huudyy 3 270 Opublikowano wczoraj o 17:53 Opublikowano wczoraj o 17:53 Myślałem, żeby zalać do pełna bo po 5,70 dzisiaj widziałem, ale jakoś tak... Ledwo stówę przejechałem od ostatniego, nie chciało mi się 1
bergercs 1 983 Opublikowano wczoraj o 17:59 Opublikowano wczoraj o 17:59 Też mi się nie chce - ostatnio nawet na tankowanie gazu mi się nie chciało zjeżdżać i dopiero po około 120km na Pb, jak młoda zażyczyła sobie do toalety, to przy okazji zalałem LPG (jak widać, nie jestem targetem na elektryka, żeby miejsce przystanku dyktowało mi auto) :-)
KamcioGF 96 Opublikowano wczoraj o 19:41 Opublikowano wczoraj o 19:41 Z 5 groszy może skoczyła cena dzisiaj a barany u mnie w okolicy już w kolejki się ustawiają jakby na tym jednym baku mieli pół roku jeździć. 3
Gret 817 Opublikowano wczoraj o 19:43 Opublikowano wczoraj o 19:43 1 minutę temu, KamcioGF napisał(a): Z 5 groszy może skoczyła cena dzisiaj a barany u mnie w okolicy już w kolejki się ustawiają jakby na tym jednym baku mieli pół roku jeździć. Bak jak bak ale janusze to przyczepkami jak za covida leją
GordonLameman 9 517 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, Gret napisał(a): Bak jak bak ale janusze to przyczepkami jak za covida leją Za jakiś czas znowu będzie wysyp “awarii” bo oktany uleciały z mausera 1
Katystopej 1 527 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Tak się robi SCT, żeby UE zamknęła ryj Katowice od czerwca Edytowane 23 godziny temu przez Katystopej 2
larry.bigl 563 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu I takie sct rozumiem a nie te gówno co w Krakowie zrobili.. 1
lesiu155 277 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu W Wawie pomimo, że sct jest małe to wrzucili dwie główne trasy północ -południe w strefę.. Mendy. No i warunki imo gorsze jak w Krakowie. Co do Hondy: https://www.instagram.com/reel/DVIqdA1DRwP/?igsh=MTc3NTFyaGl4M3JuMg==
Digger 366 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 8 godzin temu, bergercs napisał(a): U mnie pod 7 litrów, więc jak nie masz ciężarówki, to nie wiem... 8 litrów prawie, inżynierzy chyba byli dumni z takiej pojemności zbiornika na płyn do spryskiwaczy, bo walnęli na nim wielki napis ile się mieści. 1
TheMr. 3 007 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu 13 godzin temu, Gret napisał(a): zatankowaliście już kanistry? Zatankowałem 5k zł na CFD x10 na ropę przy otwarciu 77. Na razie 1.6k zł do przodu, liczę na 5k 1
TheMr. 3 007 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Praktycznie zerowe ryzyko, to że ropa pójdzie do góry było pewne. Nie będę trzymał długo, już jest po 82, przy 85 wyciągam i to co zatankuje będę miał prawie “za darmo” , jeśli ropa/benzyna pójdzie o te 1-1.5 zł do góry. 85$ przez krótki moment było, więc kasa wyciągnięta, wrzucone na IKE automatycznie Edytowane 7 godzin temu przez TheMr.
KamcioGF 96 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Dzisiaj u mnie na najbliższym orlenie 95 po 5.73zł ON po 5.99 także póki co tyle samo co przez ostatnie miesiące.
TheMr. 3 007 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) U mnie 5.84 na Shell, promocja Shella minus 30/40 gr skończyła się na koniec lutego Ale za to mają promocje 98 w cenie 95, szkoda tylko że Shell ma 98 E10 a Orlen 98 ma E5 Dopiero Racing 100 jest E5, suabo. Edytowane 7 godzin temu przez TheMr.
Gret 817 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No właśnie ostatnio z 2 minuty szukałem na shellu 98 e5
Katystopej 1 527 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ale wiecie, że E10 w niczym nie przeszkadza nowoczesnym silnikom? Wiecie to, prawda?
TheMr. 3 007 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Gret napisał(a): No właśnie ostatnio z 2 minuty szukałem na shellu 98 e5 Nie ma, ale kupują taniej i sprzedają drożej 6 minut temu, Katystopej napisał(a): Ale wiecie, że E10 w niczym nie przeszkadza nowoczesnym silnikom? Wiecie to, prawda? Nie mam nowoczesnego silnika Mam mapę pod 98 Edytowane 7 godzin temu przez TheMr.
Katystopej 1 527 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, TheMr. napisał(a): Nie mam nowoczesnego silnika Mam mapę pod 98 Makao i po makale
bergercs 1 983 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu I co ta E10 zrobi zlego? A jak ktoś się tak boi, to K2 T326 lub T325, LM 21421 czy też np Protec P1954.
huudyy 3 270 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, bergercs napisał(a): I co ta E10 zrobi zlego? A jak ktoś się tak boi, to K2 T326 lub T325, LM 21421 czy też np Protec P1954. Wypalone gniazda zaworowe? Przynajmniej mechanik mojej matce tak tłumaczył, czemu do jej Alfy nie można lać byle czego
bergercs 1 983 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie, tego na pewno nie zrobi :-) Co to za Alfa?
huudyy 3 270 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz, bergercs napisał(a): Nie, tego na pewno nie zrobi :-) Co to za Alfa? 147 twin smark. Ja tam nie wiem jak tam jest, nie znam się nie wnikam
Gret 817 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Juz pal licho to e10 ale chcialem zalac 98 a na schelu obie sa oznaczone 95 i zgłupiałem.
bergercs 1 983 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W normalnym samochodzie żywotność uszczelek/przewodów spadnie z jakichś 500k na 450k, w Alfie ze 150k na 120k km Ogólnie nic poważnego się nie stanie, jak ktoś faktycznie strachliwy to dolewajcie dodatki do paliw. Lista przy okazji 1
Totek 933 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 98 e5 jest lepsze do wszelkich sprzętów na gaźniku, sprzetów 2t. Jak zalewalem E10 to prędzej czy później robi się glut w gaźniku. 1
Rekomendowane odpowiedzi