Gość Petru23 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) 58 minut temu, KiloKush napisał(a): Przy najmnnie tak. Ale przy leasingu większość lessingow nie akceptuję polisy gdzie masz udziały wlasne. No to właśnie napisałem. Że przy leasingu nie ma zdjęcia udziału, to robią często na własną rękę jak coś drobniejszego do naprawy (chociaż u mnie w przedlifcie drobnicą bym tego nie nazwał ). Głównie dlatego wziąłem w najmie. Edytowane 9 Lutego przez Petru23
huudyy 3 285 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 22 minuty temu, dannykay napisał(a): ale za to możesz dostać warna z Potwierdzam XD Płatki śniegu everywhere. 27 minut temu, Krzysiak napisał(a): Co to się podziało że nie można dawać reakcji? Administracja wyłączyła W offtopie, chyba nie podobało im się że offtop był popularniejszy Od hw
Katystopej 1 585 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 26 minut temu, Krzysiak napisał(a): Co to się podziało że nie można dawać reakcji? Jakiś czas mnie w moto nie było i przeoczyłem Chyba tydzień temu je wyłączyli w offie, pojawił się niespełniony redaktorzyna z zielonym kolorem, odpiął moto blablę bo tak mu się uwidziało, zaczął spamować bezsensownymi tematami z ankietami i dawać zpp na 25h jak mu twoja wypowiedź nie wpasuje się w narrację. Chłopa pewnie nie przyjęli do Motora czy innego Auto Świata i wyżywa się na nas
huudyy 3 285 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego @KatystopejKatystopej reakcja 'haha' papaj macha
GordonLameman 9 556 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 4 minuty temu, huudyy napisał(a): Potwierdzam XD Płatki śniegu everywhere. Administracja wyłączyła W offtopie, chyba nie podobało im się że offtop był popularniejszy Od hw Nie może być tak, że Gordon jest krulem forum
Krzysiak 2 349 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Od początku wiedziałem, że Focus ze swoimi tematami pod z góry założoną narrację to zły omen Chyba go bardziej "lubiłem" gdy testował kompy
KiloKush 804 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 42 minuty temu, Petru23 napisał(a): No to właśnie napisałem. Że przy leasingu nie ma zdjęcia udziału, to robią często na własną rękę jak coś drobniejszego do naprawy (chociaż u mnie w przedlifcie drobnicą bym tego nie nazwał ). Głównie dlatego wziąłem w najmie. Inaczej. Firma leasingowa nie przyjmuje AC z udziałami własnymi, franszyzami, amortyzacjsmi części itp. Ma być pełne AC bez oszczędzania tak, że w razie szkody nie będą stratni bo to oni są właścicielem auta i nie chcą się później z klientem siłować bo chciał oszczędzić na ubezpieczeniu.
Kyle 377 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 7 godzin temu, marko napisał(a): Dziwne te leasingi w Polsce Jak pojedziesz do Czech i policja zabierze Ci blachy, bo auta polskiego leasingodawcy miały w Czechach nieopłacone mandaty, to robi się jeszcze "dziwniej"
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 7 godzin temu, marko napisał(a): Dziwne te leasingi w Polsce Ja w najmie nie mam udziału własnego
Katystopej 1 585 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Gdyby nie nagrzewnica elektryczna to siedziałbym w aucie dobre 20min zanim to puści PXL_20260210_053953066.mp4
trepek 1 714 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @Katystopej Miziasz tę szybę jak kobietę po tyłku to nie ma się co dziwić, że 20 minut byś czyścił Edytowane 10 Lutego przez trepek
larry.bigl 586 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, trepek napisał(a): @Katystopej Miziasz tę szybę jak babę po tyłku to nie ma się co dziwić, że 20 minut byś czyścił Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka
marko 999 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) 57 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja w najmie nie mam udziału własnego No spoko. Tylko jak patrzę teraz na wysokość rat w tym najmie, to nie jest to atrakcyjna oferta. Rzekłbym, że ten udział własny bulisz co miesiąc. Owszem, jak rozbijasz się co chwilę, to ma to sens. A tak płacisz "na wszelki wypadek" Edytowane 10 Lutego przez marko
trepek 1 714 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 8 minut temu, larry.bigl napisał(a): Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka Tyle lat po ślubie, że trzeba jakoś rutynę urozmaicić
Katystopej 1 585 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 14 minut temu, bergercs napisał(a): Przyturlał się tu z Antyweba, co my im zrobiliśmym, że go nam podarowali 10 minut temu, larry.bigl napisał(a): Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka ²
huudyy 3 285 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 30 minut temu, Katystopej napisał(a): Gdyby nie nagrzewnica elektryczna to siedziałbym w aucie dobre 20min zanim to puści PXL_20260210_053953066.mp4 Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać
Katystopej 1 585 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz, huudyy napisał(a): Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać Nie kce, nagrzewnica daje radę, po 3-5min leci ciepłe i skorupa odchodzi w całości Przy następnym aucie pewnie będzie trzeba ale cholera, boje sie o szybę
huudyy 3 285 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ja tak kilka lat nią skrobałem, zero śladów. Na szczęście już mnie to nie dotyczy, garaż to jest gamechanger
IceMan 136 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 10 godzin temu, Gret napisał(a): Hondy ocynku nie mają. Jak ktoś chce tym dłużej jeździć to konserwacja podwozia musowo. Chyba najgorzej zabezpieczone auta. Coś chyba nie doczytałeś. Od dawna są ocynkowane, a problem z korozją to może miały auta z lat 90. Obecnie wygląda to tak samo jak w każdej innej marce (czyli szału nie ma, ale nie można powiedzieć że rdzewieją), wiem bo przez moje ręce przeszło kilka tys aut tej marki.
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 52 minuty temu, marko napisał(a): No spoko. Tylko jak patrzę teraz na wysokość rat w tym najmie, to nie jest to atrakcyjna oferta. Rzekłbym, że ten udział własny bulisz co miesiąc. Owszem, jak rozbijasz się co chwilę, to ma to sens. A tak płacisz "na wszelki wypadek" Moja oferta jest z 2024 i w sumie nie wiem gdzie patrzysz. Wg moich wyliczeń wysokość rat jest naprawdę OK
galakty 4 187 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. Test robiłem na 5 różnych wirusów - nic.
Rekomendowane odpowiedzi