawa działać to idealnie. Wspomnienia z dzieciństwa pewne rzeczy idealizują A i kupiłem tego Roborock Saros 10R i... paczka zaginęła. Ehh... Edytowane 30 Maja przez marko
Petru23 251 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja No i Madzia odebrana. Luz był regulowany na 5 zaworach... No ale jest już ok 1
Seeba03 125 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 5 godzin temu, marko napisał(a): Ja z bratem za dzieciaka (lata '90) dostaliśmy autko, samojeżdżące, 30cm długości(?) , coś tam jakieś bajery jeszcze miało. No i w tamtym roku znalazłem to auto na strychu. Też w tamtych latach dostałem auto sterowane radiowo, które przywiózł mi dziadek z Niemiec. To było Audi A4 DTM, bodajże z 1997. Do dziś stoi na półce w moim pokoju w domu rodzinnym. Jedyne co to nie mogę odszukać od niego pilota. Gdzieś go wcięło
huudyy 2 838 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Ja miałem czerwone bmw e36 cabrio z pilotem na przewodzie niestety zaginęło dawno temu
Cappucino 222 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja W dniu 29.05.2025 o 23:01, Kowal_ napisał(a): A ja sobie terenówkę kupiłem 😅 Widzę, że od razu wypad w góry..
GordonLameman 8 436 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Byłem na jeździe próbnej e-2008 i kurde, fajne to auto. Dla żony akurat
lesiu155 138 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Pany, dizelek mi na zimnym ciężko pali, czasem no długo kręci zanim zaskoczy, gdzie szukać? Mam błąd szyny CR ale to wywala na wysokich obrotach i to już dawno miałem ostatnio.
marko 714 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @ITHardwareGPT ile teraz płacą za kilogram na auto złomie?
huudyy 2 838 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) 12 minut temu, lesiu155 napisał(a): Pany, dizelek mi na zimnym ciężko pali, czasem no długo kręci zanim zaskoczy, gdzie szukać? Mam błąd szyny CR ale to wywala na wysokich obrotach i to już dawno miałem ostatnio. Świece żarowe, listwa, pompa, paliwo, powodów mogą być dziesiątki Edytowane 31 Maja przez huudyy 1
Rekomendowane odpowiedzi