Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Auto już odstawione do warsztatu, dostałem zastępcze - Yaris Cross 2024, jem obiad i śmigam dalej ale pada i przymarza wszystko, kiepsko.

PS. Wiem że hybrydy od Toyoty nie kupię, masakra :E 

1.8? 

Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Auto już odstawione do warsztatu, dostałem zastępcze - Yaris Cross 2024, jem obiad i śmigam dalej ale pada i przymarza wszystko, kiepsko.

PS. Wiem że hybrydy od Toyoty nie kupię, masakra :E 

Współczuję tego niedopracowanego złomu.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jarux napisał(a):

Współczuję tego niedopracowanego złomu.

Lepiej jakieś "dopracowane" kAUDI? (140 tys i należy wymienić wg. kAUDI filtr cząstek stałych)

Edytowane przez Kyle
Opublikowano
38 minut temu, Kyle napisał(a):

Lepiej jakieś "dopracowane" kAUDI? (140 tys i należy wymienić wg. kAUDI filtr cząstek stałych)

O wiele lepiej niż wynalazek którego środek rozpada się sam z siebie. Wynalazek w którym złożysz tylną kanapę, załadujesz cos do auta i nonstop wyje Ci, ze nie są z tyłu zapięte pasy. Wynalazek co postoi dłużej nieodpalany i nie odpali (i nic mnie nie obchodzi, że imnne toyoty i lexusy też tak mają). Wynalazek który ma skopane sterowanie hamowaniem z odzyskiem  do tego stopnia, że w pewnych warunkach moze być to niebezpieczne. Totalny brak kultury pracy silnika spalinowego. 

Ale spokojnie, wiem, że i tak masz większą wiedzę na jego temat od osoby co niestety ma doczynienia z tym wynalazkiem i widzi jego wady.