marko 1 060 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Niemcy od bodajże środy zmienili przepisy, że stacje mogą raz dziennie zmieniać cenę paliw. Na wzór Austrii. Bo ceny bardzo lawirowały i to nawet w okolicach 20 centów na litrze. No. To dzisiaj sobie popatrzyłem na cenę zwykłego diesla: 2,49€ Edytowane 4 Kwietnia przez marko
GordonLameman 9 733 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) To co następne? Ariya? Edytowane 4 Kwietnia przez GordonLameman
KiloKush 837 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Gret napisał(a): Co teraz będzie w zamian? No już jest Focus MK4 od lutego. 1 godzinę temu, Katystopej napisał(a): No nie bardzo, Astre mam dosłownie pół roku starszą niż ta Ravka a wydech wygląda jak nówka, prędzej upatrywałbym tu winy skośnego pochodzenia. Mazda za średnią krajową to musiał być wspaniały okaz utleniania się żelaza, taki niemal jako przykład z Wikipedii, coś jak mój poprzedni Outlander Dokładnie tak samo pomyślałem i byłem pewien, że ten koleś wróci. No ale nie zdążył. Edytowane 4 Kwietnia przez KiloKush
Gret 987 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Teraz, KiloKush napisał(a): No już jest Focus MK4 od lutego. Dokładnie tak samo pomyślałem o byłem pewien, że ten koleś wróci. No ale nie zdążył. aaa myslałem ze swoja furę zmieniasz a to żony
marko 1 060 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): To co następne? Ariya? Najprawdopodobniej Qashqai. Ma 100kg na haku i ta 3. generacja e-Power ma duuużo niższe spalanie niż to co mam teraz. Ogólnie patrzyłem niedawno na ubezpieczenie i jest jakiś absurd. Powiedzmy, że pełne ubezpieczenie dla QQ, to 100%. Ubezpieczenie X-Trail, to 150%, a Ariya... 220%. Gdyby nie rowery, to myślałem nawet nad Leafem i na dłuższe wypady auto z wypożyczalni, ale jednak w sezonie jeździmy gdzieś praktycznie co weekend, jak pogoda pozwala. 1
kapcer 105 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Mój Młody dostał takie mini "Audi" akumulatorowe jak miał 1,5 roku. Początkowo ja się najbardziej bawiłem, bo w zestawie jest też pilot dla rodzica. Generalnie trochę był na to za mały. Teraz ma niecałe 3 lata i ostatnio sam poprosił, żeby mu to ściągnąć ze strychu i co jakiś czas sam do niego wsiada i powoli już ogarnia obsługę gazu i skręcanie. Więc fajna zabawka, ale raczej w wieku 2,5-3+. 1
Dimazz 729 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Dla młodszego też dobre bo ty sterujesz pilotem a ma zasięg kilkudziesięciu metrów. Jeździ sobie i włącza jakieś melodyjki Oczywiście po podwórku.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia 9 minut temu, kapcer napisał(a): Mój Młody dostał takie mini "Audi" akumulatorowe jak miał 1,5 roku. Początkowo ja się najbardziej bawiłem, bo w zestawie jest też pilot dla rodzica. Generalnie trochę był na to za mały. Teraz ma niecałe 3 lata i ostatnio sam poprosił, żeby mu to ściągnąć ze strychu i co jakiś czas sam do niego wsiada i powoli już ogarnia obsługę gazu i skręcanie. Więc fajna zabawka, ale raczej w wieku 2,5-3+. Też mi się nie podobasz
larry.bigl 640 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia U mnie córy lubią jeździć takim elektrycznym Mercedesem. Co prawda wersja jednoosobowa ale one takie szczypiory że we dwie się mieszczą. Kompletny chill podczas jazdy gdy ja steruje. Uwielbiaja wjeżdżać na dziury i nierówności 😆 starsza nauczyła się odrobinę sama nim jeździć i pociska wkoło domu. Gdybym miał kupić to pewnie bym nie zdecydował się bo używany jest z odskoku, ale jako prezent się nawet sprawdził. 1
marko 1 060 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia to w sumie fakt. trzeba zawsze brać pod uwagę wujków i dziadków w rodzinie
Katystopej 1 778 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Jak ta bestia miażdży cyce 160-220 to jakaś abstrakcja, normalnie miałem emocje jak Petrolhead podczas oglądania najlepiej od 10:33 jak już na autostradę wyjeżdża 1
GordonLameman 9 733 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Czemu autobus pojechał? Nie mógł poczekać? Na cmentarzach jest pełno takich co mieli zielone światło!!!!!!! Źródło: YouTube 2 1
Katystopej 1 778 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Podzielam twoje zdanie @GordonLameman, mógł baczniej obserwować drogę kierowca autobusu, takie bmw widać z daleka i wiadomo, że tej marce premium powinno się ustąpić (tak samo Audi, Mercedes - no tu bym polemizował), nawet w instrukcji każdego BMW jasno stoi, że czerwone światło dla nich jest umowne, a w ogóle to wjechał jak się paliło ledwo 4-5s więc tamten na pewno wjechał na pomarańczowym więc złamał przepisy. 2 1
Kyle 412 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Widok z innej perspektywy (czyli jechał jeszcze gorzej, niż można by przypuszczać po pierwszym nagraniu):
Gret 987 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia jak pocisk, mógł zabić kilka osób w tym autobusiku. pewnie dostanie 5000zł mandatu i będzie sobie dalej jeździł... 1
GordonLameman 9 733 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Teraz, Gret napisał(a): jak pocisk, mógł zabić kilka osób w tym autobusiku. pewnie dostanie 5000zł mandatu i będzie sobie dalej jeździł... Szczerze to mam nadzieję, że będzie miał brak zdolności procesowej
larry.bigl 640 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 23 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Szczerze to mam nadzieję, że będzie miał brak zdolności procesowej W sensie, że sam kaput? No to byłaby sensowna kara. 2
SuLac0 595 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 9 minut temu, larry.bigl napisał(a): W sensie, że sam kaput? No to byłaby sensowna kara. nie tym razem . razem z kolega wysiedli z auta... 1
Gret 987 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia jak by to był duży autobus miejski to możliwe że nie wysiedli by o własnych siłach
larry.bigl 640 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Ale jakim zaskoczeniem jest marka pojazdu...
Klima 69 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 4.04.2026 o 11:01, dannykay napisał(a): Kuszą mnie monitor audio Bronze 500 Ja teraz rozkminiam Monitor Audio z serii Silver, Dali Zensor 7 i Pylon Sapphire 31. Prawdopodobnie coś z tej 3 wybiorę.
Totek 973 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 4.04.2026 o 18:15, Katystopej napisał(a): Jak ta bestia miażdży cyce 160-220 to jakaś abstrakcja, normalnie miałem emocje jak Petrolhead podczas oglądania najlepiej od 10:33 jak już na autostradę wyjeżdża Amerykańskie konie robią robotę, pojemność robi swoje. Są auta które łamią fizykę, ale są też i takie, które dają bułe na ryj
larry.bigl 640 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Kurde, ja nie wiem, może jestem dziwny ale te amerykańskie bulgotanie strasznie przestało mi podchodzić generalnie już od dłuższego czasu głośne auta mnie irytują. 1 1
dannykay 882 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia 11 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Kurde, ja nie wiem, może jestem dziwny ale te amerykańskie bulgotanie strasznie przestało mi podchodzić generalnie już od dłuższego czasu głośne auta mnie irytują. Starość nie radość, trumna nie inkubator
Rekomendowane odpowiedzi