Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Jak prawilne to tylko USA, a nie jakieś wypierdki z Niemiec :E 

Nie jest to co prawda amerykański small block ale ma swoją duszę, zanim ją zabili FSI przez "overengineering" ;-)

Opublikowano
3 minuty temu, dannykay napisał(a):

Dobra już sam znalazłem. Trzeba być odważnym, żeby w takich miejscach używać tego samego nicku.

Oho, więc będzie pozew zbiorowy, no to bez Gordona się nie obejdzie, a po wszystkim zaprosimy go na grilla do niego :E

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

A dodatkowo na czym by miało polegać naruszenie dóbr osobistych skoro dane sam udostępnił? 😂😂😂

Bez kitu :E Sam udostępnia takie dane pod jednym nickiem, a ktoś to odkrył. Co najwyżej ostrzeżenie się należy tutaj na forum za wrzucanie tego, ale do sądu? xD Mamo mamo, bo oni mnie obrażajo :( 

Opublikowano
2 godziny temu, Totek napisał(a):

Bo tu już na forum średnia wieku to 40+, wy już stare dziadki żeśta so :witojcie2:

NIe jesteśmy starzy tylko normalni. Są miejsca do jeżdżenia takimi samochodami a nie publiczne drogi. Najlepiej w mieście, w środku nocy na pełnej wyjechać bo musi sobie postrzelać. Od razu do gazu takich bym dawał. 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, larry.bigl napisał(a):

NIe jesteśmy starzy tylko normalni. Są miejsca do jeżdżenia takimi samochodami a nie publiczne drogi. Najlepiej w mieście, w środku nocy na pełnej wyjechać bo musi sobie postrzelać. Od razu do gazu takich bym dawał. 

Mi to się wydaje, że fanom motoryzacji dalej radość jazda, dłubanie przy aucie, oglądanie ale jeżdżenie po parkingu 30kmh i naparzanie z rury żeby było słychać strzały? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, KiloKush napisał(a):

Mi to się wydaje, że fanom motoryzacji dalej radość jazda, dłubanie przy aucie, oglądanie ale jeżdżenie po parkingu 30kmh i naparzanie z rury żeby było słychać strzały? 

I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą." :D 

Edytowane przez larry.bigl
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, larry.bigl napisał(a):

I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą." :D 

Jeszcze co innego jak to jest serio ładny dźwięk, fajne V8/V10, a nie R4 z turbo i strzałami z wydechu... Tak naprawdę ktoś kto ma fajne auto się nim nie popisuje, tylko dzieciaki w czapce z daszkiem łutututututu. 

Jak widzę np. Hądę albo Audi przyciemnone, to już na 99% wiem kto siedzi w środku :E 

Edytowane przez galakty
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, huudyy napisał(a):

Chyba Ty 

:E

Bujaj się. Właśnie uczę się jeździć na rolkach!

30 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Widzieliście zwiastun Toy Story 5? To obejrzyjcie i popatrzcie na Chudego...

Wyłysiał?

Edytowane przez marko
  • Haha 1